Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I ordered the furniture in aug 2025. The delivivery was today. 2026 maj 20. Not only did we wait for this long, i had to my self make notes to you every single week to deliver. After also i agreed to... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Undvik detta företag. Efter nästan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen är mycket bristfällig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Inget bra ni skickade fel möbel som var billigare. Har skickat fler meddelande till er utan respons. Har inget bra att säga om er. Ni svarar inte i telefon, ber att lämna meddelande, jag gör det, ni r... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do salonu

Napisane przez firmę

Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Stämmer bra med bild

Snabb leverans,

12 listopada 2025

Hej Anita!

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att leveransen kommer i tid och att du är nöjd! ☺️

Tack igen för att du tog dig tiden och ge oss omdöme! Det hjälper oss att utvecklas!

Oceniono na 2 z 5

Beställde två kuddfodral.Behöver komma…

Beställde två kuddfodral.Behöver komma i kontakt med företaget.Tyvärr så är det helt omöjligt de svarar inte på telefon eller mail.

30 października 2025

Hej Pia!
Tack för att du hörde av dig och beklagar att du haft svårt att nå oss. Det låter verkligen inte som den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Ser att du varit i kontakt med oss på telefon 2 dagar sedan och fått hjälp! Hoppas du blir nöjd med kuddfodralen!

Det var inte som jag förväntade

Det var inte som jag förväntade

26 września 2025

Hej Tushe,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad synd att produkten inte riktigt motsvarade dina förväntningar. Vi vill gärna förstå vad som inte kändes rätt, så att vi kan förbättra oss och hjälpa dig på bästa sätt.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@mobeloutleten.se , så tittar vi närmare på det och försöker hitta en lösning.

Väldigt snabb leverans till Sthlm

Väldigt snabb leverans till Sthlm, har beställt en soffa den kom 2 dagar efter, speglarna kom efter 4 arbetsdagar. Utmärkt förpackning, DHL chauffören va väldigt trevlig, troligtvis så gör ja flera beställningar i framtiden.

23 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Svåra att nå och lång leveranstid

Beställde 4 st stolar. Fina men tog flera veckor att få levererade men dom dök upp. Leveranstiden på hemsidan överensstämmer inte (där var det tal om dagar och inte veckor). Ringde flertalet gånger men utan svar, däremot så fick jag svar via mejl.

26 sierpnia 2025

Hej Elsa!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än utlovat och att du hade svårt att nå oss på telefon. Din order skickades två veckor efter beställningen på grund av en försening från vår leverantör – något vi tyvärr inte kunde påverka i detta fall.

Vi tar till oss din feedback och hoppas få chansen att ge dig en smidigare och snabbare upplevelse nästa gång.

Ha en fin dag!

Oceniono na 1 z 5

Det var fel på skruvarna till en utav…

Det var fel på skruvarna till en utav stolarna jag fick hem, dåligt med svar från Customer service och man kommer inte längre fram på telefonnummret. Nu har det gått flera veckor utan att jag fått hjälp med ersättningsdelar eller återbetalning. Väldigt dålig kundservice. Skulle kollat mer noggrant på recensionerna innan jag beställde då det verkar vara rätt många som upplevt samma dåliga service.

8 sierpnia 2025

Hej Alexandra!

Tack för att du delar din feedback. Vi beklagar verkligen att det tog tid innan du fick återkoppling från oss. Jag ser att vi har varit i kontakt via mejl och att ärendet är hanterat, men vi förstår att det upplevdes frustrerande med väntetiden.

Vi tar med oss detta för att förbättra vår service och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver.

Oceniono na 1 z 5

No answer from customer service even if…

No answer from customer service even if I conttasted them several times

14 sierpnia 2025

Hi!

Thank you for leaving your review. We’re very sorry that you haven’t received any response from us despite contacting us several times. This is not the service we want to provide.

One of our customer service team members will contact you shortly to assist you with your order.

We truly apologize for the inconvenience and will do our best to resolve this quickly.

Best regards,

Oceniono na 4 z 5

Jag nöjd med allt med lite tråkigt när…

Jag nöjd med allt med lite tråkigt när man levernas ta lite tid och kunden fick vänta och ingen information om leverans .jag har ringt fågade hela tiden .annars det bra .

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od Möbeloutleten

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att höra att du är nöjd med varorna, men vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid och att du inte fick tillräcklig information under väntetiden.

Vi tar till oss din feedback och arbetar på att förbättra kommunikationen kring leveranser så att det blir tydligare framöver. Hoppas vi får möjlighet att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Oceniono na 1 z 5

Stod 2-5 dagars leveranstid på hemsidan…

Stod 2-5 dagars leveranstid på hemsidan på loungesetet jag köpte men tog 3 veckor innan paketet kom fram och dessutom hamnade det gigantiska och tunga paketet hos ett ombud och inte hemleverans som jag hade väntat. Fick inte ens en avi att det kommit dit utan fick efterlysa paketet hos DHL.
Rymdes inte i våran kombibil så fick hyra en släpvagn för att få hem det, dåligt med tanke på högt fraktpris dessutom.

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Möbeloutleten

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar verkligen att leveransen av ditt loungeset inte upplevdes som smidig och att du fick extra besvär med att hämta ut paketet.

Din order skickades 10 dagar efter beställningen, vilket blev längre än den beräknade leveranstiden på 2–5 arbetsdagar som vi anger på hemsidan. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när det drar ut på tiden.

När det gäller leveransen via DHL är det olyckligt att paketet hamnade hos ett ombud. Vi kommer att ta detta vidare med dem, då vi strävar efter att leveranserna ska ske på det sätt som är mest praktiskt för våra kunder. Fraktkostnaden är en fast avgift på 395 kr för lite större paket, men vi förstår att det inte känns rättvist när upplevelsen av leveransen inte blir som förväntat.

Vi uppskattar din feedback och kommer att använda den för att förbättra både informationen och upplevelsen framöver.

Oceniono na 1 z 5

Köpte matbord och stolar varav det…

Köpte matbord och stolar (18/4)varav det fattades skruvar och pluggar till en av stolen. beställde även en extra stol. Ringde samt skickade sms 2 månader senare varav de fortfarande inte har stolen men att de skulle skicka skruvar och pluggar som fattades. en vecka senare ff ingenting. skickade sms igen varav säljaren ringer och säger att han ska skicka direkt. Väntade i 1,5 vecka ff ingenting. Skickade sms igen och säljaren lovade att ringa dagen efter , men inget samtal och inga skruvar och pluggar. och ingenting om stolen heller. Så dålig att driva butik på detta sättet.

16 lipca 2025

Hej Jessica!

Jag kan inte se någon order på ditt namn. Vänligen återkom till oss med ordernummer så kollar vi såklart vart det har gått fel och åtgärdar det.

Vi vill såklart att du ska ha bra upplevelse hos oss och beklagar om du inte har haft det!

Vi skulle uppskatta om du tog dig tiden och skriva vilket ordernummer det gäller eller på vilket namn ordern var lagd. Tack på förhand! Du kan mejla till kundservice@mobeloutleten.se

Oceniono na 2 z 5

Bra leveranstid men små skador

Bordet jag beställde kom i återanvänd packkartong, vilket i sig kan vara helt okej, men det fanns små skador på hörnen på bordet vid leveransen.

24 kwietnia 2025

Hej Katarina,

Tack för din feedback!

Vi återanvänder ibland packkartonger av hållbarhetsskäl, men vi kontrollerar alltid varorna noggrant innan leverans – i detta fall noterades inga skador vid packning. Vi har inte heller mottagit någon reklamation från dig via e-post.

Vänligen skicka bilder på skadorna till kundservice@mobeloutleten.se, så hjälper vi dig gärna att hitta en bra lösning.

Kundservice – Möbeloutleten

Soffor

Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle spricka,så vi ringde rill butiken och rådfrågade. De sa direkt att de skille skicka ut en kille för att montera. Sagt och gjort!! O snabbt gick det.
Riktig bra butik, bra priser bra bemötande och utomordentlig service.
REKOMMENDERAS VARMT!!

1 maja 2025

Hej Sanne!

Stort tack för ert fina omdöme – det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både produkterna och vår service!

Kul att höra att allt löste sig smidigt och snabbt. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på bästa sätt, och det betyder mycket för oss att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Varmt välkomna tillbaka!

Önskar dig en fin vecka!

fast delivery

fast delivery, so happy with the chairs!

12 kwietnia 2025

Hi Malin,

Thank you so much for your lovely review! We're very happy to hear you're pleased with the delivery and the chairs. You're always welcome back! 🤗

Snabbt och enkelt!

26 marca 2025

Hej Diellza!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd!

Hej Anna-Carin,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna att höra att våra stolar inte levde upp till dina förväntningar. Din upplevelse är viktig för oss, och vi vill gärna förstå mer om vad som upplevdes som obekvämt så att vi kan förbättra både komfort och upplevelse för framtida gäster.

Om du har möjlighet får du gärna kontakta oss direkt på kundservice@mobeloutleten.se så vi kan diskutera detta vidare.

Jehad på Möbeloutleten

very good shop

12 marca 2025

Odpowiedź od Möbeloutleten

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Hög kvalitet

Hög kvalitet, bra service kan det bli! Rekommenderas starkt!

2 marca 2025

Odpowiedź od Möbeloutleten

Tack så mycket för ditt fina omdöme Ahmed!

Skadad marmor, skadad ram

Beställde marmor bord. Marmorskivan är kantstött hela kanten är borta. Ramen till där marmorbordet ska ligga på är extremt repigt. Bordet är synligt använt.
Kommer inte beställa mer härifrån.
Obs varning för detta!

3 marca 2025

Odpowiedź od Möbeloutleten

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att bordet du beställde inte motsvarade förväntningarna och att det levererades med skador på både marmorskivan och ramen. Det är självklart inte acceptabelt, och vi vill gärna rätta till detta så snabbt som möjligt.

För att vi ska kunna undersöka ärendet närmare och hitta en bra lösning, vore vi tacksamma om du kan skicka in bilder på skadorna. Detta hjälper oss att förstå problemet bättre och se till att du får en ersättning eller en lösning som du känner dig nöjd med.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på kundservice@mobeloutleten.se så hjälper vi dig vidare.

Vi uppskattar din feedback och tar den på största allvar för att undvika liknande situationer i framtiden.

Tack för att du hörde av dig – vi ser fram emot att få lösa detta för dig.

Oceniono na 4 z 5

You would have 5 stars if the leg of…

You would have 5 stars if the leg of one of the chairs wasn’t okay. I have to let someone help me to fix it, though the chair is wiggle a lot and you can’t sit on n it like it is now.

11 lutego 2025

Hello Charlotte!

Thank you for your feedback! We're sorry to hear about the issue with the chair. Please email our customer service at kundservice@mobeloutleten.se, and we’ll be happy to assist you in finding a solution.

Best regards,
Jehad / Möbeloutleten Team

Oceniono na 1 z 5

Trasig stol (benen sitter inte ihop)…

Trasig stol (benen sitter inte ihop) och ingen hör av sig trots flera försök att få kontakt. Jättedåligt

5 lutego 2025

Hej Christina,

Tack för att du har hört av dig och lämnat ett omdöme. Vi är verkligen ledsna över att du fått en trasig stol och att du upplevt svårigheter att få kontakt med oss. Det är absolut inte den service vi vill erbjuda våra kunder.

Vi har varit i kontakt med dig och erbjudit en lösning. Om du fortfarande behöver hjälp eller har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice@mobeloutleten.se så ser vi till att lösa detta på bästa sätt.

Tack för att du gav oss möjlighet att rätta till detta!

Jehad, Möbeloutelten

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej