Hurtig ekspedition med en dejlig personlig besked. Filteret virker meget bedre endt forventet. Nem installation. Vandet føles blødere og der er meget mindre aflejring på vores fliser. Vi bestiller hel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt et brusefilter fra jer, og det gik nemt og hurtigt, meget god oplevelse med køb og levering. Selve filteret er jeg mindre tilfreds med, den passer ikke godt nok til min vandhane og der lø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt godt! Hurtig levering, god service. Det var de billigste brusefiltre, jeg kunne finde, og de fungerer perfekt! Mit hår bliver lysere og blødere, og der kommer ikke så mange kalkaflejringer i brus... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Mit Rene Vand hjælper vi dig godt i gang med at filtrere dit drikkevand🚰 Vi forhandler vandrensningsanlæg baseret på omvendt osmose, andre typer vandfiltre som eksempelvis bordfiltre med aktivt kul, brusefiltre og alt tilbehør relateret til brug, vedligehold og opsætning af disse. Vi tilbyder personlig vejledning af vores kunder før, under og efter køb for at hjælpe så mange som muligt igang med at rense sit postevand for skadelig kemi and andre uønskede stoffer og elementer.
Thor Langes Allé 56, 2860, Søborg, Dania
Har fungeret fint for mig og hurtig levering. En nem måde at sikre rent drikkevand, jeg er fan.

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Køber altid mit brusefilter hos 'Mit rene vand'. Godt produkt og fin service

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Super godt brusefilter, god pris, hurtigt levering og god kundeservice! Kan kun anbefale 💧✨

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Hurtig ekspedition med en dejlig personlig besked. Filteret virker meget bedre endt forventet. Nem installation. Vandet føles blødere og der er meget mindre aflejring på vores fliser. Vi bestiller helt sikkert igen.

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Jeg har flere gange købt brusefilter. De leveres hurtigt, og jeg kan se forskel i brusenichen og mærke forskel på mit hår.
Og så er de søde til at sende en reminder, når det måske er tid til at skifte /købe ny.

præcis det jeg søgte.
varen blev leveret som aftalt og levede helt op til det ønskede

Meget hurtig levering 🏎
Sød personlig besked fra afsenderen 🫶🏼
Jeg er meget tilfreds med mit køb, og har allerede sat en besked i kalenderen, når det er tid til at bestille igen 📆
Tak 🙏🏼🌸

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Fantastisk service og rådgivning. Jeg ville klart vælge dette firma igen.

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Har bestilt vandfilter den 13/10 og fik den leveret allerede den 15/10. Virkelig hurtig service. Tak Mit Rene Vand :)

Super hurtig levering.
Godt produkt til en rigtig god pris.

Meget tilfreds 😃
Har for første gang fået leveret brusefilter fra Mit Rene vand. Det fungerer upåklageligt. Lever fuldt op til alle krav. Jeg er meget tilfreds og har fået en rigtig god og hurtig levering. Tilmed en sød personlig hilsen i pakken -
Kan klart anbefale dette firma ⭐️

Alt godt!
Hurtig levering, god service. Det var de billigste brusefiltre, jeg kunne finde, og de fungerer perfekt! Mit hår bliver lysere og blødere, og der kommer ikke så mange kalkaflejringer i brusekabinen. Har bestilt herfra flere gange, og de pakker varene fint og vedlægger endda et håndskrevet kort. Mine bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Fine kalkfilter er fuldt ud tilfreds. Intet at klage over 😊

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Jeg skulle teste hårdhed på mit vandværks vand. Fandt teststrips hos Mit Rene Vand.
Alt omkring prisen, bestilling, betaling og levering kører perfekt.
Jeg har kun ros.
Mvh
Janus

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Min veninde har købt og prøvet brusefilteret og kunne derfor anbefale det til mig. Jeg har længe ville have et blødgøringsanlæg, for at undgå kalk mv. i mit vand ved bad. Denne løsning med brusefilteret fungerer rigtig godt og er meget billigere. Jeg var overrasket allerede efter første gangs brug. Mit hår er lækkert blødt og huden heller ikke så tør som før også bruger man samtidig mindre produkt. Jeg vil helt sikkert købe brusefilteret igen, når det er tid.

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Det er nu 4 gang jeg køber et vandfilter af af jer. Jeg er ovenud tilfreds med filteret. Jeg har kun godt at sige om webshoppen 👍🏻👍🏻

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Hurtigt ekspederet og godt produkt, oplever meget blødere vand med det samme

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Rigtig fint firma. Man får en lille håndskrevet hilsen med i sin ordre. Filtrene virker perfekt. Lige det jeg manglede til min bruser.

Odpowiedź od Mit Rene Vand ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.