Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Skickade in min telefon till försäljning. Längre än så kom jag inte. Fick aldrig några pengar för telefonen, enligt PostNord har telefonen levererats till företaget.. har försökt få tag på företage... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Köp inget ifrån dom! Varning! Dom säljer kopior. Köpte Samsung hörlurar och fick billiga kopior som inte ens funkade. Trasiga hörlurar. Blev erbjuden nya lurar tackade nej ville reklamera produkten fi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tyvärr är de kriminella numera, beställde Iphone den 25 september, 27 september fick jag att paketet fått en postnord länk, men de lämnar aldrig in paketet, och de har fortfarande inte gjord det. Väld... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bedrägeri!!! Köp ej hos dem!! Beställde en iphone 11 pro max, tog telefonen hem med en skärm som kunde slockna själv eller att styra saker själv. Och det skulle vara i ny skick. Kontaktade dem, de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på inköp/sälj av begagnade mobiler och surfplattor. Vi säljer även helt nya telefon som köps in i större partier för att på så vis kunna pressa priset till dig som kund. Våra begagnade mobiler köper vi in ifrån privatpersoner och företag som valt att köpa nya telefoner. Därefter så felsöker vi dem, byter ofta ut det som krävs och lämnar 12 månaders garanti som trygghet till dig som kund!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 3 z 5

.Leveransen skulle ta 1-3 dagar men för mig tog 4 dagar.

När jag fick mobilen fanns en laddare som ej funkade, så jag fick vänta ännu längre för att få en fungerande laddare.

26 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Sålde min iPhone 11 64 g hos mobilpart

Sålde min iPhone 11 64 g hos mobilpart, tog några dagar längre en vad som stod men har överseende för att ibland är det högre tryck på företag så jag skulle absolut kunna använda mig igen av mobilpart för eventuell ny försäljning! Bra kundservice och bättre värdering här en hos andra jag tittat hos. Vill du ha bättre betalt för din telefon och kan vänta någon vecka så ska du definitivt sälja hos mobilpart.

25 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Enkelt och smidigt sätt att sälja mobilen

Sålde min iPhone 11 med massor av sprickor i skärmen. Tog 1-2 veckor för att få en slutlig värdering. Den stämde överens med den uppskattning jag hade fått på nätet. Mailade en gång för att fråga om de hade fått enheten och fick ett snabbt svar tillbaka att de hade gjort det. Tog några dagar efter att ha undertecknat kontraktet innan pengarna sattes in på kontot. Enkel och smidig process. Rekommenderar!

24 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Tyvärr måste jag ge detta företag…

Tyvärr måste jag ge detta företag dåliga poäng. Lovar runt och håller tunt. Man blir lovad att efter värdering få pengarna inom 1-3 bankdagar vilket inte stämmer alls. Jag fick tjata i två veckor om pengar, maila massor, skicka på Facebook och även påtala att jag lämnar in en anmälan om så inte sker. Var precis på väg att skicka in dito, så kom pengarna. Ingen ursäkt, ingen förklaring. Jag rekommenderar inte denna. Det finns andra seriösa.

24 sierpnia 2022

Inte alls nöjd

Inte alls nöjd. Beställde en 11 pro i nyskick. Telefonen fungerade inte. Kunde inte hitta wifi eller blåtand. Skickade den till dem för koll 8/7.Bifogade kollinr. Fick efter flera mail beskedet (18 juli) att telefonen skulle vara klar dagen efter. Sedan besked 20/7 att de fick skicka den på lödning. 1/8 ber de om kollinr?? 5/8 får jag besked att de ersätter med en ny då moderkortet är skadat. De skulle skicka samma dag. 11/8 frågar jag när den kommer. 12/8 får jag svaret att min order makuleras då de inte har någon!!!! Har fortfarande inte fått svar hur jag får tillbaka mina pengar.

15 sierpnia 2022

Aldrig mer.

Detta kan vara bland mina värsta upplevelser med ett företag någonsin. Jag skickade in telefonen med post varpå jag va tvungen att påminna personalen att hämta ut paketet en vecka efter ankomst. Efter att paketet hämtats ut av företaget tog det 5[!] veckor innan jag fick återkoppling. Telefonen, som var en sprillans ny iPhone 13 Pro värderades mycket lägre än vad formuläret visade. Jag påtalade detta vänligt i ett Mail och att jag inte tyckte att värderingen va rättvis. Personalen svarade tillbaka på ett uppläxande vis vad som förväntas av en telefon för att räknas som ny, vilket inte framkommer varken på hemsidan eller i värderingsformumäret. Efter signerat kontrakt fick jag återigen meddela att jag signerat dokumentet varpå det tog ytterligare en tid innan jag fick det bekräftat. Känner mig på riktigt lurad och bedragen, men efter totalt 6 veckor av fram och tillbaka valde jag att skriva på kontraktet. Jag skulle aldrig rekommendera det här företaget till någon. Riktigt, riktigt dåligt.

12 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

skicka aldrig dina enheter till detta…

skicka aldrig dina enheter till detta företag
Jag skickade min mobiltelefon till det här företaget den 22 juli 2022.
Jag fick min betalning först den 18 augusti, efter att ha bett flera gånger om min betalning och skickat många e-postmeddelanden och dessutom var jag tvungen att kontakta myndigheterna för att veta vad jag skulle göra, eftersom jag kände mig bestulen.
Tyvärr detta företag inte vad som står på sin hemsida, om hur många dagar du kommer att få betalning för din enhet skickad.

Dessutom, har de inget telefonnummer och de svarar dig nästan inte på sin enda servicekanal, e-posten
Jag tror att de bara svarade mig och gjorde min betalning efter att jag hade klagat på Trustpilot, Facebook oca Google och hade kontaktat behöriga myndigheter som ARN.
I slutändan kommer jag aldrig att skicka något till dem igen, och du vill inte heller köpa deras produkter, för mig är de inte seriösa.

11 sierpnia 2022

Dålig kundtjänst

Jag beställde en iPhone 8 Plus hos dem, den tog över en vecka för att anlända och sedan när den kommer uppstår problem. Framkameran visar bara en grön skärm vilket gör den oanvändbar. Skärmen lagga lite också genom feltryck.
När jag kontaktar dem så erbjuder dem att skicka en retursedel så att dem kan kolla på det, när retursedeln kommer och jag skickar mobilen så kan jag spåra paketet på PostNord och jag ser att den kommit fram. Jag får endå inget svar och efter några dagar skriver dem och säger att den inte kommit till dem men dem kan skicka en ny, jag sa okej men har inte fått en och dem svarar inte på mailen.

27 lipca 2022
Oceniono na 2 z 5

Vilseledande

Vilseledande, telefon kom i bubbelplast, 87% i batteri kapacitet, och en repa mitt i skärmen, ljudet är ju hel knasig, dom skicka till o med fel laddare till telefonen, jag vill ha kompensation för dess vilseledandet..

25 lipca 2022

Hej David!

Vore väldigt tacksam om du kunde höra av dig till oss via mail, även gärna med ett ordernummer så vi kan se vilken telefon det är som du köpt.

Vi har tyvärr ingen order från någon med namn Daniel sedan 2021-11-28.

Skicka ett mail till oss så reder vi ut det hela. :)

Köp en mobil

Jag beställde en telefon och den stämde inte med specifikationerna

22 lipca 2022

Hej Feryal!

Tråkigt att du är missnöjd, minns från vår konversation att du tyckte telefonen inte i så bra skick. Nåväl, det beror på att du köpt en telefon i vårt sämst skick - Okej skick.

Det står klart och tydligt under varit telefon en beskrivning av produkten. Se nedan.

Okej skick
Mobilen har tydliga tecken på användning från repor/bucklor/märken. Telefonen är olåst, testad och fungerar som en ny.

Önskar dig en fin dag!

Hälsningar,
Joakim

Telefonen fungerar ej

Telefonen fungerar ej
Svarar med några ord på mejl

19 lipca 2022

Hej Per-Åke!

Telefonen fungerade klockrent när vi skickade den till dig, dock så hade strömchippet börjat ge upp vilket gjorde att telefonen inte klarade av att uppdateras.

Ledsen att det drabbade dig!

Ha en toppen dag!

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. På köpvillkor på hemsidan vid betalning står dock att maxpriset på en telefon man kan köpa är 7499 kr. Det förekommer telefoner som kostar över denna summa.

15 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej