Bestilt, og betalt, for snart en måned siden :( Ingen mail, ingen sms !! Kan ikke komme i forbindelse med dem !! Et firma, JEG ALDRIG, vil yde mine penge til mere !! Tror, ik, jeg får, hverk... Zobacz więcej
RENT SCAM - HOLD JER LANGT VÆK! Fik ikke det jeg bestilte. Bestilte lækre dame vinterstøvler i str 39. Modtog børnestøvler (hvor der desideret stod "Fashion Kids"! På flappen forrest! Endda i str 3... Zobacz więcej
Har lige som alle andre oplevet dette firma med falske produkter. Grundet billede af produkt, firmanavn og “realistisk” pris. Købte 2 “Hugo Boss” poloer til i alt 763,-, og de ankom efter 3-4 uge... Zobacz więcej
firmaer som Århus modehus, Esbjerg modehus, burde overhovet ikke sende tøj fra Kina, de fly der skal fragte deres tøj frem og tilbage med deres co2 udledning er rigtig skidt for vores klima/miljø... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendigt
Elendigt. Hold dig langt væk for firmaet snyder og bedrager.
Dårlig vare
Ja man tro ikke det er rigtig men jeg er også blevet fuppet . Har Skrevet med dem 9 gange og måtte bede dem om ikke at skrive de var kede af jeg ikke var tilfreds med de grimme sandaler som skulle være Ecco hvad de ikke var og så vil de have man skal sende dem om på den anden siden af verden som man selv skal betale . Og skulle man så tro man fik sine penge tilbage .
Svindel
Svindel. De refunderer ikke, hvad de skal, selvom de lover. Ny undskyldning hver gang:) System virker ikke, chef er ikke her og så videre.
Så er jeg åbenbart også blevet lokket…
Så er jeg åbenbart også blevet lokket til at handle i et fup firma, bestilte de flotteste stribede sommerbukser, får efter leveret et Kina produkt, som jeg ikke vil have..
Bliver tilbudt 10 % fraskrivelse…så latterligt..
Kan man give minus for kundeservice.
Kan man give minus for kundeservice.
Har købt sandaler Ecco (på billedet), men jeg fik grimme brune sandaler i dårlig kvalitet og som var for små og lugtede af kemikalier. Har forsøgt at returnere og få returneret beløbet. Kan nu kun få 20% rabat når jeg vælger en anden vare og beholde sandalerne. Noget tyder på, at de ikke vil refundere det fulde beløb, selvom varen returneres.
Svindelfortagende
Bedrag
Lav moral, dårlig produkt, snyd af værste skuffe.
Kan man politianmelde et sådan fupfirma???
Køb IKKE noget fra dette fup firma
Køb IKKE noget fra dette fup firma
Køb IKKE noget fra dette fup firma. De giver sig ud for at være danske, og intet sted skriver de at hvis man skal returnere en vare er det til Kina. Det koster minimum 300 kr.
Varen jeg modtog er elendig kvalitet og har kostet en 20’ er at fremstille.
Jeg har skrevet med dem i over en måned. To gange tilbyder de mig 40% af købsprisen, og så kan jeg beholde varen. Kort efter skriver de at det kan de alligevel ikke pga. “Opdaterede politikker”. Men jeg kan få en voucher på 10 euro til deres webbutik!
Det værste svindelfortagende ever!
Værste hjemmeside!!!
Værste hjemmeside!!!! Har bestilt 2 regnjakker for omkring 3 uger siden. Har Intet hørt, men det kan jeg så læse nu at andre heller ikke gør!! Bliver derfor meldt til politiet hvis jeg intet hører indenfor 1 uge!!
Kæmpe svin svindlere af højeste karat…
Kæmpe svin svindlere af højeste karat hold jer væk fra det spild ik en øre på det svindel
Køb ikke ved dette firma
Købte 2 “Hugo Boss” poloer til i alt 763,-, og de ankom efter 3-4 uger, dog blev pengene trukket efter 2 dage…
Jeg er dog lykkes med at få hele beløbet refunderet (bekræftet i dag på mail).
Dette opnået efter lang og meget direkte kommunikation, og trussel med politi anmeldelse.
Pengene er nu modtaget! Tag kampen op…
Virkelig slet ikke hvad de lover
Virkelig slet ikke hvad de lover. Rigtig skod kvalitet (ubrugeligt)
Lugter så meget af kemikalier, at man ingen gang tør prøve det. Ryger direkte til forbrænding.
Føj for en gang svindel.
Kan ikke skrive venligt når opdager man har spildt 650 kr.
Rent svindel
Rent svindel. De sender noget andet end det man bestiller og ikke den mængde man har betalt for. Har været i kontakt med deres support, og de er totalt mindrebemidlede.
Har bestilt 4 (1+1) trøjer i 4 forskellige farver (Hugo boss) og får et eller andet giraf mærke, som er et tydeligt kopimærke af poloassn. Og ikke det lovede antal.
Fup hjemmeside
Fup
De sælger boss poloer men der kommer noget helt andet og de nægter at tage tingene retur!
SÅ hold jer langt fra dette virksomhed.
Stort fup firma bestiller 2 Hugo boss…
Stort fup firma bestiller 2 Hugo boss poloer og får 2 t-shirt ikke engang i den størrelse jeg har bestilt hold jer langt væk fra disse snydere.
Pas på De sender ikke det man har købt
Pas på De sender ikke det man har købt
Købte tre polo i Boss Ikke billiger end andre steder og troede der var noget der hed Odense Modehus
Så kommer der tre giraf poloer
Kan ikke returnere dem da man skal betale 20 euro for det
Svindel
Fup firma
Blev desværre fanget af navnet, og derfor ikke så at det fup-firma fra Hong Kong...så husk at tjekke lokation. Kan intet sige om tøjet, da jeg ikke har modtaget det, men forventer at det ryger direkte tøjcontaineren.
SÅ DÅRLIGT.
SÅ DÅRLIGT.
Jeg har bestilt 2 polo af mærket Boss. Jeg får leveret 2 polos af et helt andet ukendt mærke. Odense Modehus fortæller at det er helt normalt.
Den dårligste online butik jeg har prøvet.
Utilregnelige svindlere
Utilregnelige - sender forkert farve - kinesisk bras som ikke ligner det på billeder - kinesiske størrelser som ikke svarer til det bestilte - glemmer at vedlægge returlabel - efter 3 ugers kamp accepterer jeg til sidst at beholde varerne mod en refusion på 50% af varernes pris - men 2 måneder efter har jeg stadig ikke set nogle penge på min konto - svarer sjældent på mine mails
Snyd og bedrag!!!
Snyd og bedrag!!!
Bestilte en kjole i april 2024, og har stadig ikke modtaget den eller hørt fra dem.
De svarer ikke når man skriver til dem.
Odense modehus
Odense modehus, snyd og bedrag troede jeg købte Hugo Boss, men jeg burde have vidst bedre der er kommet en polo ralph lauren efterligning.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.