Doordat er steeds iets tussendoor kwam had ik geen gelegenheid om rustig de scheerwollen ballen te kopen voor mijn droger. Ik werd er door Misstowels op de hoogte gehouden dat er nog iets in mijn wi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was op zoek naar mooie kwaliteit handdoeken voor een goede prijs, en de handdoeken van Miss towels zijn echt heerlijk zacht, Hotel kwaliteit. De service is ook echt goed, had ze binnen twee dagen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kocht de handdoeken om erop te borduren. dit is goed gelukt, hoewel er toch een paar lusjes zijn losgekomen. Ze zijn wel heel zacht en fijn om mee te werken. Maar dat is natuurlijk niet jullie doel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De handdoeken zijn écht heerlijk zacht en wat ook belangrijk is dat ze na 1× wassen meteen goed afdrogen in tegenstelling tot andere handdoeken die je vaker moet wassen voordat ze goed afdrogen. Ook... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
Dokweg 33b, 1976 CA, IJmuiden, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Misstowels
Vlotte levering van de bestelling. De eerste indruk is goede kwaliteit, super zachte handdoeken en ook dikker (kwalitatiever) dan verwacht.

Odpowiedź od Misstowels
Ik kan Misstowels alleen maar aanbevelen. Geleverd op de afgesproken tijd, ik had 2 x 12 handdoeken besteld. Alle handdoeken een fantastische zijn van een goede kwaliteit,heerlijk zacht en dik. Echte hotelkwaliteit. Ik heb voorlopig genoeg voorraad maar ik kan iedereen deze handdoeken aanbevelen. 👍🏻👍🏻

Odpowiedź od Misstowels
Ze reageren snel en doen wat ze beloven. Het zijn ook heerlijke handdoeken!

Odpowiedź od Misstowels
Mooie zachte dikke handdoeken, drogen perfekt. Mei 2025 voor de 1e keer besteld. Nu, oktober 2025 nog een keer. Erg blij mee.

Odpowiedź od Misstowels
Bestellen en verzenden ging gemakkelijk. De levering snel. Kwaliteit van de handdoeken is heel goed! Heerlijk zacht en dikke stof. Ik heb ze net dus ik weet niet hoe ze er over een tijdje uitzien, maar ze ogen en voelen beter als de handdoeken die ik meestal koop bij de hema

Odpowiedź od Misstowels
DE KWALITEIT MOETEN WIJ NOG ONDERVINDEN.
DE VERPAKKING WAS OPEN EN WAS NIET GOED DICHT GEPLAKT. Iedereen kon de goederen er zo uithalen. BETERE PLAKBAND GEBRUIKEN !

Odpowiedź od Misstowels
Snelle levering en goede kwaliteit product. Mooie kleur.
Klein minpuntje is dat de handdoeken best veel krimpen in de droger.

Odpowiedź od Misstowels
Marketing is juist....verhaal klopt, heel prettig product.

Zeer snel geleverd
Eerste gebruik (na te hebben voorhewassen ) zeer fijn

Odpowiedź od Misstowels
Levering snel en vlekkeloos, communicatie uitstekend en de kwaliteit van de handdoeken is top. We hebben genoeg besteld voor de komende jaren, anders hadden we zeker opnieuw bij jullie aangeklopt. Ga zo door Wouter en Lamar!

Odpowiedź od Misstowels
Gisterenavond de handdoeken aangekregen wat wel snel was,
(dag ervoor besteld!).
Ze liggen al gewassen klaar voor gebruik!!😊👍 ze zijn van TOPKWALITEIT, lekker dik en streelzacht!
Dus bestel maar met een gerust hart,je zal er geen spijt van krijgen 😉.

Odpowiedź od Misstowels
de handdoeken van MissTowels zijn inderdaad zo dik en zacht als ze beweren! top!

Odpowiedź od Misstowels
De levering van de handdoeken heeft anderhalve week geduurd. Bij elke navraag op de levering werd gezegd dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar helaas.

Odpowiedź od Misstowels
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.