MobilReparationer.dk

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig virkelig venlig betjening. Kunne bestille hvad jeg skulle bruge over telefonen. Og da jeg så dagen efter kommer i butikken for at få repareret telefonen, ordner de det på halvanden time . Til... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Opdatering. Butikken har gjort meget for at imødekomme og udbedre skaden men lige pt tør jeg ikke overlade telefonen til en større operation på dette sted. Dårlig oplevelse med iPhones reparation.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Var forbi med min IPhone 14, fik skiftet skærm mens jeg ventede. Super venlig betjening og nem bekvemt.

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk service hos MobilReparationer.dk !!! Vi kom ind med en totalt ødelagt telefon ( kørt over af en bil ) og 45 min efter står vi med den samme Iphone, nu bare fuldstændig som... Zobacz więcej

Złamanie zasad

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Rensning af Iphone oplader

Min Iphone havde problemer med at oplade, på grund af der med tiden havde ophobet sig så meget snavs i stikket at den ikke kunne oplade korrekt, og jeg havde ikke udstyr til at kunne fjerne det. Mindre end 5 minutter efter jeg havde forklaret problemet i butikken, havde ekspedienten renset telefonen for alt snavs så den igen kunne oplade optimalt uden jeg skulle hjælpe den. Tak, i har lige gjort min hverdag lidt nemmere.

23 marca 2015

Hjælp til gammel smartphone

Henvendte mig i forretningen på Amagerbrogade, hvor Emil smilende og hjælpsom fik min gamle smartphone til at opføre sig ordentligt. Det er simpelthen den bedste service jeg nogensinde har fået og jeg kan varmt anbefale MobilReparationer.dk til alle med mobil problemer.

14 marca 2015

Lynhurtig service

Mindre end ti minutter efter, jeg gik ind i butikken, gik jeg ud igen med en fejlrettet mobil. Der var et mindre problem med strømindtaget, som de var så flinke at fikse uden beregning.

3 marca 2015
Oceniono na 2 z 5

Hmmm...ikke tilfreds

Havde smadret skærm - alt andet virkede - blev repareret hurtigt og så pænt ud. Efter reparation aflader tlf, når den er i strømstik. Ned til butik igen. Skiftede batteri, da det iflg butik var i stykker (det var det ikke før rep. og virkede efter tab af mobil). Hjem igen og batteri aflader stadig. Ned igen og vente nogle dage på deres specialist, som fandt en anden fejl (kortslutning som heller var butiks fejl). Hjem igen og aldrig ned igen, selvom batteriet de har sat (mon det var nyt og originalt?) i holder elendigt på strømmen. RMen orker ikke flere ture til butikken.
Rådet må være at blive enig med butikken om, at mobilen ellers virker ved indlevering, selvom det selvfølgelig er lidt vanskeligt.
I øvrigt ingen prisnedslag på trods af forløbet. (Betalte selvfølgelig alene for skift af skærm)

28 lutego 2015
Logo MobilReparationer.dk

Odpowiedź od MobilReparationer.dk

Her er MobilReparationer.dk's oplevelse af forløbet i denne sag:

Kunden indleverer sin mobil hos vores afdeling i Roskilde med besked om, at hans iPhone 5S skal have skiftet skærm.

Vi skifter helt standardmæssigt mobilens skærm, mens kunden venter, idet han gerne vil have sin mobil retur hurtigst muligt.

Når en kunde beder os om at skifte skærm på en mobil, så bliver skærmen skiftet, og når skærmen er skiftet, tester vi, at de helt basale funktioner i mobilen virker som f.eks. lyd, sensorer, ringetone. Vi laver dog ikke en 100% gennemtestning af mobilen, dels fordi kunden ikke har betalt for en sådan gennemtestning ved et skærmskift, og dels ville det være alt for tidskrævende for os at gøre det som standard og endeligt vil det ofte være unødvendigt, da vi som udgangspunkt forventer, at kunden orienterer os om de fejl der forventes udbedret, når telefonen indleveres til reparation.

Vores måde at arbejde på ved reparation af mobiltelefoner er på nøjagtig samme måde som et autoværksted arbejder med en bil. Når bilen eksempelvis sendes på værksted med en defekt forlygte, så bliver forlygten udskiftet, men hele bilen bliver ikke 100% tjekket - medmindre det specifikt er aftalt - i forbindelse med udskiftning af bilens lygte. Det samme er som nævnt gældende ved mobilreparationer - selvfølgelig kan det ske, at vi opdager en fejl, som kunden ikke har gjort os opmærksom på og i et sådan tilfælde, kontakter vi kunden og gør opmærksom på dette.

I dette specifikke tilfælde skifter vi kundens skærm, tester de basale funktioner der er relateret til skærmskiftet, og da disse funktioner på telefonen virker som de skal, får kunden udleveret sin mobil ca. 30 minutter efter han har indleveret sin mobil.

Dagen efter kommer kunden ned i vores forretning for at fortælle, at hans mobil ikke kan oplade efter skærmskift.

Når vi skifter skærm på en iPhone 5S er vi slet ikke nede og arbejde med det område hvor mobilen bliver opladet, så der er meget lille sandsynlighed for, at vores skærmskift er årsagen til, at mobilen ikke vil oplade. En større sandsynlighed er, at mobilens fald også kan have forårsaget en skade på enten mobilens batteri eller opladerstik.

Idet kunden gerne vil have sin mobil med sig hurtigst muligt skifter vi først batteriet mens han venter, og det ser ud som om, at mobilen herefter lader, hvilket kunden ser, og han vil derfor gerne have sin mobil med igen. Som en service skifter vi hans batteri uden beregning.

Dagen efter kommer kunden tilbage igen, og siger, at hans mobil stadig ikke vil oplade ordentligt. Herefter beder vi om at få mobilen, så vi kan få testet mobilen ordentligt. Her konstaterer vi, at der er en kortslutning på mobilens opladerstik, hvilket er årsagen til, at mobilen ikke oplader ordentligt. Dette bliver udbedret og vi har mobilen liggende en dags tid til test, så vi er sikre på, at der ikke er yderligere fejl ved mobilen.

Vi forklarer kunden igen, at når vi skifter skærm på en iPhone 5S er vi slet ikke nede og arbejde med det område hvor mobilen bliver opladet, så der er klart størst sandsynlighed for, at skaden er sket i forbindelse med mobilens fald, da skærmen blev smadret. Dette har kunden overhovedet ingen forståelse for, og mener at det er sket i forbindelse med reparationen, selvom vi igen forklarer, at vi slet ikke har været nede i det område hvor opladerstikket sidder i forbindelse med reparationen.

Igen lader vi den lille tvivl komme kunden tilgode og laver opladerstikket for ham uden beregning.

Da han yderligere også forventer prisnedslag for sin reparation, fordi han har skulle undvære sin mobil et par dage, så er vi derude, hvor det på ingen måde er rimeligt, og så er det vanskeligt for os at få en konstruktiv dialog med kunden.

I denne sag har vi igennem hele forløbet været imødekommende overfor kunden, løbende orienteret ham om sagen og besvaret alle henvendelser, så informativt som muligt.

Vores motto er altid, at vi går langt for at hjælpe vores kunder via en seriøs og ærlig kundeservice, men som alle andre har vi også en grænse, hvor vi ikke synes kunden er rimelig på nogen måde, og så stopper den konstruktive dialog typisk, såfremt kunden på ingen måde er villig til at se sagen fra vores side, når vi har givet kunden nogle rimelige og fornuftige forklaringer i sagsgangen. Som forretning står vi dog rimeligt magtesløse, når kunderne efterfølgende "sviner" os til på nettet, og vores eneste forsvar er, at vi kan skrive vores version af sagsgangen.

Afslutningsvist vil vi sige, at ingen er fejlfri (det er vi heller ikke), og særligt med elektronik produkter vil der nogen gange ske fejl, hvilket også er grunden til, at vi løbende tilstræber en god og konstruktiv dialog med vores kunder, og det har vi heldigvis også med mere end 99% af vores kunder, hvilket også er årsagen til, at vi altid bestræber os på at møde vores kunder med en positiv attitude.

Desværre er der en sjælden gang kunder, hvor kunden ikke viser initiativ til denne konstruktive dialog, og så er det vanskeligt at finde en løsning, der er rimelig for begge parter. Selvom vi har udbedret en række ting gratis for denne kunde, udskiftning af batteri og opladerstik, så har vi desværre ikke kunne finde en konstruktiv dialog med denne kunde, og det beklager vi selvfølgelig rigtig meget.

MobilReparationer.dk

Hurtig kompetent service!

Kom ind i butikken på Amagerbrogade med en "død" Iphone4. Ekspedienten satte den lige i PC'en for at lave en analyse og i løbet af 5 min. var jeg ude af døren igen med en velfungerende telefon. 100% super service

15 lutego 2015

Super service.

Mobilreparationer lavede min iphone 5 s laderstik ganske gratis, selv om han sagtnes kunne havde valgt taget penge for det . Den varmeste anbefalinger har fra.
mvh Niklas

3 lutego 2015

Havde en helt død IPhone

Kom ind fra gaden ,men havde dog bestilt tid aftenen før ,men tog chancen og bare tage derind ( Amagerbrogade afd.) frygtede det værste
Men han ordnede den på 5 min ,mens vi stod at snakkede sammen om problemet

Den ville ikke lade op .... Det var kun en del lomme uld der var presset ind i lade delen

Top service og helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre og selv komme tilbage til hvis det skulle blive nødvendigt

Per Grundahl

2 lutego 2015

Fantastisk service!

Var så uheldig at tabe min iphone i dag, og skynder mig afsted til MobilReperationer for at få den fikset. Klokken var 5 minutter i lukketid, og jeg var ude 3 minutter efter! Min telefon blev fikset på et minuts tid og jeg skulle ikke betale noget. Det er rigtig god service, og jeg vil klart vende tilbage hvis jeg skulle få problemer med min iphone i fremtiden :)

30 stycznia 2015

You made my dag!!

En af de dage hvor man er 100% afhængig af at kunne bruge sin iPhone, havner den naturligvis på gulvet.
På Amagerbrogade 6 blev den genoplivet på et minut med et smil og det kostede gratis. Det er service. Og jeg kommer naturligvis tilbage, også når pengene skal op af lommen. Af hjertet tak.

14 listopada 2014
Oceniono na 5 z 5

Max point til MobilReparationer.

Super service og hjælpsomhed på Amagerbrogade - så tak til Morten for genoplivningsforsøget på død mobil. Har du brug for hjælp til din mobil, vil jeg helt klart anbefale at du henvender dig her;o)

9 października 2014

Godt sted.!

Virkelig godt sted de er rigtig hjælpsome og de tager sig tid til at hjælpe en helt klart et sted eg vil gå til igen og anbefale til andre. :)

2 września 2014

FANTIASTISK SERVICE

Min Iphone 4 havde sort skærm - 5 minutter senere var den fikset og klar. Ikke første gang jeg har oplevet sublim service fra dem - 4 ud af 4 gange. Plejer at passe med en kop kaffe på Emry's lige overfor stationen - så ligger den klar efter endt reparation.

Super godt gået og et STORT TAK

27 sierpnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej