Missbeauty Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har prøvd vipper med seal og bond, og de som er press-on, og jeg liker press-on best,fordi det tar bare et øyeblikk å sette de på. Jeg er en godt voksen dame og har dermed litt tunge øyelokk. Dett... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enkelt å bestille, rask levering. Hatt de sorte Whisp og Classic vipper før, nå ble det brune classic. Håper disse også kommer i flere varianter snart. ELSKER å ikke bruke tid på morgenen med eyeliner... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg virkelig elsker vippene til Miss beauty. Har testet 4 forskjellige vipper fra Miss Beauty og jeg må si at jeg er like fornøyd med alle! Vippene er utrolig lett å påføre, de sitter på i minst... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Miss Beauty tilbyr profesjonelle vippesett som gir deg salongfølelsen hjemme. Vår visjon er å revolusjonere skjønnhetsrutinen din ved å tilby eksklusive vipper slik at du kan møte enhver anledning med en perfekt vippe-look. Vi har vipper for alle - til alle anledninger!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bestilte refill fra Missbeauty for noen…

Bestilte refill fra Missbeauty for noen dager siden, og fikk vippene raskt levert. Kundeservicen var superhyggelig! Første gang jeg prøvde vippene, satt de hele 9 dager – det er jeg veldig imponert over. Denne gangen bestilte jeg både “Wispy” og “Flirt”, og jeg er strålende fornøyd med begge. Anbefaler virkelig denne siden på det varmeste!

3 lipca 2025

Odpowiedź od Missbeauty

Tusen takk for så fine ord!
Vi blir virkelig glade for å høre at du er fornøyd med både vippene og kundeservicen💕Så gøy å høre at du liker både Wispy og Flirt! Tusen takk også for anbefalingen, det betyr mye for oss! ✨

Vi ønsker deg en superfin dag videre! 🫶

Oss i MissBeauty 🌸

Vippene sitter veldig godt

Vippene sitter veldig godt på, dusjet 2 dager at jeg hadde tatt de på og de satt fortsatt på. Har ikke hatt de på 1 uke enda men virker lovende. Bestilte CC-curl og er veldig fornøyd. De har en fin bøy og fyldige, noe som passer meg perfekt da mine egne vipper ikke vil holde seg bøyde ved bruk av vippetang. Kan være vanskelig å ta de på hvis du er ustødig på hånda, men ikke helt umulig. Anbefaler å bruke god tid.

25 czerwca 2025

Hei!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! ✨ Så godt å høre at du er fornøyd med både CC-curl og holdbarheten, det gjør oss skikkelig glade!

Vi vet at påføringen kan kreve litt øvelse i starten, spesielt hvis man er litt ustø på hånda, men som du sier: det er absolutt mulig, og så verdt det 💕

Håper du fortsetter å få masse glede av vippene dine fremover!

Oss i MissBeauty 🌸

Elsker vippene fra Missbeauty

Elsker vippene fra Missbeauty. Første dagen jeg brukte vippene på jobb så fikk jeg så mye komplimenter på hvor fine de var, mange på jobb trudde det var vipper fra vippestudio, svarte med nei det er vipper fra Missbeauty :) er veldig deilig å slippe å stresse med å ta på mascara hver morgen

21 czerwca 2025

Hei!

Så utrolig hyggelig å lese tilbakemeldingen din, tusen takk for at du deler! 💖 Vi elsker at du får komplimenter på vippene og at vippene gir deg en salong-look som blir lagt merke ti!. Akkurat den effekten vi ønsker å gi våre kunder, samt at du slipper stresset med mascara om morgenen ✨

Håper du får masse glede av vippene i tiden fremover!

Ønsker deg en nydelig kveld videre🌸

Oss i MissBeauty 💕

Oceniono na 5 z 5

Jeg er veldig fornøyd med Missbeauty

Jeg er veldig fornøyd med Miss Beauty-vippene. De er veldig fine, og det tar ikke så lang tid – bare 5 eller 10 minutter å sette dem på. De sitter bra, og jeg fikk et veldig bra resultat. Kundeservicen er også veldig snill og svarer veldig fort! 🥰🫶🏻

29 kwietnia 2025

Hei! 💕

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det betyr så mye for oss! Vi er kjempeglade for å høre at du er fornøyd med MissBeauty-vippene og at de er enkle å sette på, samt gir deg det resultatet du ønsker. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være! 😍

Vi vil også takke deg for at du setter pris på vår kundeservice. Vi er alltid her for å hjelpe deg! 🫶🏻

Ønsker deg en strålende dag videre😊

MissBeauty.no

Fineste vippene på markedet

Fineste vippene på markedet! De holder virkelig det de lover. Vannresistente og kjennes ut som mine egne vipper, bare enda bedre! Superenkelt å ta på, og varer i opptil en uke😍

11 maja 2025

Hei! 😍

Wow, for en fantastisk tilbakemelding! Vi blir så glade for å høre at du syns vippene våre er de fineste på markedet. Det er akkurat slik vi ønsker at de skal føles, naturlig, holdbar og enkle å bruke. ✨

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med våre produkter, det betyr mye for oss! 💕

Ønsker deg en strålende dag videre😊

Klem fra,
MissBeauty.no

Fine vipper

Fine vipper, enkle å sette på

26 kwietnia 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vippene våre! Tusen takk for at du delte din opplevelse, det setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag videre💕

Rask service

Rask service, hyggelig kundetjeneste

26 kwietnia 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! 🥰 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding. Det betyr mye for oss at du er fornøyd med kundeservicen vår 💛

Oceniono na 5 z 5

Altså disse vippene er helt…

Altså disse vippene er helt fantastiske! like fine etter en hel uke <3 Så deilig å slippe mascara å våkne med perfekte vipper hver dag, i tillegg er de super enkle å sette på!

28 kwietnia 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! 🥰 Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd!

Vi setter stor pris på at du deler din erfaring, og vi håper produktene våre vil fortsette å gi deg hverdagsglede og glam! 💖

Oceniono na 5 z 5

Jag har testat många olika (billiga och…

Jag har testat många olika (billiga och dåliga) lösögonfransar genom åren, men fransarna från MissBeauty är 10 av 10. De är otroligt lätta att applicera, sitter som en dröm hela dagen, och ger en fantastisk intensitet utan att kännas tunga eller obekväma.

Designen är både elegant och naturlig, vilket gör dem perfekta för både vardag och fest. Fransarna formar sig vackert efter ögat och ger en lyxig känsla – som om man varit hos en professionell stylist. Ett stort plus är att de är återanvändbara flera gånger utan att tappa formen eller kvaliteten. Kom ihåg removed när du ska ta dem av.

Dem håller längre än 7 dagar, men jag har haft som rutin att bara byta ut dem varje söndag. Men spara dem- dem kan användas på nytt.

Har provat Classic, Wispy och Volym. Om du inte vet vem du ska starta med ta 100% Wispy, denna fungerar till ALLT.

Betyg: 5/5 – Jag kan varmt rekommendera dessa fransar till alla som vill lyfta sin look med något extra utan att kompromissa med komfort eller kvalitet.

13 kwietnia 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter stor pris på din anmeldelse, og det betyr enormt mye for oss å høre at du har funnet dine favoritter hos oss, og at produktene våre lever opp til dine forventninger både i kvalitet, komfort og utseende 💕

Vi er spesielt glade for at du setter pris på hvor lett de er å bruke. Akkurat den luksusfølelsen uten stress er noe vi alltid streber etter å levere! Wispy er virkelig en vinner, og vi er helt enig med deg - Wispy funker til ALT.

Vi vil også takke deg for at du deler dine egne tips og rutiner, det gleder oss veldig å høre hvordan produktene har blitt en del av din hverdagsrutine.

Klem fra oss i MissBeauty 💫

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med både rask levering og bra produkt.
Vippene så naturlige ut og var, som lovet, veldig enkle å sette på. Det var også enkelt å fjerne vippene igjen med removeren. Skadet ikke mine naturlige vipper. Ny favoritt!

26 marca 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd og at forventningene dine ble innfridde. Vi er så glade for at du har funnet deg en ny favoritt!🥰

Vi setter stor pris på at du deler din erfaring, og vi håper produktene våre vil fortsette å gi deg hverdagsglede og glam! ✨

Ønsker deg en strålende dag videre! Takk igjen for fine ord 💖

Oceniono na 5 z 5

Helt klart de nye favoritt vippene

Helt klart de nye favoritt vippene! Super enkle og påføre å føles ikke ut som jeg har noe på! Itillegg så er den super fine! Anbefales absolutt!

8 kwietnia 2025

Oceniono na 3 z 5

Veldig fine vipper

Veldig fine vipper, var litt knotete å ta på men når jeg fikk det til ble de bra. De holdt ikke så bra som de hevder. Begynte å falle av etter 3 dager, og da hadde jeg ikk noe vann/sminke/olje på de heller. Men rask levering! Så perfekt for en helg <3

25 marca 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! 💖 Så hyggelig å høre at du likte vippene våre og at de kom raskt frem til deg. Det betyr mye for oss!

Vi beklager at de ikke holdt like lenge som forventet. Holdbarheten kan variere avhengig av flere faktorer, og dersom du ønsker det - hjelper vi deg mer enn gjerne med tips for bedre holdbarhet, slik at du kan få mest mulig ut av vippene✨

Vi ønsker deg en strålende dag videre og vil gjøre vårt aller beste for at du skal ha en god opplevelse med produktene våre!

Dersom det er ønskelig kan du kontakte oss på kontakt@missbeauty.no når som helst, vi svarer fortløpende på alle våre kundemailer 😊

MissBeauty-teamet

Oceniono na 5 z 5

Disse vippene er super naturlige!

Disse vippene er super naturlige, og veldig enkle å ta på og av. De sitter faktisk i opptil 7 dager hvis man bruker de riktig! De holder det de lover og jeg er kjempe fornøyd :)

24 marca 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! 🥰 Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd med vippene fra MissBeauty! Ingenting gleder oss mer enn å høre at forventingene ble innfridde ✨

Elsker vippene fra Missbeauty

Elsker vippene fra Missbeauty! Kan aldri gå tilbake til å bruke mascara eller ta vippeextensions når jeg kan gjøre det selv en gang i uka mye billigere og mye kjappere (5 minutter). Vippene er fine og naturlige, og bond/seal limet er veldig mildt for øyeområdet og allergivennlig (jeg har veldig sensitive øyne og hud). Anbefales virkelig!!

16 marca 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! 🥰 Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd med vippene fra MissBeauty! Det er akkurat det vi ønsker - en enklere, rimeligere og tidsbesparende løsning for vakre vipper. Det gleder oss å høre at vi hadde løsningen som passet deg og din hverdag ✨

Oceniono na 3 z 5

Ser veldig fint ut,men varer bare 1 dag.

Jeg fikk vippene mine i dag. De varer ikke i 7 dager, fordi jeg har mistet en del av dem etter at jeg vasket ansiktet mitt med vanlig vann uten såpe. De ser veldig bra ut, men de varer bare én dag.

15 marca 2025

Hei!

Tusen takk for at du deler din erfaring 😊
Det var leit å høre at vippene ikke holdt så lenge som forventet.
For best mulig holdbarhet anbefaler vi å unngå damp/vann de første 24 timene etter påføring, slik at limet får satt seg ordentlig ✨

Etter påføring av vår Premium Bond brukes Seal til å forsegle vippene slik at festet forsterkes og beskytter, slik at vippene varer lengre.

Prøv gjerne disse tipsene, og dersom du fortsatt opplever at vippene ikke holder vil vi gjerne hjelpe deg enda mer slik at du kan få best mulig ut av vippene. Ved optimal påføring skal vippene holde opptil 7 dager. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på kontakt@missbeauty.no - vi hjelper deg mer enn gjerne💕

Ønsker deg en fin lørdagskveld videre! 🥰

Oceniono na 5 z 5

Fineste vippene jeg har prøvd!

Så fornøyd med disse vippene fra MissBeauty! Topp kvalitet og et naturlig resultat som holder lenge. Ser ut som jeg kommer rett fra vippesalongen 😍

11 marca 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Vi er veldig glade for å høre at produktene møtte forventningene dine. Tusen takk for at du delte din opplevelse og nyt salong-looken! 🤩

Ønsker deg en fin kveld videre! 💕

Oceniono na 5 z 5

Veldig fine vipper som sitter godt 🥰

12 marca 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Vi er veldig glade for å høre at produktene møtte forventningene dine. Tusen takk for at du delte din opplevelse!

Ønsker deg en fin dag videre! 💕

Veldig fine vipper

Veldig fine vipper, og lett å sette på! 🤩

25 lutego 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Vi er veldig glade for å høre at produktene møtte forventningene dine. Det gleder oss at du er fornøyd med vippene våre, og vi setter stor pris på at du delte din opplevelse! 💕

Ønsker deg en super dag videre!

Godt produkt

Veldig fornøyd med produktet. Lett og påføre samt sitter godt.

7 lutego 2025

Oceniono na 5 z 5

Hurtig leveranse og fine vipper som…

Hurtig leveranse og fine vipper som sitter godt på.

10 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej