I er bare hurtigt og fantastisk…
I er bare hurtigt og fantastisk betjening
God service og hurtig levering.
Altid lynhurtige med afsendelse
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. 👍
De har et godt sortiment og det er nemt at finde hvad man skal bruge til fornuftige priser.
Altid en fornøjelse at handle her.
Altid en fornøjelse at handle her.
Hurtig afsendelse og levering, og Marc er venlig oh altid klar til en hobbysnak.
En super god dansk butik
En super god dansk butik, gode priser og særdeles venlig betjening og vejledning.
SUPER hurtigt svar på mail vedr
SUPER hurtigt svar på mail vedr. en bestilling
Hurtig ordre behandling
Hurtig ordre behandling, god tilbagemelding om lev tid.
Det er en god hjemmeside der uden tvivl…
Det er en god hjemmeside der uden tvivl bliver endnu bedre med tiden.
Bestilte lidt forskelligt i weekenden og det hele blev sendt om mandagen.
Det er rigtig fint.
Super service.
Super Service
Super Service, Hurtig levering.
Det er dejligt at have danske forhandlere, der gerne vil hjælpe.
God hjælp og information.
God hjælp og information ved fremskaffelse af servos.
God service og hurtig levering
Havde en god løsning til mit problem, så jeg er ude at flyve igen.