Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition med en dejlig personlig besked. Filteret virker meget bedre endt forventet. Nem installation. Vandet føles blødere og der er meget mindre aflejring på vores fliser. Vi bestiller hel... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har købt et brusefilter fra jer, og det gik nemt og hurtigt, meget god oplevelse med køb og levering. Selve filteret er jeg mindre tilfreds med, den passer ikke godt nok til min vandhane og der lø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt godt! Hurtig levering, god service. Det var de billigste brusefiltre, jeg kunne finde, og de fungerer perfekt! Mit hår bliver lysere og blødere, og der kommer ikke så mange kalkaflejringer i brus... Zobacz więcej

1. Oczyszczalnia wody

Napisane przez firmę

Hos Mit Rene Vand hjælper vi dig godt i gang med at filtrere dit drikkevand🚰 Vi forhandler vandrensningsanlæg baseret på omvendt osmose, andre typer vandfiltre som eksempelvis bordfiltre med aktivt kul, brusefiltre og alt tilbehør relateret til brug, vedligehold og opsætning af disse. Vi tilbyder personlig vejledning af vores kunder før, under og efter køb for at hjælpe så mange som muligt igang med at rense sit postevand for skadelig kemi and andre uønskede stoffer og elementer.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Nemt og enkelt, hurtig levering

Har fungeret fint for mig og hurtig levering. En nem måde at sikre rent drikkevand, jeg er fan.

10 marca 2026

Hej Anne Dette
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejlig at høre, at du er glad for dit bordfilter og vores service.

Oceniono na 5 z 5

Køber altid mit brusefilter hos 'Mit…

Køber altid mit brusefilter hos 'Mit rene vand'. Godt produkt og fin service

28 lutego 2026

Hej Freya
Mange tak for din anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at se tilbagevendende kunder, og at høre at du er glad for brusefilteret og vores service.
Vi glæder os til at pakke din næste pakke.

Super godt brusefilter

Super godt brusefilter, god pris, hurtigt levering og god kundeservice! Kan kun anbefale 💧✨

28 lutego 2026

Hej Thea
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for brusefilteret og vores service.
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Meget tilfreds

Hurtig ekspedition med en dejlig personlig besked. Filteret virker meget bedre endt forventet. Nem installation. Vandet føles blødere og der er meget mindre aflejring på vores fliser. Vi bestiller helt sikkert igen.

4 grudnia 2025

Hej Bianca
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for brusefilteret.
Vi glæder os til at skrive endnu en hilsen til dig.

Virker

Jeg har flere gange købt brusefilter. De leveres hurtigt, og jeg kan se forskel i brusenichen og mærke forskel på mit hår.
Og så er de søde til at sende en reminder, når det måske er tid til at skifte /købe ny.

3 stycznia 2026

Hej Ane
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at den hurtige service er værdsat og at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os.
Vi skal nok huske at sende dig en reminder når det er tid.

præcis det jeg søgte.

præcis det jeg søgte.
varen blev leveret som aftalt og levede helt op til det ønskede

25 listopada 2025

Hej Lars
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både produkt og service lever op til forventningerne.

Super produkt

Super produkt og hurtig levering. 👍

20 listopada 2025

Hej Arne
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du er tilfreds med både produkt og service.

Klart en anbefaling 🏅

Meget hurtig levering 🏎
Sød personlig besked fra afsenderen 🫶🏼
Jeg er meget tilfreds med mit køb, og har allerede sat en besked i kalenderen, når det er tid til at bestille igen 📆
Tak 🙏🏼🌸

20 października 2025

Hej Aulona
Mange tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, du er tilfreds med dit køb. Vi ser frem til at sende en pakke afsted til dig igen ☺️

Tryg og god oplevelse

Fantastisk service og rådgivning. Jeg ville klart vælge dette firma igen.

1 października 2025

Hej Louise
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse med dit køb hos os. Vi sætter en ære i at vejlede vores kunder bedst muligt.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Professionel service.

Har bestilt vandfilter den 13/10 og fik den leveret allerede den 15/10. Virkelig hurtig service. Tak Mit Rene Vand :)

13 października 2025

Hej Janno
Mange tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at sende samme dag som ordren modtages. Vi er glade for at høre, at den hurtige service er værdsat og at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os.

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt til en god pris

Super hurtig levering.
Godt produkt til en rigtig god pris.

10 października 2025

Hej Joy
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med dit købt hos os.

Meget tilfreds 😃

Meget tilfreds 😃
Har for første gang fået leveret brusefilter fra Mit Rene vand. Det fungerer upåklageligt. Lever fuldt op til alle krav. Jeg er meget tilfreds og har fået en rigtig god og hurtig levering. Tilmed en sød personlig hilsen i pakken -
Kan klart anbefale dette firma ⭐️

27 września 2025

Hej Kim
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med dit køb hos os og at du er glad for dit brusefilter.

Alt godt!

Alt godt!
Hurtig levering, god service. Det var de billigste brusefiltre, jeg kunne finde, og de fungerer perfekt! Mit hår bliver lysere og blødere, og der kommer ikke så mange kalkaflejringer i brusekabinen. Har bestilt herfra flere gange, og de pakker varene fint og vedlægger endda et håndskrevet kort. Mine bedste anbefalinger.

8 września 2025

Hej Johanne
Vi glæder os til at pakke din næste pakke.

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt, og virker

25 lipca 2025

Hej Jan
Mvh Malene

Oceniono na 5 z 5

Fine kalkfilter er fuldt ud tilfreds

Fine kalkfilter er fuldt ud tilfreds. Intet at klage over 😊

16 lipca 2025

Kære Christina
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du synes godt om vores brusefilter og det virker upåklageligt for dig.
Kh Aischa

Professionel og personlig

Jeg skulle teste hårdhed på mit vandværks vand. Fandt teststrips hos Mit Rene Vand.
Alt omkring prisen, bestilling, betaling og levering kører perfekt.
Jeg har kun ros.
Mvh
Janus

9 czerwca 2025

Hej Janus
Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget.
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Overraskende godt

Min veninde har købt og prøvet brusefilteret og kunne derfor anbefale det til mig. Jeg har længe ville have et blødgøringsanlæg, for at undgå kalk mv. i mit vand ved bad. Denne løsning med brusefilteret fungerer rigtig godt og er meget billigere. Jeg var overrasket allerede efter første gangs brug. Mit hår er lækkert blødt og huden heller ikke så tør som før også bruger man samtidig mindre produkt. Jeg vil helt sikkert købe brusefilteret igen, når det er tid.

6 maja 2025

Hej Christina
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du er glad for vores brusefilter og at du kan mærke forskellen.
Vi ser frem til at se dig på shoppen igen.

Oceniono na 5 z 5

Det er nu 4 gang jeg køber et…

Det er nu 4 gang jeg køber et vandfilter af af jer. Jeg er ovenud tilfreds med filteret. Jeg har kun godt at sige om webshoppen 👍🏻👍🏻

25 kwietnia 2025

Hej Lise
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores filter og butik. Det er dejligt at høre at du har gode erfaringer med vandfilteret og vi glæder os til at sende en pakke afsted til dig igen.

Godt

Hurtigt ekspederet og godt produkt, oplever meget blødere vand med det samme

16 kwietnia 2025

Hej Kasper
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med dit købt hos os og at du kan mærke forskellen med brusefilteret.
Mvh
Malene - MitReneVand

Rigtig fint firma

Rigtig fint firma. Man får en lille håndskrevet hilsen med i sin ordre. Filtrene virker perfekt. Lige det jeg manglede til min bruser.

10 kwietnia 2025

Hej Pernille
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du har lagt mærke til sedlen og er glad for dit brusefilter.
Mvh Malene
Mit Rene Vand

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej