Vriendelijke mensen, snel geholpen.op 2h tijd was het kapotte scherm vervangen aan de afgesproken prijs. Proper en netjes gedaan. Top
Op 2 dagen tijd gsm die serieus beschadigd was volledig terug hersteld. Op korte tijd afspraak kunnen maken. Benodigdheden kunnen laten bestellen en gsm zo goed als nieuw tijdig en snel weer kunnen op... Zobacz więcej
Snel en goed geholpen aan een goede prijs. Zeer vriendelijk. Achterzijde iPhone volledig nieuw en zelfs nieuwe batterij. Daarbovenop heb ik een nieuw hoesje gekregen omdat hij de mijne niet stevig ge... Zobacz więcej
Zeer vriendelijke mensen en ook snelle dienst zeker een aanrader Zij hebben ook veel asortimenten
- Naprawa telefonów
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Serwis komputerów
- Sklep komputerowy
- Dostawca usług telekomunikacyjnych
Mmstore Genk is makkelijk bereikbaar, gratis parkeer plaats. We zijn gevestigd langs de vandenborre op de Genkersteenweg in Genk. Wel zo fijn om te weten als je langs wilt komen voor je GSM, smartphone, ipad, macbook, iMac, laptop, computer, PC of tablet reparatie in Genk. MMSTORE Genk is smartphone en tablet reparatie specialist in België: Houthalen, Helchteren, Heusden, Zolder, Beringen, Eksel, Bree, Peer, Maaseik, Zonhoven, Lummen, Hechtel, Meeuwen, Neerpelt, Overpelt, Diest, Kiewit, Diepenbeek, Bilzen, Alken, Kozen, Kermt, Maasmechelen, Herk de stad, Sint Truiden, Tongeren, Luik, Aarschot, Leuven, Hoeselt, Kortessem, Genk, Hasselt en Lommel.
MMSTORE, Reeweg 52, 3600 Genk, 3600, Genk, Belgia
- +32473461925
- info@mmstore.be
- mmstore.be
Uitstekend geholpen.
Zeer vriendelijke mensen en ook snelle…
Zeer vriendelijke mensen en ook snelle dienst zeker een aanrader
Zij hebben ook veel asortimenten
Good quality reparations and pretty…
Good quality reparations and pretty fast!
Prima service
Zeer mooi gerepareerd!
Snelle service
Snelle service. .... heel vrindlijk onthale. .. net op tijd. vriendelijke mensen, het werk was op tijd. geen wachttijd of vertraging. ik voel het professioneel en verantwoordelijk. Goede prijzen . Ik was goede geholped. 😊😊
Snelle service.
Eerlijke ervaring !
zeer vriendelijk en den snelle service!
Vlotte en correcte afhandeling
Altijd goed geholpen voor een correcte …
Altijd goed geholpen voor een correcte prijs
Super snelle en super vriendelijke …
Super snelle en super vriendelijke service.
Super vriendelijk personeel
Snelle reparatie
Snelle reparatie. Klantvriendelijkheid staat echt op punt. Deze mannen doen goed hun best.
Goede service
Goede service! Klantvriendelijk! Geen klachten. Aanrader!
Super in de prijs van een herstelling …
Super in de prijs van een herstelling van mijn iPhone X met een extra screen protector super snel en vriendelijk