Mister Hifi Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na mijn vraag via de site van Mister Hifi kreeg ik gelijk antwoord, waardoor je gelijk ook een goed gevoel er bij hebt. Zeker hoe correct de communicatie is gegaan met de super snelle levering er ach... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Artykuły elektryczne

Napisane przez firmę

MISTER HIFI is de leverancier van nieuw en gebruikte highend audio apparatuur.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Top service

Top service. Een dag na mijn bestelling werd ik gebeld met de mededeling dat de door mij bestelde XLR vd Hull kabel van 80cm helaas niet op voorraad was. In de plaats daarvan zou er wel een 100 cm kabel geleverd kunnen worden, zonder bijbetaling. Dit zegt veel over het bedrijf. Ik hou dit zeker in mijn achterhoofd.

10 sierpnia 2026

onmiskenbaar vakman

Dit is onmiskenbaar een vakman. Belt persoonlijk op om informatie door te geven. Heb een rel T/9X sub bij hem gekocht die super strak samenwerkt met mijn hoofdspeakers en versterker. Acceptabele prijzen ook, ondanks dat het gewoon duur high end spul is.

15 sierpnia 2026

Deskundig advies

Vriendelijke, deskundig en persoonlijk to the point advies. Geen verkoop praatje. Dhr van misterhifi weet waar hij het over heeft. Ik ben blij met mijn aankoop van de Denafrips ares 15th. Deze zaak kan ik van harte aanbevelen.

23 lipca 2026

Na een prettige luistersessie

Na een prettige luistersessie, is de keuze gevallen op een paar Audio Physic Classic 3. Er wordt de tijd genomen en goed advies gegeven en afspraken worden nagekomen. Een fijne zaak met deskundig advies.

10 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastische service van een fantastisch bedrijf…

In het weekend de uitbreidingsvoeding voor de Goldnote PH5.2 gekocht. Op de site werd door Mister Hifi zelf (actief) aangegeven gebruik te kunnen maken van de 10% Nieuwsbriefvoordeel. Een leuke bijkomstigheid… een nog iets scherpere prijs bovenop de al aanwezige GRATIS verzending :-)

Binnen 2 werkdagen werd de voeding verstuurd, vandaag speelt mijn Goldnote phonoversterker met deze uitbreiding (nog meer) de sterren (*****) van de hemel. Samengevat: een fantastisch resultaat, verzorgd door een even zo fantastisch bedrijf!

Mister Hifi, een aanrader voor de ware muziekliefhebber!

17 czerwca 2026

Uitmuntende service!

Vriendelijke eigenaar en onderscheidend in service. Afspraken werden nagekomen en de speakers werden persoonlijk afgeleverd. Waar kom je dat nog tegen? Helaas was mijn ruimte niet geschikt maar op de apparatuur en de service viel niets aan te merken. Ook het betaalde bedrag werd na het retourneren onmiddellijk teruggestort. Aangezien ik in Amsterdam woon is de zaak niet bij mij om de hoek maar gezien de service en gunfactor rij ik daar graag de extra kilometers voor. Ten zeerste aanbevolen!

5 czerwca 2026

Denaprips

Heb een eversolo DPM master. Ook gekocht bij mister hifi. Was zoekend naar een upgrade. De rose streamer kwam in aanmerking; maar na zoeken op internet zag ik dat een kwalitatieve goede DAC in combinatie met de eversolo ook een optie was. Denafrips kreeg zeer goede reviews op internet. En deze was te beluisteren bij mister hifi. Daarom kon ik deze goed met elkaar vergelijken. Ik was niet zeker of het zou werkenb, maar kon ik de Denaprips gewoon weer terugbrengen. Helaaml niet nodig. Zeer tevreden! Marco

15 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Sinds kort heb ik de Denafrips Pontus…

Sinds kort heb ik de Denafrips Pontus in huis en ik ben diep onder de indruk. Het apparaat zelf is fantastisch; de geluidskwaliteit is enorm muzikaal, gedetailleerd en klinkt heel natuurlijk. Je merkt aan alles dat dit een hoogwaardig product is.
Daarnaast ben ik zeer te spreken over de klantvriendelijkheid. De communicatie is snel, persoonlijk en erg behulpzaam. Het geeft veel vertrouwen om zo goed geholpen te worden. Kortom: een prachtig apparaat en een absolute aanrader voor iedere muziekliefhebber!"

9 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Heel goede ervaring via de webshop

De Hana SL MKII phonocartridge was op voorraad en voor een goede prijs. Communicatie en snelheid van handelen zijn hier prima verzorgd. Het kwetsbare element was ook super goed verpakt, nog extra bedankt hiervoor.

14 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej