Banner for Mobilier.ro

865
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Setul este superb, masa este perfectă pentru zona de dining doar ca materialul este foarte sensibil, fără să-mi dau seama am vărsat ceva pe ea, până să observ se umflase deja, acum am un mic dâmb pe e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Canapeaua comandată este absolut în regulă, în realitate arată exact ca în poze. Materialul este plăcut la atingere, tapițeria arată bine, iar șezutul este confortabil – nici prea moale, nici prea tar... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Transportul a fost asigurat prin curier comercial, nu cu flota proprie. - O bilă neagră. Plimbat pe distanță mai mare decât ar fi fost necesar pentru a ajunge la destinație, produsul a fost deteriora... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

As an ex-materials manager of a Belgian furniture manufacturer which delivered to Ikea, I must say that the quality of the coffee table delivered to me by by Mobilier.ro is excellent, not to compare... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z meblami do sypialni
  3. Sklep z meblami dziecięcymi

Napisane przez firmę

Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(865)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 699

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Recomand patul inalt cu depozitare

Am cumparat patul inalt cu depozitare si birou inclus pentru fiica mea de 6 ani si sunt foarte multumita. Livrarea a fost in termenul promis. Am platit livrarea pana in casa iar curierii au fost foarte amabili. Patul este calitativ si solid, nu scartaie, scarile sunt sigure. Montarea a fost mai simpla decat ma asteptam, pachetele au fost numerotate, chiar si placile au numere pe ele, pentru identificare usoara. L-am personalizat un pic cu manere diferite si am montat panouri tapitate pe laterale pentru mai mult confort. Placa ce inchide scarile nu am mai montat-o din ratiuni de spatiu, dar si pentru eliminarea riscului de ne accidenta in marginile ei. Ce imi place foarte mult este si faptul ca are spatiu generos, chiar si dulapul primei trepte are spatiu pe toata latimea patului si am putut depozita acolo chiar si trotineta, rolele, patinele etc. Ca minusuri, e nevoie de protectii la colturi iar rotile biroului nu sunt pivotante si sunt cam dure, nu ruleaza pe covor. Recomand patul si Mobilier.ro mai ales pentru camere mici si cu putin spatiu.

25 czerwca 2026

Bună ziua, Laura!
Vă mulțumim pentru această recenzie atât de completă, utilă și inspirațională! Ne bucurăm că fetița dumneavoastră se bucură de un spațiu solid, sigur și atât de bine organizat.
Ne bucură, de asemenea, că sistemul nostru de numerotare al plăcilor v-a ușurat montajul și că băieții de la livrare au fost pe măsura așteptărilor.

Vă mulțumim mult și pentru observațiile legate de roțile biroului și colțuri.
Să folosească fetița noul ei spațiu cu multă bucurie și spor la teme! Vă așteptăm oricând cu drag înapoi pe Mobilier.ro!

foarte buna experienta

foarte buna experienta, foarte buna comunicare

28 maja 2026

Bună ziua, Dragos!
Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit! Ne bucurăm enorm să știm că ați avut o experiență foarte bună alături de noi și că modul în care am comunicat s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.
Să vă bucurați cu drag de produsele achiziționate și vă așteptăm oricând înapoi pe site-ul nostru! O zi minunată!

totul perfect

coltarul a fost asa cum l-am vazut in pozele prezentate pe site-ul comaniei, usor de asamblat, iar baietii care l-au adus si urcat in apartamentul meu au fost de 10 stele...tare de treaba, comunicativi si priceputi, jos palaria

31 maja 2026

Bună ziua, Elisabeta!
Vă mulțumim pentru această recenzie minunată!
Ne bucurăm să știm că noul colțar este exact așa cum l-ați văzut pe site și că procesul de asamblare a fost unul ușor.
Le vom transmite cu siguranță mesajul dumneavoastră și aprecierea dvs. colegilor:)
Să vă bucurați cu drag și în deplin confort de noul colțar! Vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Odpowiedź od Mobilier.ro

Bună ziua, Marian! Vă mulțumim pentru recenzie.
Ne bucurăm că am reușit să vă oferim o experiență de cumpărături atât de plăcută.
Să vă bucurați cu drag de noile achiziții și vă așteptăm oricând înapoi pe Mobilier.ro!

Odpowiedź od Mobilier.ro

Bună ziua, Daniela! Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit.
Ne bucurăm că ați găsit produsul potrivit și că raportul calitate-preț s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.
Să vă bucurați cu drag de noul mobilier și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Aspectul mobilierului este premium

Aspectul mobilierului este premium, calitatea este superioară, echipa foarte serioasă. Recomand cu încredere.

24 czerwca 2026

Bună ziua, Petre!
Vă mulțumim pentru feedback și pentru recomandarea făcută cu atâta încredere!
Ne bucurăm enorm că aspectul și calitatea mobilierului s-au ridicat la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.
Să vă bucurați cu drag și în deplin confort de noile achiziții!

Totally recommend!

Amazing service, good quality. It can use some work with the instructions as they are not very easy to follow or sometimes some pages are missing. Otherwise we are very satisfied!

23 czerwca 2026

Hello, Agnes!
Thank you for your great review and for your recommendation! We are happy to hear that you are satisfied with our service and the quality of your new furniture.

We also appreciate your honest feedback regarding the assembly instructions. We are sorry for any inconvenience caused. We will forward this directly to responsible department.

Thank you again for choosing Mobilier.ro, and we hope you enjoy your purchase!

Oceniono na 4 z 5

Bună ziua, Cristina!
Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit. Ne pare rău pentru situația întâmpinată cu roțile scaunului.
Dorim să revenim cu o soluție în cazul de față, motiv pentru care v-am trimis deja un e-mail pe adresa asociată comenzii pentru a stabili detaliile remedierii.
Rămânem în contact pentru a ne asigura că totul se rezolvă cu succes!

Delivery/service

Very good communication with the seller,very quick delivery.

22 czerwca 2026

Odpowiedź od Mobilier.ro

Hello, Irina! Thank you for your review and for highlighting our communication and delivery.
We appreciate your feedback and hope you enjoy your new furniture!

Bună ziua, George!
Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit. Ne bucură faptul că ați apreciat competența și profesionalismul echipei noastre de livrare.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Bună ziua, Camelia!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ați apreciat produsele noastre, serviciul de livrare și echipa de suport clienți.
Să vă bucurați cu mare drag de noul mobilier și vă așteptăm oricând cu drag înapoi pe Mobilier.ro!

Foarte profi

Foarte profi. Atat la telefon cat si fizic, ni s-a vorbit foarte frumos.
Serviciile livrare super ok. Desi, canapeaua achizitionata nu a intrat in lift, au urcat-o pe scari pana la etajul 10 fara nici un comentariu.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od Mobilier.ro

Bună ziua, Felicia! Vă mulțumim pentru această recenzie minunată și pentru cele 5 stele!
Ne bucurăm că interacțiunea cu echipa noastră ,atât la telefon, cât și fizic, a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Cuvintele dumneavoastră de laudă la adresa colegilor de la livrare ne aduc o satisfacție uriașă.
Le vom transmite cu siguranță mesajul dumneavoastră, îi va motiva enorm!
Să vă bucurați cu drag și în deplin confort de noua canapea.

Bună ziua, Carmen!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru recomandarea făcută cu atâta drag!
Ne bucurăm să știm că am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavoastră și că sunteți foarte mulțumită.
Vă așteptăm cu drag înapoi pe Mobilier.ro pentru orice viitoare reamenajare!

comunicare eficienta

comunicare eficienta, limp de livrare respectat. Iar livrarea pana in casa a fost tare utila pentru mine. Iar cu montajul patului, cine a mai mai montat mobilier se descurca.

17 czerwca 2026

Bună ziua, Alexandra!
Vă mulțumim pentru această recenzie pozitivă! Ne bucurăm enorm că am reușit să vă oferim o comunicare eficientă și că am respectat termenul de livrare.
Ne bucură mult faptul că serviciul de livrare până în casă v-a fost de mare ajutor.
Vă așteptăm cu drag pe Mobilier.ro!

Oceniono na 3 z 5

Am comandat un coltar care arata bine…

Am comandat un coltar care arata bine si e usor de montat.Comanda are un termen deja mare de livrare (17zile lucratoare) care a fost depasit iar coltarul a venit cu un picior rupt, spart.

Bună ziua, Madalina!
Vă mulțumim pentru feedback și ne bucurăm că designul colțarului și ușurința montajului au fost aspecte pozitive.
În același timp, ne cerem scuze pentru depășirea termenului de livrare și pentru faptul că piesa a fost deteriorată în timpul transportului. Nu aceasta este experiența pe care dorim să o oferim clienților noștri. V-am transmis un e-mail pentru a veni în ajutorul dvs. cu o soluție în cazul prezentat.
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Oceniono na 3 z 5

Inferior quality. I would not recommend.

The delivery was ok but the product quality is weak. I would never buy this kind of product at this high price for such inferior quality.
The communication was very good.

Hello, Alexandru!
Thank you for sharing your feedback with us. While we are glad to hear that our communication and delivery met your expectations, we are sorry to hear that you are disappointed with the product's quality.

We would like to remind you that the product comes with a 2 year warranty. If any functional issues arise, but we sincerely hope they won't, or if you feel the item does not perform as it should, please do not hesitate to contact our customer support team. We are always here to help and find the best solution for you.

Produsul a ajuns repede

Produsul a ajuns repede, ambalat corect . Recomand

Bună ziua!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru recomandare. Ne bucurăm de fiecare dată când reușim să livrăm comenzile rapid și în deplină siguranță.
Să vă bucurați cu drag de achiziție și vă așteptăm oricând înapoi pe Mobilier.ro!

Oceniono na 5 z 5

Produs de calitate si serviciu de livrare foarte bun.

Produs de calitate, la pret foarte bun, livrat conform termenului, la data si ora comunicate prin e-mail.

7 czerwca 2026

Bună ziua, Giorgian!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ați apreciat punctualitatea echipei noastre! Ne bucurăm că produsul și prețul au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră, dar mai ales că livrarea s-a realizat la data și ora programate.

Oceniono na 5 z 5

Scaunul este foarte bun si arata bine

Scaunul este foarte bun si arata bine, se potriveste nevoilor mele, a venit rapid comanda, au fost drăguți si cei de la call center si livratorul. Recomand!

15 czerwca 2026

Bună ziua, Natalia!
Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv și pentru că ați ales Mobilier.ro. Suntem încântați să aflăm că produsul achiziționat corespunde pe deplin nevoilor dumneavoastră și că ați beneficiat de o livrare rapidă.
De asemenea, apreciem mențiunea dumneavoastră privind profesionalismul colegilor noștri din departamentul de call center și din echipa de livrare.
Să folosiți scaunul cu drag și spor, și vă așteptăm oricând înapoi pe Mobilier.ro!

Oceniono na 5 z 5

Schiță a fost foarte bună și am făcut…

Schiță a fost foarte bună și am făcut cam în 3 ore comoda o singură persoană. Recomand

15 czerwca 2026

Bună ziua, Mihaela!
Vă mulțumim pentru feedback și pentru recomandare. Ne bucură faptul că instrucțiunile de montaj au fost explicite și v-au permis să finalizați asamblarea comodei într-un timp scurt.
Vă mulțumim că ați ales Mobilier.ro.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej