Duidelijke site, per categorie ingedeeld en makkelijk om te bestellen! Mooie kleuren. Makkelijk te bestellen en als club member spaar je punten. Keurig verpakt en snel in huis. Ik bestel graag bij mi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik heb de primer, basecoat en diamond topcoat. Ik ben er erg blij mee. Het was makkelijk aan te brengen en de topcoat glimt helder. De producten waren binnen 1 dag binnen. De verzorging en verpakking... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hele fijne spullen en altijd snel verzonden. Jammer dat post.nl er altijd zo vreselijk lang over doet. Maar daar kan MissJules niks aan doen. Ik heb mijn spulletjes weer aangevuld en kan weer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heel fijne BIAB materialen die bij mij wel 17 dagen mooie nagels geven zonder afbreken ondanks dat ik op school werk en in de tuin bezig ben en kampeer. Goede glans met de diamond topcoat! Vlotte ver... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Jaap ter Haarstraat 37, 1321 LB, Almere, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Miss Jules
Snelle verzending en goed bereikbaar; bij vragen via de app,binnen enkele uren een duidelijk en heel klantvriendelijk antwoord.De biab en gellak is van goede kwaliteit.

Odpowiedź od Miss Jules
Goede, eerlijke producten. Ik gebruik al jaren de BIAB lijn en nog steeds erg tevreden. De levering is vlot en je steunt ook nog eens een goed doel. Als ze nog een ambassadeur nodig hebben heeft ze aan mij een goede ;)

Odpowiedź od Miss Jules
Snelle levering en top producten! Ik bestel zeker nog een keer.

Odpowiedź od Miss Jules
Ik ben heel erg tevreden over de nagel producten van Miss Jules!
Top kwaliteit, goede service & snelle levering.
Bij veel anderen al biab en gel producten besteld maar de biab en gel lakjes van Miss Jules zijn toch mijn favoriet, blijft weken zitten!

Odpowiedź od Miss Jules
Vriendendelijk met het WhatsApp contact. Op aanraden een andere topcoat gekocht, heel blij mee!
Snel verzending!!
Conclusie: kom zeker terug voor aankoop.

Odpowiedź od Miss Jules
Afgelopen week een bestelling gedaan bij Miss Jules. Deze werd snel en netjes geleverd. Helaas was 1 van de producten niet de juiste. Ik heb direct gemaild en nog diezelfde dag kreeg ik een reactie met een hele fijne oplossing.
Fouten maken kan, het is hoe je er mee omgaat en ik werd keurig geholpen.
Daarnaast vind ik de nagelproducten heel fijn en mooi dus ik bestel hier zeker weer!

Odpowiedź od Miss Jules
Snel bezorgd en fijne producten om te gebruiken. Via de app krijg je super snel antwoord op je vragen,zeer tevreden

Odpowiedź od Miss Jules
Fijne producten die goed toe te passen zijn. Duidelijke handleidingen.

Odpowiedź od Miss Jules
De bestelling werd snel geleverd, ik had gekozen om de bestelling af te halen bij een PostNL punt. Kreeg netjes bericht dat het klaar stond. De producten zaten leuk verpakt in een doorzichtige etui.
Het is een verjaardagscadeautje en ik hoop dat de ontvanger net zo veel plezier als ikzelf van de producten van Miss Jules zal beleven. Ik maak zelf met veel plezier gebruik van de gellak, Biab en de polygel. Ook de communicatie is prima, als je een vraag hebt wordt deze snel beantwoord en dat waar mogelijk ook opgelost.
Ik ben blij dat ik de producten van Miss Jules heb gevonden

Odpowiedź od Miss Jules
Very nice products and service. They reply email VERY QUICK and in detailed!

Odpowiedź od Miss Jules
Snelle levering, mooie spullen en het blijft goed zitten. Zelfs met een acryllaat allergie zijn er opties zoals de wrapstickers! Heel erg blij mee

Odpowiedź od Miss Jules
Hele fijne en makkelijke gelproducten doe het nou al een tijdje zelf thuis en dat gaat helemaal goed en ziet er net zo professioneel uit als je het laat doen in de salon

Odpowiedź od Miss Jules
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.