Det har været en købsoplevelse udover det sædvanlige... Kreatin kan man snart sagt købe alle steder, MEEEN... Det her er som skrevet står fantastisk... Det er det fordi man fra start til sl... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg havde bestilt hos MitKreatin, men fik en mail om, at produktet desværre var udsolgt. Som undskyldning modtog jeg en rabatkode, hvilket var god service. Jeg bestilte igen og modtog min ordre efter... Zobacz więcej
Der gik få dage fra min bestilling af 1kg kreatin til pakken lå klar til afhentning ved den lokale pakkeshop. Har bestilt fra Mitkreatin adskillige gange helt smertefrit. Det kan absolut anbefales... Zobacz więcej
Det er meget nemt at navigere på hjemmesiden, og det kræver kun få klik at bestille produktet, hvorefter det bliver leveret direkte. Rigtig god oplevelse. Produktet er af samme høje kvalitet, so... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi tilbyder kreatin monohydrat pulver af bedste kvalitet til en lav pris.
Dane kontaktowe
Dalslandsgade 8J, 2300, Copenhagen, Dania
- mitkreatin.dk@mitkreatin.dk
- mitkreatin.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super fint produkt 👍
Spar en masse penge
God pris, kvalitet og hurtig levering
God pris, gode produkter og hurtig levering. Præcis som det skal være.
Ekstremt god til prisen
Fantastisk oplevelse
Det var helt fantastisk, bedste pris på market, hurtig levering og god service. Fik endda en lille personlig hilsen med.
Super produkt
Super produkt. Meget fint og super let at opløse i vand. Jeg er 100 ny fast kunde💪
10/5 stjerne hvis det var muligt
Uden tvivl det billigste kreatin man overhovedet kan finde på markedet. Store værdig for pengene på køb herinde:)
Go pris og billigt
Bedste priser derude
Overordnet set et virkeligt godt produkt som kom vildt hurtigt. Synes også at det personlige brev var en god gestus :) Ville helt klart blive ved med at købe herfra.
God og billig kreatin
God og billig kreatin. Håndskrevet note, der viser, at hvert køb betyder noget. Køber hos dem igen!
Nemt og billigt
Nemt og meget billigt, ikke så meget fancy hjemmeside, men meget overskuelig
Hyggeligt med et håndskrevet brev
Kvalitet for pengene
Jeg laver sjældent anmeldelser, men når man får en personlig besked med i leveringen så er det sgu fortjent. God service, hurtig leveringstid og en helt god kvalitet til jyske priser.
Tak for kreatinen Ruben
Venlig hilsen,
Tobias
Bedste sted at købe
Produktet er i høj kvalitet som altid og forsendelsen er hurtig. Og så er det jo bare billigere end hos nogen andre ;)
Gratis Tyggegummi
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.