Vill säga tack till Kim Axelsson som har fixat så att jag har fått hem en ny skal till min telefon då jag tappade den när jag sov. Arbetar själv inom service yrket inom bygg varor har ofta haft... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har alltid varit mer än nöjd när jag beställt varor hos er. För en ensamstående mamma är inte ekonomin på topp men era priser matchar även denne mammans plånbok... så tack underbara mobilerex för... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag är jättenöjd med magväskorna. Alldeles perfekta för mig och dessutom jättesnabb leverans! Det enda som gör att jag inte gav 5 stjärnor är att väskorna luktar konstigt - typ diesel Har försökt vä... Zobacz więcej
Gick smidigt till. Snabb leverans. Köpte ett litet mobilskal så kan inte säga att har fått uppleva företagets service fullt ut.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare av reservdelar för bl.a. mobiltelefoner och surfplattor. Vi riktar oss både till privatpersoner samt företag inom mobilreparationsbranchen. Kombinationer av pålitlighet, hög kvalitet, snabba leveranser samt ...
Dane kontaktowe
Szwecja
- info@mobilrex.se
- mobilrex.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Gick smidigt till

Trevligt bemötande
Jag fick ett trevligt bemötande och omedelbar hjälp då den felaktigt beställda varan blev utbytt snabbt.
Ny nöjd kund
Ny kund, jag är mycket nöjd med produkten (läsglasögon), priset och kvaliteten.
Fri frakt som gick snabbt rakt ner i brevlådan.
Tusen tack!
Dåligt av er och påstå att varan ej var…
Dåligt av er och påstå att varan ej var levererbar efter 11 dagar, då jag efterlyste mitt paket.
Trots att leveransadressen stod klart och tydligt.
Har ännu ej fått det jag beställt
Har ännu ej fått det jag beställt, gått över en vecka.
Kommer inte beställa här ifrån igen

Odpowiedź od Mobilrex
Snabb leverans, bra kvalité på produkterna! Köper alla mina mobiltillbehör härifrån. Alltid lika nöjd!
Snabb leverans o snyggt fodral
bra kvalitet och supersnabb leverans
Fick fel föremål
Jag beställde en visselpipa och fick hem ett tändstål istället. Tänk inte att "de flesta har inte haft några problem så jag kommer nog inte heller få det" det här är seriöst ett värdelöst företag förvänta er inte att få rätt föremål!
Snabb leverans o passade perfekt till…
Snabb leverans o passade perfekt till min Samsung Note 10 +

Felaktig produkt levererad
Jag beställde en vara, men de skickade en annan. De har bara en informations-e-post och ingen telefonkontakt. Det var länge sedan de hörde av sig, och jag har fortfarande ingen information om min rätta beställning. Min son blev ledsen över sin present, och nu måste jag beställa från något annat ställe. Jag vet inte än om de kommer att svara på mitt e-postmeddelande.
Flexkablen som jag köpte var av…
Flexkablen som jag köpte var av otroligt dålig kvalitet. Den gick sönder efter första användningen. Jag köpte tre stycken och alla gick sönder.
Fick fel mobilskal - får ingen respons
Fick fel mobilskal. Jag har mejlat Mobilrex två gånger utan att få svar. De verkar inte intresserade av att få nöjda kunder. Finns inget nummer att ringa.
Snabb service.
Snabb leverans med brev