Virkelig virkelig venlig betjening. Kunne bestille hvad jeg skulle bruge over telefonen. Og da jeg så dagen efter kommer i butikken for at få repareret telefonen, ordner de det på halvanden time . Til... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Opdatering. Butikken har gjort meget for at imødekomme og udbedre skaden men lige pt tør jeg ikke overlade telefonen til en større operation på dette sted. Dårlig oplevelse med iPhones reparation.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var forbi med min IPhone 14, fik skiftet skærm mens jeg ventede. Super venlig betjening og nem bekvemt.
Helt igennem fantastisk service hos MobilReparationer.dk !!! Vi kom ind med en totalt ødelagt telefon ( kørt over af en bil ) og 45 min efter står vi med den samme Iphone, nu bare fuldstændig som... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Amagerbrogade 6-8, 2300, København S
- 55502040
- kontakt@mobilreparationer.dk
- mobilreparationer.dk
Złamanie zasad
Hurtigt nemt og effektivt
Gennemført rep uden problemer og hurtigere end forventet
MobilReparationer.dk OVERHOLDER HVAD DE LOVER
Jeg har lige haft min iPhone 4 til rep. da home knappen var defekt, den blev skiftet som aftalt, og til tiden. Behageligt personale
God service - en rigtig god oplevelse.
Havde bestilt tid til rep af IPhone 4 - den skulle ha en ny dockconnector, troede vi.
Blev glad overrasket da vi, næsten hurtigere end lynet, fik vores IPhone igen så god som ny, sammen med en pæn bunke lommeuld, der havde blokkeret dockconnectoren. Det kostede ikke noget og vi gik superglade hjem. Det er da stort
Super god service!! stærkt anbefales
Jeg har nu 2 gange haft problemer med min iphone, MobilReparationer fiksede det hurtigt og til funktionelt.
Tak for god service herfra.
Super god service
Hurtig og god professionel service samt super fleksibelt personale ... ! Kan kun anbefales!
Kompetent og hurtig....
Buddet på hvad der var i udu holdte stik, prisen holdte og tiden man afsatte til reparationen holdte osse....kompetent og hurtigt...
Kan varmt anbefales
enorm god service
Holdt butikken på Amager åben efter lukketid, så vi kunne nå at hente den mobil der var repareret og sparede dermed en ekstra køretur med de offentlige for os.
Reparationen virker fint og foregik indenfor en time som lovet.
G.Kaslund
BEDSTE SERVICE I KØBENHAVN
Iphone4: havde brug for en ny skærm, da der intet billede kom frem på trods af, at telefonen var tændt og kunne ringe. Besøgte et par tilfældige steder for at få en pris på reparationer, men fandt det uhørt dyrt. Da jeg kontaktende MobilReparationer.dk, gav de mig straks et prisoverslag over telefonen, og da jeg mødte op i butikken for at hente telefonen, så endte slutregningen endda med at blive lavere end lovet.
Min Iphone4 er som ny og jeg kun anbefale MobilReparationer.dk.
1000 tak for hurtig, billig og god service.
En gennemført suveræn oplevelse..
Jeg var så uheldig at tabe min Iphone 4s i et toilet torsdag. Efter den var tørret, reagerede den ikke på noget overhovedet, var helt død. Jeg var yderst desperat for at få over 700 billeder af min lille nyfødte datter ud af iphonen. Jeg undersøgte torsdag aften markedet for reparationer af mobiltelefoner på nettet og finder mobilreparationer.dk, som bedst rated på trustpilot. Er lidt mistænksom, da jeg jo ikke kan være sikker på anmeldelsernes ægthed, men jeg gør et forsøg og skriver en mail til mobilreparationer.dk torsdag aften. Allerede kl 07.30 fredag morgen, er der svar. Dette er halvanden time inden butikken overhovedet åbner, hvilket fremstår yderst seriøst! Jeg afleverer iphonen fredag formiddag og allerede få timer efter er der mail fra mobilreparationer.dk, at de har reddet alle mine vigtige billeder. Få timer senere endnu en mail, at de også har reddet selve telefonen. Det er nu en måned siden og telefonen har fungeret upåklageligt og fejlfrit siden. Jeg har ikke mødt en så kompetent og god service nogensinde i DK før. En speciel tak til Morten.
Fremragende service
Reparation af en smadret iphone skærm - venlig, hurtig og professional service - og så en gratis folie skærmbeskytter oveni. Varmt anbefales.
Hurtigt, enkelt og ligetil
Fik lavet min HTC Sensation XE, og er overrasket over hvor hurtigt det gik. Jeg kommer fra fyn, og tog hele turen til Amagerbrogade for at få fikset min skærm, der var blevet knust. Jeg afleverede min telefon, og en time senere, så tikkede der en sms ind, om at jeg kunne hente min telefon igen. De er så flinke derinde, og priserne er fair nok
100% hamrende god service :)
Jeg kan varmt anbefale at få sin telefon lavet hos Mobilreparationer.dk For det første er de ansatte utroligt høflige, hjælpsomme og professionelle og for det andet er det de laver 100% i orden.
Jeg sendte min telefon afsted en tirsdag. Jeg havde den tilbage lørdag og telefonen var tip top i orden og det var billigt !
Jeg havde fået at vide at det kun var Telecare der kunne udføre den samme reparation som den min mobil skulle igennem, men jeg havde en masse data jeg ikke ville have slettet så det var vigtigt for mig at få at vide om det kunne reddes. Min mobil kunne ikke lade og derfor kunne jeg ikke selv få fat i min data.
Da jeg talte med Telecare sagde de at det højst sandsynligt ikke var stikket det var galt med men derimod selve talefonen og at de helt sikkert ikke kunne rede mine data. Jeg var så ked af det og søgte på nettet for at forsøge at finde ud af om det kunne være rigtigt.
Jeg fandt MobilReparationer og nu har jeg min mobil og al min data tilbage i hel stand.
Kan varmt anbefale dem til andre :) :) :)
Jannie Olsson
trojan@webspeed.dk
Super service
De er flinke, og reparationerne holder. Har fået skiftet min datters iPhone 4 front og bag.
Første gang var fronten helt smadret. Jeg lavede en aftale med dem dagen efter, og den blev lavet, mens jeg ventede i butikken. Super kvalitet.
Anden gang skiftede de både front og bag - et ærgerligt uheld, men denne gang med originale dele, da forsikringen betalte differencen. Igen hurtig og effektiv betjening og sms, da den lå klar.
Kan kun anbefales.
Perfekt og hurtigt
De lavede min Tlf hurtigt og perfekt, de er meget proffsionelle, høflige, hjælpsomme og gode til at forklare. Jeg vil klart anbefale dem til alle jeg kender.
Lige som det skal være!
Kom ned med min iphone, hvor låse knappen var i stykker, total irriterende!! En meget sød og serviceorienteret ung mand tog imod den og inden for en time var den klar til afhentning og virker igen. Hurra!! Det går jo ikke at være uden mobil i mere i en time.
SUPER GOD SERVICE:-)))
Jeg kan varmt anbefalde dette sted hvis man har ødelagt sin Iphone . Jeg har været uheldig 3 gange og hver gang er jeg mødt med smil og en hjælpsomhed man sjældne finder i disse tider.
Det bliver lavet 100% og suveræn kvalitet. Som at få en ny Iphone i hånden :-)
Min datter skal derned nu med sin da den desværre også her været en tur i jorden:-(..
Tusinde tak for jeres hurtighed,for det er meget svært at undvære sin mobil....
Endnu en god service lever man længe efter......
Mvh Maria Stage
Kanon service og hjælpsomme medarbejdere
Havde problemer med brummeren i min HTC Desire. Kontaktede pr.mail MobilReparationer.dk, hvor jeg fik hurtig respons. Kørte forbi butikken, hvor de endda tog sig tid til at løse et betjeningsmæssigt problem for mig. Reparationen forløb hurtigt og til aftalt tid ca. 2 timer - jeg fik endda en lånetelefon i stedet.
Kanon service - jeg kan anbefale stedet og kommer der gerne igen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.