Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.
Reakcja na opinię
Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand. Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.
Postbus 17188, 1001 JD, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vooraf kreeg ik een herinnering maildat ik op 6 december 2025 een keuring heb.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Zeer positief alles goed uitgelegd en weet waar je aan toe bent, wat zeer belangrijk is

Afspraak optijd
erg duidelijk
vriendelijk

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Zeer toegankelijk,kon zelfs .voor de deur parkeren!!
Iedereen staat je vriendelijk te woord(moest binnen even zoeken)
Was iets te vroeg,maar werd direct geholpen.
Vriendelijke internist met duidelijk verhaal.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Een betrokken kundige arts die het menselijk aspect niet uit het oog verliest.Absolute aanrader.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Plezierige en praktische wijze benadering tijdens de keuring

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
De rust gevende, medisch deskundige uitstraling van de neuroloog gedurende het mede daardoor accuraat verzorgde onderzoek.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Snel aan de beurt, aardige en nette en kundige arts

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Her was een prettig gesprek.
Er is maar 1 aanmerking.
Een kop koffie of water was prettig geweest. 😏

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Ja was op tijd beleefd en het was goed gegaan

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Dichtbij NS station. Vriendelijke behandeling. Verzorgde ruimten. Tijdige keuring.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Vrij snel kon ik terecht.
Prettige en duidelijke arts ( dr van Ree)
Snel duidelijkheid.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Goede persoonlijke benadering en de wijze van begeleiden van de keuring.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
De arts nam tijd om te bespreken en onderzoeken fijn ervaring

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Een familielid heeft contact gehad omtrent een vervolgonderzoek vanwege de rijvaardigheid van een Alzheimer patiënt. In de eerste instantie is er een afspraak voor onderzoek gemaakt, maar daar is enige tijd later toch van af gezien. De afspraak is een maand van te voren geannuleerd. Helaas werden er toch administratie kosten in rekening gebracht. Slecht dat dit niet is benoemd bij het maken van de initiële afspraak en eveneens slecht dat er betaald moet worden zonder dat er een dienst is afgenomen.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Er is een kritiekpuntje: de locatie is moeilijk te vinden en de deur bij de benedeningang in de parkeergarage werd niet opengedaan. De assistente zei dat ze dat niet kon terwijl ze het systeem aan het opstarten was. ( om 8.55u).
Verbeterpunt lijkt me, omdat er ook een hele rij auto’s voor de dichte slagboom in de parkeergarage stond.

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Ik heb een goeie ervaring voel me goed op me gemak en zie dat de arts het beste met mij heeft

Odpowiedź od Medisch Keuringsinstituut Nederland
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.