MobilReparationer.dk

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig virkelig venlig betjening. Kunne bestille hvad jeg skulle bruge over telefonen. Og da jeg så dagen efter kommer i butikken for at få repareret telefonen, ordner de det på halvanden time . Til... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Opdatering. Butikken har gjort meget for at imødekomme og udbedre skaden men lige pt tør jeg ikke overlade telefonen til en større operation på dette sted. Dårlig oplevelse med iPhones reparation.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Var forbi med min IPhone 14, fik skiftet skærm mens jeg ventede. Super venlig betjening og nem bekvemt.

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk service hos MobilReparationer.dk !!! Vi kom ind med en totalt ødelagt telefon ( kørt over af en bil ) og 45 min efter står vi med den samme Iphone, nu bare fuldstændig som... Zobacz więcej

Złamanie zasad

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk Service

Jeg have fået puttet mit simkort forkert ind i telefonen, og kunne ikke få det ud igen ringe derfor til Mobilreparationer.dk kl 10:00 og fik tid med det samme. Jeg tog derud og fik lavet min telefon på 5 min. De var super professionelle og hurtige. Andre steder ville måske havde sagt at den skulle igennem den helt store tur, og at jeg havde ødelagt min simkort læser. Men her er de så reele at sige at intet er sket. Jeg kan varmt anbefale Mobilreperationer.dk og gør det selv næste gang der bliver aktuelt.

7 listopada 2013

Fantastisk service

Helt igennem fantastisk service hos MobilReparationer.dk !!!
Vi kom ind med en totalt ødelagt telefon ( kørt over af en bil ) og 45 min efter står vi med den samme Iphone, nu bare fuldstændig som ny ;). Telefonen blev tjekket igennem, for at se om alt virkede, inden den nye skærm blev sat på - Emil havde virkelig styr på det han lavede.
Oveni den fantastiske service, bliver der givet 6 mdr garanti på reperationen.
Kan på det varmeste anbefale MobilReparationer.dk

4 listopada 2013

e-cigeretter

har handlet e-cig hos dem deres hjælpsomhed er stor men kan jo læse sig til meget men personlig hjælp er bedre. De spørgsmål som man henvender sig med bliver svaret hurtig . Når man så handlet kommer varerne hurtig takker for god service og behandling

1 listopada 2013
Oceniono na 5 z 5

Troværdig service og høj standard

Da jeg oplevede at min iPhone pludselig frøs så jeg ingenting kunne foretage mig, læste jeg at MobilReparationer.dk tilbød høj service til gode priser. Jeg tog derhen efter arbejde og frygtede det værste for min mobil og min pengepung, men blev positivt overrasket! Medarbejderen i butikken på Amager tog min mobil og kom tilbage tre min. Efter med en mobil der igen fungerede. Det viste sig at softwaren bare havde låst sig og at MobilReparationer.dk havde noget udstyr der hurtigt kunne låse det op. Jeg spurgte den meget kompetente og flinke medarbejder hvad han skulle have for det, men han ville ikke tage betaling, da han ikke mente at skaden var noget han kunne kræve penge for at have repareret. Det synes jeg er fantastisk god stil og enormt troværdigt! Han kunne have håndteret situationen som man desværre oplever andre steder, at lave alt muligt på den, deriblandt skifte skærmen mm. Og derefter kræve dyre domme for det. Jeg vil helt klart benytte denne butik fremover, og håber på lige så god service igen..

10 października 2013

Simpelthen fantastisk service

Tabte min Iphone så glasset gik i stykker og telefonen kunne ikke genstartes. Tog til Vesterport kl 8 i morges for at høre om den kunne repareres. Mens jeg ventede, tjekkede han om det kun var skærmen der gjorde, at telefonen ikke kunne tændes. Det var det og der skulle kun skiftes glas og jeg hentede den igen kl 13. Det er simpelthen rigtig god service og rigtig venligt personale. Jeg giver helt klart min anbefaling

7 października 2013

Super god service.

Har brugt denne butik en del gange efterhånden og har kun godt at sige om Deres service, hurtig og effekivt og meget hjælpsom, og til priser hvor alle kan være med. Vil anbefale Dem til alle. Jeg tager gerne en omvej for at bruge den.

1 października 2013

Verdensklasse

Kom med en Iphone som var gået i sort- efter en 2-3 minutter kom han tilbage med en telefon i funktion igen (software fejl). Reparationen var så lille at han ikke ville tage imod betaling, det kalder jeg service (super).👍

30 września 2013

super overvældende service på Amager

Kom med en rimelig smadret skærm på Iphone, samt en bagsiden med revner, men da pigebarnet ikke har råd til at få skiftet begge dele, blev det til at skærmen skulle skiftes. Det var ikke let for de arme mennesker, de blev til efter lukketid, men de blev ved, den blev lige så god som ny, plus de satte et brugt bagside på som de hade liggende, som de sagde "den skal jo være i orden" Tusind tak fra min datter, det er helt sikkert et sted jeg kan anbefale

23 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået lavet min IPad og det var en fornøjelse. Rimelig pris og kanon service. Fra IPad var afleveret til der tikkede en SMS ind om at nu var den klar til afhentning gik der kun ca 2 - 2,5 time. Ekspedient Emil er smilende og meget kundeorienteret, mange kunne lære noget af ham. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger den Mobilreparationer på Vesterport station. Godt gået :)

13 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Gode priser, super service!

Har fået ordnet min iPhone (både smadret skærm og udskiftning af power og home knap) i butikken på vesterport st, prisen var super billig i forhold andre reparatører, og servicen var i top. Reparatøren Emil var toppen og fiksede mobilen på super kort tid og mobilen har virket upåklageligt efterfølgende. Helt klart et sted jeg kommer tilbage til hvis jeg kommer ud for lignende problemer med mobilen igen. Fedt!

11 września 2013

Virkelig god service

Jeg googlede efter den bedste iphone reparatør og fandt frem til Mobilreparationer på Vesterport Perron. fejlen var på bundkortet, så min iphone 4 kunne ikke repareres, men jeg blev ustyret med en lånetelefon og min egen telefon var diagnosticeret < 12 timer efter. Jeg fik enormt god service mht hvilken ny telefon jeg kunne købe, samt hvilket operativsystem og jeg fik en særdeles god fornemmelsen for reparatøren, som fremstod kompetent og ikke forsøgte at sælge mig noget. Undersøgelsesgebyr på bare 150,-

11 września 2013
Oceniono na 1 z 5

Ødelagt Iphone da den kom retur fra reparation fra MobilReparationer :(

Min Iphone 4s fik smadret glasset men virkede i øvrigt da jeg afleverede den til reparation hos MobilReparationer. Da den kom retur med nyt glas fungerede den ikke mere. Den kom tilbage til MobilReparationer to gange og hver gang jeg fik den tilbage fungerede den endnu dårligere. Til sidst opgave MobilReparationer og meddelte mig at telefonen nok havde en gammel vandskade! Telefonen kostede knap 6000 kr fra ny og det køb er tabt. MobilReparationer var venlige at tale med i telefonen men jeg står tilbage med en ødedelagt telefon - og min sidste mail svarede dMobilReparationer aldrig på.

9 września 2013
Logo MobilReparationer.dk

Odpowiedź od MobilReparationer.dk

Her er MobilReparationer.dk's oplevelse af forløbet i denne sag:

Kunden indleverer sin mobil hos vores afdeling i Lyngby med besked om, at hans iPhone 4S skal have skiftet skærm.

Vi skifter helt standardmæssigt mobilens skærm, og konstaterer dog, at mobilens fugtsensor er rød, hvilket indikerer, at mobilen på et tidspunkt har været udsat for fugt/vand. I nogle tilfælde, så kan en mobil sagtens fungere upåklageligt selvom den har fået fugt, og i andre tilfælde kan der ske skader på mobilen både på kort og længere sigt som følge af fugten. Hvor, hvornår og hvordan en sådan skade vil opstå kan man ikke sige, idet fugt/vand kan sætte sig overalt i mobilen og derfor kan skaden ske mange forskellige steder og på mange forskellige måder i mobilen, såfremt mobilen på et senere tidspunkt laver fejl som følge af fugt/vandpåvirkningen.

Når en kunde beder os om at skifte skærm på en mobil, så bliver skærmen skiftet, og når skærmen er skiftet, tester vi, at de helt basale funktioner i mobilen virker som f.eks. lyd, sensorer, ringetone. Vi laver dog ikke en 100% gennemtestning af mobilen, dels fordi kunden ikke har betalt for en sådan gennemtestning ved et skærmskift, og dels ville det være alt for tidskrævende for os at gøre det som standard og endeligt vil det ofte være unødvendigt, da vi som udgangspunkt forventer at kunden orienterer os om de fejl der forventes udbedret, når telefonen indleveres til reparation.

Vores måde at arbejde på ved reparation af mobiltelefoner er på nøjagtig samme måde som et autoværksted arbejder med en bil. Når bilen eksempelvis sendes på værksted med en defekt forlygte, så bliver forlygten udskiftet, men hele bilen bliver ikke 100% tjekket - medmindre det specifikt er aftalt - i forbindelse med udskiftning af bilens lygte. Det samme er som nævnt gældende ved mobilreparationer - selvfølgelig kan det ske at vi opdager en fejl, som kunden ikke har gjort os opmærksom på og i et sådan tilfælde, kontakter vi kunden og gør opmærksom på dette.

I dette specifikke tilfælde skifter vi kundens skærm, tester de basale funktioner der er relateret til skærmen, og da disse funktioner på telefonen virker som de skal, bliver den sendt retur fra vores værksted, ud til vores afdeling i Lyngby. Et par dage efter kontakter kunden os for at fortælle, at hans mobil går ud når han har snakker med folk i sin telefon, og at mobilen typisk går ud efter han har snakket med folk i 4-5 minutter.

Vi kan med vores ekspertviden omkring mobiltelefoner, konstatere at en sådan type fejl ikke har noget med skærmudskiftningen at gøre, men kan derimod med stor sandsynlighed konstatere at fejlen relaterer sig til det faktum, at mobilen tidligere har været udsat for fugt/vand. Vi aftaler med kunden, at vi gerne vil tage hans mobil gennem en vandskadeundersøgelse, som inkluderer en speciel rensning af telefonen, for at se om dette kan afhjælpe skaden - men vandskader kan nogle gange udbedres og andre gange kan de ikke. Mobiltelefoner er elektronik og fugt/vand er noget af det værste man kan udsætte elektronik for, og derfor er det ikke altid man kan lave vandskader på mobiler, da mobilen kan have taget skade af dette, i forskelligt omfang.

Vi sender et billede af kundens mobil med den røde fugtsensor, og kunden tilkendegiver også skriftligt overfor os, at han da ikke kan udelukke, at mobilen på et tidspunkt har fået fugt/vand, men fastholder sin påstand om, at mobilen virkede 100% inden han sendte den til reparation hos os, for at få en ny skærm monteret.

Vi laver herefter som en service, en gratis vandskaderens på hans mobil for at se, om det kan afhjælpe problemet. Vandskaderensen løser desværre ikke problemet, og pludselig er det kundens opfattelse, at når mobilen er vandrenset og det ikke har løst problemet, så er det er vores problem, at hans vandskadede mobil nu ikke virker, og hans postulat er, at vi derfor har kostet ham 6000 kr. (telefonens fulde værdi), at vi ikke kan lave hans vandskadede mobil.

Når kunden ikke vil forstå, at vi ikke kan have ansvaret for, at en mobil efter skærmskift ikke virker ved taleopkald, men at problemet derimod skyldes en vand- eller fugtskade som kunden selv har påført telefonen og gerne ser, at vi erstatter hans iPhone 4S til fulde, så er vi derude, hvor det på ingen måde er rimeligt og så er det vanskeligt for os, at få en konstruktiv dialog med kunden.

I denne sag har vi igennem hele forløbet været imødekommende overfor kunden og har besvaret alle henvendelser, så informativt som muligt. Den email som kunden refererer til, som vi ikke har svaret på, er det sidste vi har hørt fra kunden (foruden anmeldelsen her på Trustpilot), og var blot kundens opsummering af forløbet, samt en information om, at kundens mobil stadig ikke virkede. Der var ingen spørgsmål fra kunden, og ligeledes gav kundens email ikke indtryk af, at han forventede yderligere respons fra os.

---------------------------------------------------------

Et lille opråb

---------------------------------------------------------

Vi er utrolig glade for de mange positive og tilfredse kunder vi har, og nogen af dem er tilmed været så venlige at dele deres positive oplevelser omkring os på nettet. Desværre har vi også set en tendens til, at når vi får alle disse positive tilkendegivelser, så er der desværre også en lille del (heldigvis meget lille del) af kunderne, som kommer ned til os med mobilskader, hvor enten man har været andre steder og prøvet at få den repareret uden held eller også selv har prøvet at reparere mobilen.

Det er helt fair, at man kommer til os med denne type problemer/skader, men et lille udsnit af kunderne forventer - fordi vi har mange positive tilkendegivelser på nettet - at vi er "tryllekunstnere" og kan lave alt, uanset hvor beskadiget mobilen er. Selvom vi altid gør en seriøs indsats på at lave folks mobiler, så lykkes det desværre ikke altid, men disse "venlige" kunder kan lige pludselig vende på en tallerken, når vi ikke kan lave deres mobil, og kræve at vi erstatter ting, som ikke skyldes vores arbejde, og hvis vi ikke erstatter det, så vil de skrive om os på nettet.

Vores motto er altid, at vi går langt for at hjælpe vores kunder via en seriøs og ærlig kundeservice, men som alle andre har vi også en grænse, hvor vi ikke synes kunden er rimelig på nogen måde, og så stopper samarbejdet typisk, såfremt kunden på ingen måde er villig til at se sagen fra vores side, såfremt vi har givet kunden nogle rimelige og fornuftige argumenter i sagsgangen. Som forretning står vi dog rimeligt magtesløse, når kunderne efterfølgende "sviner" os til på nettet, og vores eneste forsvar er, at vi kan skrive vores version af sagsgangen.

Afslutningsvist vil vi sige, at ingen er fejlfri (det er vi heller ikke), og særligt med elektronik produkter vil der nogen gange ske fejl, hvilket også er grunden til, at vi løbende tilstræber en god og konstruktiv dialog med vores kunder, og det har vi heldigvis også med mere end 99% af vores kunder, hvilket også er årsagen til, at vi altid bestræber os på at møde vores kunder med en positiv attitude.

Desværre er der en sjælden gang kunder, hvor kunden ikke viser initiativ til denne konstruktive dialog, og så er det vanskeligt at finde en løsning, der er rimelig for begge parter. Vi har desværre ikke kunne finde en konstruktiv løsning med denne kunde, og det beklager vi selvfølgelig rigtig meget.

MobilReparationer.dk

Service i verdensklasse.!

I mobilreparationer.dk's butik ved Vesterport st., kom jeg forbi med min iPhone 4. Medarbejderen skilte den ad, kom med konstruktive inputs, var kompetent, var behagelig og vigtigst af alt utrolig servicemindet - det gør at jeg ikke er i tvivl om hvor jeg henvender mig, næste gang der kommer problemer med elektronikken og at budskabet fortjent nu bliver givet videre til venner og bekendte. Godt arbejde.! Bh. Rasmus

6 września 2013

God support efter service

(Skriver lige paa englesk)
Had a screen repair on an ipad 2, which went well. However there was an odd problem with the 3g module after the repair. Many shops would have said 'too bad', especially in the wild west world of iphone/ipad repair shops. however these guys stood by their work and gave very fair support. Kudos. I hope to never need them again, but I would go back to these guys for sure.

12 sierpnia 2013

Fantastisk service og hjælpsomhed

Mobilreparationer.dk spiller i en liga for sig. Min søns brugte iPhone3 var gået helt i udu, efter jeg havde fået skiftet glas på den i en biks i Valby. Skærmen så sær ud og den kunne ikke fange mobilsignal. Mobilreparationer mente, det var antennen, den var gal med, men da de åbnede den, viste det sig, at den var limet sammen og det hele var et frygteligt rod indvendigt. De skiftede skærm, antenne, dock og nogle andre sager, men de tog kun penge for antenneskiftet, for det var jo den pris, de havde lovet mig. Nu virker telefonen upåklageligt, og jeg går aldrig andre steder hen med min mobil end til mobilreparationer.dk. De er nogle guttermænd!

MobilReparationer.dk SUPERSTARs

Der er noget fuldstændig galt med denne virksomhed!!!!

Så fair en kundeservice kan man da ikke finde i DK mere? Her kunne stort set alle andre virksomheder lære noget - det alle andre med score 5+ stjerne skriver er rigtigt.

Kommer selvfølgelig igen næste gang der er noget jeg skal have rep. og takker for jeg ikke mere behøver google mig frem blandt iPhone rep-leverandører for at finde og beslutte mig for hvor mobilen/iPadén skal reps hennne. TAK!

Fremragende service

MobilReparationer.dk (Amagerbrogade).
Jeg kommer med en Iphone til min datter, som jeg har købt på dba. Skærmens touch virker ikke hver anden gang man rør ved den. Fyren der betjener os, sørger skraks for at fortælle hvilke muligheder for fejl der kan være, og prislejet for disse. Han sørger for at vi kan låne en adaptor (uden at jeg efterspørger én), så min datter kan bruge simkortet i sin gamle mobil. Som han siger, "det er ikke nemt for unge mennesker at undvære deres mobil".
Han angiver ligeledes et tidspunkt for hvornår telefonen vil være færdig dagen efter.
Dagen efter ringer han til mig og fortæller, at de har afprøvet telefonen flere gange og over flere timer, uden at kunne konstatere den pågældende fejl, og at jeg derfor kan hente telefonen uden at skulle betale en rød reje. Derudover sørger han for at sim kortet kommer tilbage i den nye telefon da jeg kommer og henter, som var det en selvfølge.
De kunne meget vel have skiftet noget i mobilen og have indkasseret penge,- eller endnu værre, ikke have lavet noget og indkasseret penge, men de gør åbenbart det stik modsatte i denne butik. Gammeldags god moral, som den vores bedstemødre havde, og god forretnings etik,- ikke noget man ser hver dag. Så hvis jeg skal have lavet noget på min, eller familiens mobiler i fremtiden, så bruger jeg med sikkerhed Mobilreparationer.dk på amager.
Mvh Martin
Ps: for en god ordens skyld vil jeg lige pointere, at jeg ikke normalt anmelder noget som helst. Jeg er hverken "købt eller betalt", ej heller medejer eller medarbejder i virksomheden, men jeg er blot tilfreds med den service jeg har fået.

Fantastisk vejledning af E-cigaret´er

Efter en del søgen på internettet efter en e-cigaret fandt jeg e-cigaret København, læste lidt på deres hjemmeside om "alt du bør vide om e-cigaretter" og besluttet mig for at tage en tur ind til deres butik, da det var nemt og bekvemt for mig da alle S-toge stopper på Vesterport station. Da jeg ankom til stationen kunne jeg ikke tro mine egne øjne, en butik som lavede reparation af mobiltelefoner samt der sælger e-cigaretter. jeg kom ind i butikken og blev mødt meget venligt af sælgeren, han spurte ind til om jeg havde prøvet det før og viste mig en masse forskellige muligheder der er inde for ecigaretter, efter den gode vejledning besluttet jeg mig for at starte med et startsæt. efter jeg havde betalt spurte ham mig om han skulle vise mig hvordan det virkede, blevet meget overrasket over han ville bruge den tid på mig og så skulle jeg jo ikke hjem og læse i en manual, dette er bare super perfekt tænkte jeg. Kan klart anbefalde at besøge mobilreparationer.dk / Ecigaretkøbenhavn.dk når man skal stoppe med at ryge, men følger sig godt behandlet samt får en perfekt vejledning.

23 lipca 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej