Mobilgallerian Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Tack för alla omdömen. Fick mina 2 tel värderade som andra, men tyckte det var "för bra" vilket troligen stämde - då de tydligen fiskar med för höga priser, för att sedan kunna halvera värdert, när... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej Mobilgallarie! Jag är glad för ni reagerade positivt med att skicka mitt nya köp som bytet. Det här hade jag gjort: jag vet inte om det rätt att jag betalde några 50kronor lappar för rekommend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Köpte en iPhone 7 128gb i ”Mycket bra skick” vilket jag tycker stämmer in precis på kvaliteten. Batteriet jobbar på 100% kapacitet (kanske har bytts ut) och mobilen är snabb vilket var det jag oroade... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Elektronika i technologia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi erbjuder begagnade iPhone och Samsung Galaxy mobiler till bra priser! Till ditt nya mobilköp hittar du även riktigt bra priser på iPhone tillbehör som skärmskydd, strömkablar och hörlurar. Handla tryggt hos Mobilgallerian genom Klarna och PostNord och gör ditt stora fynd redan idag!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Köpte en Iphone 8 för tre veckor sedan

Köpte en Iphone 8 för tre veckor sedan, men den fungerar inte tillfredsställande då den inte ansluter till 4G nätet, utan pendlar mellan 3G och E. Har skickat ett flertal meddelanden, samt ringt och lämnat meddelande utan någon som helst respons.

3 czerwca 2020

Odpowiedź od Mobilgallerian

Hej! Vi har ej fått dina meddelanden angående problemen som uppstått med den enhet som du beställt, vi har nu kontaktat dig via vår kundtjänst mejl med information samt returfraktsedel för garanti.

Oceniono na 1 z 5

Beställde och betalade för två iPhone 7…

Beställde och betalade för två iPhone 7 men fick bara en . Har försökt förgäves få tag i dom men ingen telefon nummer och svarar inte på Mail .
Dåligt dåligt dåligt att ni är beroende av mina 1870 kr .

17 maja 2020

Odpowiedź od Mobilgallerian

Hej! Ber så hemskt mycket om ursäkt, vi har av misstag skickat ut endast en iPhone 7 till dig.
Detta har kommit till vår vetskap idag då vi såg din recension, efter detta har vi sett dina mejl på vår order mejl. Vi har ej sett detta då denna mejl endast är för utskick av orderbekräftelser, och denna mejl (kundtjanst@mobilgallerian.se) är för kundtjänst ärenden.

Vi har nu kontaktat dig via mejl angående utskick av den saknade enheten.

Oceniono na 1 z 5

Har ej fått min utbetalning!

Jag försöker kontakta Mobilgallerian, men det finns inga kontaktuppgifter. Jag har skickat in min mobiltelefon för försäljning, enligt posten är varan levererad sedan en vecka tillbaka. Jag har fortfarande inte fått mina pengar utbetalda. Och företaget går ej att nå. Dåligt.

1 maja 2020

Odpowiedź od Mobilgallerian

Hej! Vi hade mejlat utvärdering av din enhet och inväntade svar, vi har nått dig och fått detta uppklarat.

Rekommenderar ej

Ville sälja min iPhone 7 32gb för 2.300kr som de bjudas på erat webbsida mobilgallerian se
(Mobilen är ej låst )
Och skickat in min mobil till deras adress . När de fick mobilen de bjudande 1.500kr eftersom paketet är oöppnat .

26 kwietnia 2020

Odpowiedź od Mobilgallerian

Hej! Då vi ej fick klara besked från operatören kunde vi ej köpa in denna enhet utan att bryta förpackningen, därmed skickades enheten tillbaka till dig som kund.

Oceniono na 2 z 5

Telefonen ok

Telefonen ok, men det luktade jättemycket tobaksrök om hela förpackningen det var ingen rolig upplevelse att öppna paketet

1 kwietnia 2020

Positivt.

Korrekt beskriven vara med bra leveranstid. Jag kan absolut handla där igen!

27 marca 2020
Oceniono na 4 z 5

Produkten uppfyllde lovad standard

Produkten uppfyllde lovad standard. Snabb leverans. Dock, fakturan genererad två dagar innan man postat den. Normalt är att man gör det samtidigt. Inget stort problem egentligen, men man tror ju att grejerna är på väg när man får aviseringen från Klarna.

26 marca 2020

Köpte en rekonditionerad iPhone 8 hos Mobilgallerian

Letade på nätet efter en rekonditionerad iPhone 8, i mycket bra skick, och hamnade efter lite letande på hemsidan hos Mobilgallerian där jag fann mitt val. Genomförde beställningen strax före lunchtid och dagen efter fanns min telefon hos mitt lokala postombud.
Snabbaste leveransen jag varit med om och min iPhone 8 var i precis det skick som jag hoppats.
Allting inkl. telefonen fungerade utmärkt och jag kan starkt rekommendera Mobilgallerian till er som funderar på att köpa en bättre begagnad telefon.

25 marca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej