misterbarish.com Recenzje 56

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Nou, ik wacht inmiddels 4 dagen op een paar pakken koffiebonen. Geen telefonisch contact mogelijk, geen antwoord op mijn email. Zwaar teleurgesteld in de communicatie, echter zojuist antwoord op mijn... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurstellende service! De koffiemachine voldeed niet aan mijn verwachtingen en is binnen de retourtermijn geretourneerd. Toch moest ik €74 aan retourkosten betalen en kreeg ik €100 niet vergoed... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Trage levering zonder bericht en nu al na iets meer dan n jaar maakt mn jaga onheilspellende geluiden. Na contact met barish afgewimpeld 'neem maar contact met jaga op' jaga reageert heel traag en wil... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Ik hebb 2 Sage koffie machines besteld

Ik hebb 2 Sage koffie machines besteld, op de site stond dat ze gewoon leverbaar waren. Maar na 2 dagen kreeg ik mail dat er één niet leverbaar was ( op de site stond dat ze nog op voorraad stonden). Ik heb in overleg een andere kleur genomen maar ook deze is tot heden niet binnen gekomen!! Met een oplossing komen ze ook niet, de schuld ligt bij PostNL??
Is dus de eerste en laatste keer bij MisterBarish

Dank voor je antwoord maar ik heb zelfs nog voorgesteld om de machine op te halen in Ridderkerk maar dat was niet mogelijk omdat hij niet op voorraad was!? Kijk eens vaker op jullie eigen site, daar staat alles weer op voorraad!!

24 grudnia 2021
Logo misterbarish.com

Odpowiedź od misterbarish.com

Beste Michael, wat balen dat je deze ervaring hebt. In deze tijd (black friday, Sinterklaas en Kerst) is er een enorme druk op transport en leveringen. De ene machine hebben we meteen verzonden, de andere zou die dag nog geleverd worden da tis niet gebeurd. Dan hebben we een andere kleur verstuurd op 2 dagen voor kerst, de vervoerders kunnen niet alle pakketten de volgende dag geleverd krijgen. We zijn daar afhankelijk van. We begrijpen je frustratie volkomen, op kerstavond hebben we dat spijtig genoeg niet voor je kunnen oplossen. We hebben er alles aan gedaan om de 2 machines op tijd te leveren. Dat is spijtig genoeg met 1 niet gelukt en dat is uitermate uitzonderlijk. Ik wens je fijne feestdagen. Vrolijke groeten, Tim

Reactie op je aangepaste review:
Beste Michel, als iets vandaag geleverd wordt dan komt het bij ons op voorraad want dan kunnen we het dezelfde dag nog verzenden. Ophalen kan helaas maar tot 17u. We verwachten de levering tussen nu en 19u vanavond. Nogmaals ik begrijp je frustratie en ik begrijp volkomen dat je frustratie van je wil afschrijven. Vrolijke groeten, Tim

Oceniono na 4 z 5

Top snelle levering

Top snelle levering. Zelfs achteraf nog een mail over de cashback. Jammer dat ik geen kadocheck kreeg voor de koffie wat erbij stond maar 3 pakken koffie. Nu kon ik niet zelf kiezen. Siemens EQ700 gekocht en super tevreden mee. Ik kende mister barisch niet maar tot nu toe super tevreden

22 grudnia 2021
Oceniono na 3 z 5

betere communicatie wel gewenst

zondag 12 dec besteld, geen bestelbevestiging gekregen per email. Pas op 14 dec eerste mailtje ontvangen van Tim dat mijn bestelling vertraging heeft opgelopen. Op vrijdag 17 dec uiteindelijk toestel ontvangen.

18 grudnia 2021

Nick Bouw service

Top service! Goede communicatie. Bij problemen wordt er meteen een oplossing geboden en je kan altijd bellen voor vragen. Mister Barish is een voorbeeld voor velen!

7 maja 2021

Tevreden klant

Op mijn zoektocht naar een bepaalde koffiemachine op de website van Mister Barish uitgekomen, de website is zeer duidelijk met meer dan voldoende uitleg en testen
Doch had ik iets van ik wil toch kontakt met een fysieke winkel met degelijke uitleg en heb dan naar de experience store in Antwerpen geweest en zeer goede uitleg gekregen en verschillende soorten koffie kunnen proeven en daar overtuigd geworden en gelijk besteld
Door de covid wel een 6 tal weken moeten wachten op het apparaat maar goed op de hoogte gehouden via e-mail
Apparaat is mooi en goed ingepakt geleverd
Ben een tevreden klant

3 kwietnia 2021

Prima!

Jura koffiemachine gekocht bij Mister Barish, in eerste instantie twijfelend omdat het een voor mij onbekend bedrijf was. Die twijfel was nergens voor nodig: vlotte afhandeling van de order, duidelijke communicatie, machine was goed verpakt (ook heel belangrijk: voldoende verzekerd verzonden) en het startpakket met koffiebonen is erg welkom.

27 marca 2021

Echt een eerlijk bedrijf

Echt een eerlijk bedrijf. Komt afspraken consequent na. Na relatief vlot overleg met Tim een Jura Z6 gekocht. Bestelling kon vlot en zonder problemen worden aangepast.
Goede prijs gekregen en de bijgeleverde koffie is echt lekker. Mijn voorkeuren gaan uit naar de Pure variant en de Easy. Nogmaals hartelijk dank Tim!!

26 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Mister Barish beschikt over een…

Mister Barish beschikt over een duidelijke website waardoor het bestellen heel makkelijk en overzichtelijk gaat. Door een communicatiefout kreeg ik niet te horen dat vanwege corona mijn levering iets later zou zijn, maar na een prettige mailwisseling was het allemaal glashelder en werd mijn Melitta Barista T Smart keurig op de afgesproken dag bezorgd.

8 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

hoge verzendkosten bij dure bestelling en gratis bij goedkope bestelling.

Als je alleen een pak koffie besteld van € 17 word deze gratis bezorgd???
MAAR:
Als ik alleen de Jura ontkalkingstabletten bestel van € 46,96 dan mag je bij MisterBarish.com gewoon € 7.95 neertellen voor verzending.
Dus mijn advies is gewoon even verder zoeken en niet hier te bestellen elders misschien €1 duurder of goedkoper, maar dan wel gratis verzending.

19 stycznia 2021

Melitta Purista

De Melitta Purista liet even op zich wachten vanwege de corona situatie. Uitgebreide mail ontvangen met uitleg waarom. Heel fijn! Toch was deze er eerder dan verwacht :-). Heerlijke koffie die je zelf kunt regelen qua sterkte, maling en temperatuur. Lekkere bonen ook van Mr. Barish. Er zaten 2 grote pakken, gratis bij. Ben erg tevreden over hun service!

12 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Voor een koffiemachine kijk ook bij MisterBarish

Onze ekspresso machine (boiler Rancillo) begon na 12 jaar te lekken, keuze ekspresso of volautomaat ?Telefonisch vriendelijk te woord gestaan over de mogelijkheden van een machine voor zowel ekspresso als koffie (fijnheid malen voor koffie en expresso hetzelfde zodat je niet telkens hoeft om te stellen)
Een jura koffieautomaat gekocht, de scherpste prijs in Nederland, (bron geizhals de eu). Zondag besteld, meteen op maandag verstuurd, vlak voor de kerst deed de post er een dagje langer over. Verzekerde verzending, goed verpakt. Gratis 3 grote zakken koffiebonen. Volgt nog een bon voor 2 pakken, Oh ja met Nederlandse garantie. Belgische tongval maar Nederlands bedrijf.

30 grudnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Slechte levertijd

Slechte levertijd. Bij klacht wordt schuld afgeschoven op Post.nl .Van overmacht is geen sprake, verkoper is verantwoordelijk voor door haar ingeschakelde tussenpersoon. Ook heeft verkoper nagelaten om koper tijdig te informeren over vertraging/fouten bij Post.nl (beland op verkeerde depot).

1 października 2020
Logo misterbarish.com

Odpowiedź od misterbarish.com

Beste HPZ, zoals in onze communicatie toegelicht worden de koffiebonen vers gebrand. In dit geval was onze PURE blend uitverkocht op de dag van je bestelling. Deze is wel de volgende werkdag verzonden met PostNL. Wij hebben zelf 1 werkdag extra nodig gehad om je pakketje aan PostNL over te dragen. Normaal levert PostNL de volgende dag. Zoals door PostNL aangegeven was je pakketje naar een verkeerd distributiecentrum gegaan. Dit is voor ons overmacht. We betreuren je minder goede ervaring met ons.

Oceniono na 5 z 5

Oplossend vermogen en klantgericht.

Ervaring: Aankoop Jura ENA 8 Touch.
Zeer reaktief op e-mail. Menselijke chat online. Gezien covid-19 en aanlever-issues fabriek toch zoeken naar goede oplossingen voor de klant.
In deze periode best even kontakt opnemen om de voorraad te checken. Snelle levering.

24 lipca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej