Modelsport Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Sletter bare min ordre, Ingen svar, ingen kontakt til butik, masser af dårlige oplevelser, med denne hobbybutik, som ikke kan bruges til noget som helst ? Måske er butikken konkurs eller lukket. Dyb... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Efter problemer med den første ordre, må jeg sige der er sket meget posetive ting i butikken. alle mail besvares hurtigt og varer bestilles hjem uden problemer. vil helt sikkert fortsætte med at han... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg af kvalitetsprodukter. God og venlig kommunikation. Hurtig levering af bestilte varer, også selvom Modelsport danmark ikke har dem hjemme, men skal have dem hjem andre steder fra.

Reakcja na opinię

1. Sklep modelarski

O Modelsport Danmark

Napisane przez firmę

Alt i fjernstyret biler, reservedele & tilbehør. Modelsport.dk er godkendt af webshop-mærket med 14 dages fortrydelsesret og gratis fragt over 1500,00 kr. Besøg os her

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

46 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De kan skaffe ting til en efterhånden gammel bil

18 września 2023

Hej Kristian
Tak for de fine ord
Vi får næsten hver uge varer fra Schumacher racing.
God søndag.
Lars

God forhandler af modelhobby

Godt udvalg af kvalitetsprodukter.
God og venlig kommunikation.

29 sierpnia 2023

Hej Tim
Tak for de venlige ord.
Vi arbejder på at nedbringe leveringstiden fra Schumacher.
Ha en dejlig torsdag :-)

Oceniono na 1 z 5

varen kom lang tid efter den leverings…

varen kom lang tid efter den leverings tid de skriver og man får ikke noget info så jeg regne ikke med der kom nogen pakke det er mega dårlig service at man ikke gir folk info

11 sierpnia 2023

Hej Kenneth
Jeg er ked af du kun syntes at vores service er 1 stjerne værd.
Men hvis det er sådan du føler det.

Men du bestilte din ordre den 31/7 midt i ferie perioden og vi afsendte den 12/8 og det er derfor der på vores varer som ikke er på lager står Vejl. Leveingstid 5-8 dage.

Men den her gang tog det desværre længere tid at få dem frem til os men det tog så 11 dage, og det beklager vi men det er hvad der kan opstå i ferie perioder.

Men jeg håber du blev glad for dine karosser :-)
God søndag

Oceniono na 5 z 5

Godt tilbud på Mammoth xp inklusiv…

Godt tilbud på Mammoth xp inklusiv lader og batteri. Meget tilfreds

28 lipca 2023

Kære Tomas
Tak for din fine anmeldelse.
Dejligt du blev glad for vores gode tilbud.
God fornøjelse med din Fjernstyret bil fra Team Corally

Selvom andre butikker sagde

Selvom andre butikker sagde, at dette produkt ikke længere er tilgængeligt, var denne butik i stand til at levere. Godt oplevelse!

16 lipca 2023

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre du er glad for vi kunne levere hvor andre ikke kunne.

Go betjening.

Go betjening.
Var lidt nervøs da jeg så anmeldelserne på trustpilot.
Og tingene foregik over SMS.
Men må så sige at alt blev overholdt til punkt og prikke ingen problemer.
Tænker at hvis det er en sidebeskæftigelse og man har andet arb. Ved siden af.
kan jeg jo godt forstå at man ikke kan rende og snakke i tlf. Hele dagen.
Godt arbejde her fra.
og håber i får flere gode anmeldelser.
Hilsen mads

7 grudnia 2022

Hej Mads
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.
God Jul og godt nytår :-)

Oceniono na 5 z 5

Super service, klart en anbefaling herfra

8 maja 2022

Hej Rune
Tak for den fine anmeldelse.
Kig endelig forbi shoppen igen.

Oceniono na 3 z 5

Okay pris på RC bil

Okay pris på RC bil, men lang leveringstid. Desværre.

23 marca 2022

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Men desværre blev den bestilt en dag hvor vi ikke kunne nå GLS pickup, og derfor blev leveringstiden til 3 dage og ikke kun 2 dage.
Det beklager vi meget.

Super fint sted

Super fint sted . God service .

3 marca 2022

Hej Søren
Tak for din fine anmeldelse.
Det vil glæde os at hjælpe igen en anden gang.
God Weekend når du kommer så langt.

Fornuftig god service og billig

Fornuftig god service og billig
Meget tilfreds med varen.

19 lutego 2022

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Tusind tak for de venlige ord Casper.
Og dejligt at høre du er tilfreds med de fjernstyret biler. :-)

Oceniono na 5 z 5

Det er en vedbutik det er ikke siste…

Det er en vedbutik det er ikke siste gang jeg handler her

30 grudnia 2021

Hej
Tak for din fine anmeldelse.

Vi er stolte af at have glade kunder.
Godt nytår og på gensyn i vores online hobby butik.

Mvh.

Oceniono na 2 z 5

Ret trist

Fik de fleste af mine varer efter en måned to rykkere. De sidste krævede endnu en rykker.

18 listopada 2021

Hej Pelle
Jeg vil med det samme beklage din oplevelse og desværre har det i en periode været en udfording i den tid vi er at holde alle vare på lager både for os og vores leverandører.
Men det er ved at være mere og mere som kommer på lager igen.
Så jeg håber vi må får chance en anden til at vise vi kan gøre os fortjent til en højerere stjerne.

Oceniono na 1 z 5

Har skrevet flere gange uden respons!

Har skrevet flere gange uden respons af nogen art!
Fik en bekræftelse og siden da er der intet sket.
Og der er nu gået 2 1/2 uge.
Virker som om der ingen er i den virksomhed!

24 września 2021

Hej Ann Marie
Jeg ved ikke hvad ordre det drejer sig om - Jeg kan ikke finde en ordre i vores system fra en Ann Marie.

Hvis du vil sende mig en mail på info@modelsport.dk
Så skal vi sørge for at få set på sagen, og løse problemet.
Lars

Sletter bare min ordre

Måske er butikken konkurs eller lukket.
Dyb useriøs butik, som det er kolgt at holde fingrene langt fra

31 sierpnia 2021

Hej
Jeg kan desværre slet ikke genkende det forløb som du beskriver, men som jeg fortalte dig da du skulle bruge det stik mens jeg vi var i udlandet på leverandør besøg. Tilbød jeg at annullere din ordre, men da du valgt at smide røret på mens jeg talte med dig er det rigtigt at vi annullerede din ordre for at frigive din betaling.
De ting hænger sammen.
Men alt det du skriver her er ikke sandt...

Du er også blevet tilbudt at lave en ny bestilling med levering så vi kan sende varen til dig men i stedet denne anmeldelse.

Fantastisk service

Fantastisk service - hurtigt svar på henvendelser, og meget imødekommende ved ønske om ombyt.

7 stycznia 2021

Hej Lise :-)
Tak for din flotte anmeldelse.
Det var sødt af dig.

Ha en dejlig dag :-)

Modelsport.dk

First class service...

I am new to the world of radio controlled cars and never owned one as a boy. I contacted Modelsport for guidance on a kit/bundle that I had reviewed and their advice was excellent. Great prices, amazing choice and products. I now have an early Christmas prezzie all ready for wrapping! Thanks Modelsport.

18 listopada 2016
Oceniono na 4 z 5

Fungerede ok

Eneste minus var at der gik et par dage før forsendelsen afgik. Ellers var det fint, og god kontakt.

19 października 2016
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej