Problem ze współpracą
Z firmą współpracowaliśmy przez prawie 18 miesięcy i nie było przez ten okres żadnego problemu. Nasza firma NTMedia Trade była odpowiedzialna za szereg prac dla firmy Møbel-land AS. Współpraca dotyczyła projektu głównego sklepu mobel-land. Projekt ten nie był łatwy, ponieważ musieliśmy wykonać pełną migrację danych mając do dyspozycji niepełną bazę danych, którą wówczas otrzymaliśmy od poprzedniej firmy. Projekt zakończył się sukcesem, a także dalsza współpraca wyglądała pomiędzy naszymi stronami bardzo dobrze. Oprócz wspomnianego projektu realizowany były także inne zadania związane ze sklepem mobel-land. Wkrótce Pan Michał.W, właściciel firmy Møbel-land AS zlecił nam wykonanie drugiego sklepu, który miał bazować na innym projekcie sklepu internetowego producenta mebli. Realizacja oraz przebieg projektu realizowany był właściwie, zgodnie ze sztuką. Naszym zadaniem było doprowadzenie projektu do końca z importem wszystkich danych ze sklepu producenta. Otrzymywaliśmy cząstkowe dane od sklepu producenta i w odpowiedni sposób importowaliśmy je do sklepu zleconego przez firmę Møbel-land AS. Nie odpowiadamy jednak za niekompletność dostarczonych nam danych, a wielokrotnie kontaktowaliśmy się z producentem mebli, aby przesłali nam kompletne dane. Myślimy, że w głównej mierze to wpłynęło na realizację projektu, który to mamy udostępniony do wglądu firmy. Jest nam szalenie przykro z zakończonej w tej sposób współpracy, ponieważ mieliśmy stały kontakt z klientem, a relacja wybiegała poza zakres realizowanych projektów. Zostaliśmy pomówieni jednak przez Pana Michała.W i muszę poinformować, że nie zostawimy tej sprawy. Dodatkowo informujemy, że pliki projektu mamy naszykowane i na prośbę dostarczymy wszystkie pliki projektu, aby firma Møbel-land AS mogła dokończyć realizację. Mimo wszystko życzymy wszystkiego dobrego, głównie ze względu na bardzo dobry okres współpracy.

Odpowiedź od Møbel-land AS