Minun Pikkuiseni Recenzje

250
Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Tilasin kuukausi sitten tyttären pojalle lenkkarit ja haalarisetin. Maksoin tuotteet ennen toimitusta noin 60 euroa. Lenkkarit tuli noin kolme viikkoa tilauksesta mutta haalaripiposetistä tuli ilmoit... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen. 2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. H... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Paketin saapuminen kesti mielestäni pitkään, toki joulusesonki varmasti ruuhkauttaa. Tuotteet paketoitu tiiviisti pakettiin kuplamuovin kanssa ja kestivät kuljetuksen, vaikka paketissa pieni kolhu k... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci

Napisane przez firmę

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 42% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(250)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 92

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Älkää missään nimessä ostako täältä…

Älkää missään nimessä ostako täältä mitään. Käytännössä myyvät Temusta tilattua tavaraa ja jatkotoimittaa sen moninkertaisella hinnalla.

26 sierpnia 2025

Hei Tuomas,

Kiitos palautteestasi. Ymmärrämme huolesi ja haluamme auttaa, jos sinulla on kysyttävää. Olethan yhteydessä sähköpostitse, niin selvitämme asian kanssasi mielellämme. Olemme täällä sinua varten!

Epäluotettava, ikävä kokemus

Tilaukseni sisälsi 3 tuotetta. Kolmen viikon kuluttua (3-5 päivän sijasta)lopulta tuli 2 tuotetta ( palapelit ok) , mutta kolmas puuttui ja ilmoitettiin että tulossa on. Ei kuulunut, tiedusteluihin tuli luultavasti tekoälyn laatimia nonsense vastauksia , mutta tuotetta ei kuulunut. Lopulta tuli ilmoitus että tuote loppu toimittajalta, ei tulekaan. Laskun eräpäivänä odotin vielä puuttuvaa tuotetta, jonka rahallinen arvo oli yli puolet koko summasta, Onneksi käytin Klarnaa ja saatoin keskeyttää perinnän ja Klarnan avulla sain lopulta uuden laskun, jonka maksoin. Erittäin hermoja repivä ja työläs kokemus. Epäluotettava firma.

6 sierpnia 2025

Hei Turun,
Pahoittelemme kokemustasi ja ymmärrämme turhautumisesi. Teemme parhaamme parantaaksemme palvelua. Jos haluat, ota yhteyttä sähköpostitse, niin autamme mielellämme.

Oceniono na 2 z 5

No home deliver like wedsite said.

No home deliver like wedsite said.. Way too long deliver.

4 sierpnia 2025

Dear Asta,
We’re sorry for the inconvenience and the delay. We strive to improve our delivery service. Please feel free to email us if you have any questions or need assistance.

Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää

Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää. Se in vale. Kun otin yhteyttä heihin tämän johdosta sieltä puhuttiin puuta heinää kuten muutkin ovat kertoneet. Älkää ikinä tilauksesi täältä mitään. Huijareita.

6 lipca 2025

Hyvä Tiia,
Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että toimitusaika ei vastannut odotuksiasi. Otamme palautteesi vakavasti ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tiedottamista ja asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Oceniono na 4 z 5

Hyvä kokemus

Tuote saapui arvioidun ajan puitteissa ja hyvässä kunnossa.

30 maja 2025

Hei Milla,
Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että tuote saapui ajallaan ja hyvässä kunnossa. Toivomme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua jatkossa!

Kiina tavaraa

Samat tuotteen voivat löytyä halvemmalla ruotsista tai muilta yrityksiltä. Juuri tämä yritys tilaa tavarat suoraan Kiinasta ja lajittelee tavaran eteenpäin. Ei luultavasti ole edes Eu standardien vaatimia tavaraa...en ostaisi lapselleni koskaan..

14 listopada 2024

Hei Jimi,
Kiitos palautteestasi ja ikävä kuulla, ettei kokemus vastannut odotuksia. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse

Oceniono na 1 z 5

Palautusoikeutta ei ole tai…

Palautusoikeutta ei ole tai palauttaminen maksaa noin 30 euroa. Vääränkokoisilla kengillä lapsi ei tee mitään, mutta omaksi tappioksi tämä meni. En tilaa enää koskaan enkä suosittele.

10 maja 2025

Hei Kirsi,
Kiitos palautteestasi – harmi kuulla, ettei kokovalinta onnistunut ja että palautus aiheutti pettymystä. Otamme kommenttisi vakavasti ja pyrimme parantamaan palveluamme jatkuvasti. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse.

Oceniono na 1 z 5

Kengät löytyivät myös Temusta!

Olimme tilaamassa tyttärellemme kengät kyseiseltä kaupalta. Kun selvitimme kenkien valmistusmaata, selvisi, että samat kengät olivat myynnissä Temussa. Vaikuttaisi siis siltä, että yritys hankkii ainakin osan tuotteistaan polkuhinnoistaan tunnetusta kiinalaisesta kauppapalvelu Temusta, eivätkä kyseisestä palvelusta hankitut tuotteet mahdollisesti täytä EU:n ja Suomen asettamia turvallisuusvaatimuksia koskien mm. Haitta-aineita. Tuotteita yhtiö sen sijaan myy (ainakin kyseisiä kenkiä) merkkituotteiden hinnoilla kuluttajille. Kysyimme yhtiöltä kyseisistä kengistä, ovatko ne Temusta. Yhtiö kiersi kysymyksen, eikä vastannut kysyttyyn asiaan. Myöskään valmistajaa ja valmistusmaata ei kerrottu. Tulemme varmasti pyytämään Tukesia ja/tai Kkv:ta selvittämään yhtiön toimintatapoja, sillä ne saattavat olla jopa vaarallisia kuluttajille - erityisesti lapsille. Mikäli kyseinen toimintamalli osoittautuu todeksi, niin on se törkeän vastuutonta ja moraalitonta. Jos näin on, niin yhtiö asettaa rahan teon korkeimmaksi päämääräkseen välittämättä tärkeimmistä- pienistä viattomista lapsista. Kehotan vakavasti harkitsemaan ostopäätöstä tehdessänne, että haluatteko tukea kauppaa, joka vaikuttaisi harjoittavan kyseisenlaista epäeettistä toimintaa.

Ps. Havaitsimme myös tänään 30.4.2025, että yhtiöllä on ollut myynnissä pupukenkiä ja samanlaisia myydään Temun verrokissa Shein kauppapaikalla.

Älkää ostako tältä yhtiöltä mitään!!!

15 kwietnia 2025

Hei Ilkka,
Kiitos, että jaoit kokemuksesi – ymmärrämme huolesi ja otamme palautteesi vakavasti. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme hyvää palvelua ja otamme mielellämme vastaan lisäkysymyksiä sähköpostitse, jos haluat keskustella asiasta tarkemmin.

Oceniono na 1 z 5

Palautukset AINA tilaajan omalla kustannuksella!

Tilaamani tuotteista toinen oli kokonaan eri kuin se, mitä tilasin ja toisen paketti oli rikkoutunut matkalla. Palautus olisi pitänyt tehdä omalla kustannuksella ja hinta olisi ollut lähes 30 €!
En suosittele! Jos olisi ollut mahdollista arvioida ilman yhtäkään tähteä, olisi arvosteluni ollut oikea suhteessa kokemukseeni. En enää tilaa heiltä!!!

15 grudnia 2024

Hei Eija,
Kiitos palautteestasi – todella ikävää kuulla, että tilauksesi ei vastannut odotuksia ja että palautusprosessi oli hankala. Ymmärrämme pettymyksesi. Mikäli sinulla on vielä kysymyksiä, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Tuotteet suoraan Temusta

Tuotteet suoraan Temusta, kunnon kemikaalipommeja.

4 kwietnia 2025

Hei Masha,
Kiitos palautteestasi – ymmärrämme huolesi ja otamme tällaiset kommentit vakavasti. Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että voimme parantaa toimintaamme. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse.

Temu tuotteita kalliimmalla

Temu tuotteita kalliimmalla. En suosittele!

29 marca 2025

Hei S,
Kiitos palautteestasi – harmi kuulla, ettei kokemus vastannut odotuksiasi. Arvostamme rehellistä palautetta ja pyrimme kehittämään palveluamme jatkuvasti. Otathan yhteyttä sähköpostitse, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat keskustella asiasta tarkemmin.

Lupaukset pettävät täydellisesti

Lupaukset pettävät täydellisesti. Tilaus tulee jostain ulkomailta, ei kolmen työpäivän sisällä, tosin en ymmärtänyt klikata sitä pienen pientä i merkkiä, jossa sitten kerrotaan, että tulee jostain ulkomailta. Ei ollut kotiinkuljetusta, kuten luvattiin. Asikaspalvelu ala-arvoista, kunnes ymmärsin, että sähköposteihin ei vastaaa ihminen vaaan kone. Älkää koskaan erehtykö tilaamaan täältä mitään.

18 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Don't order from this site

This is a scam, ordered the Blocks Marble slide building blocks toy, which on the website clearly looks like duplo-sized building blocks – there are photos and videos with kids playing with the toy proving the size difference. What I received was lego-sized building blocks of bad quality and a completely different brand on the package. On top of this they're only showing 5 star trust pilot and other reviews on their site.

12 marca 2025

Kiinalainen huijaus

Erehdyin ostamaan yritykseltä tuotteen ja luulin, että verkkokauppa on suomalainen. Tuotteet ovat Kiinasta ja asiakaspalvelu toimii kääntäjän tai tekoälyn avustuksella. Olen tapellut kaupan kanssa palautuksesta 2kuukautta, eikä he ole palauttaneet rahojani. Lupasivat jo palautuksen, mutta mitään ei ole tapahtunut. En voi suositella tätä verkkokauppaa kenellekään, antaisin arvosanaksi 0/5 tähteä, jos pystyisin.

11 marca 2025

Bubble bath Ice-Cream maker

We bought the bubble bath Ice-cream maker. The suction cups are super weak so it does not stick enough and in the bathroom setting, it falls off the wall or side of the bathtub immediately. After the first fall, the 'ice cream cones' holder broke and shattered into tiny sharp plastic shards. Not safe for small kids.

1 lutego 2025

Huijauskauppa

Huijauskauppa, he teeskentelevät myyvänsä alkuperäistä tuotemerkkiä Baby Hip Seat™ (Mukava kantotuki - Lantiokantoistuin), MUTTA he myyvät Temun kopiota 45€:lla, joka maksaa Temusta 9€. Alkuperäinen merkki voisi itse asiassa haastaa Minun Pikkuisenin oikeuteen tästä. Kerron heille tästä.

18 lutego 2025

TÖRKEÄ asiakaspalvelu

Tilaus viivästyi ja tiedustelin peruutuksen mahdollisuutta tämän vuoksi. Minulle kerrottiin sähköpostilla peruutuksen olevan mahdollista. Kuitenkin 1,5vrk kuluttua tästä tuli uusi ilmoitus, ettei peruutusta voikaan enää tehdä, sillä tilauksen on tarkoitus lähteä tulevana iltana. Yritin saada asiaan ratkaisua, sillä olin jo ehtinyt tässä välissä tilaamaan vastaavanlaisen tuotteen muualta, asiakaspalvelu oli hyvin törkeää ja asiatonta, evätkä tarjonneet tästä mitään hyvitystä. En suosittele kyseistä nettikauppaa kenellekkään.

9 lutego 2025

Todella huono

Tilaus tuli todella hitaasti. Tuote oli todella huonolaatuinen ja päätin heti että haluan palauttaa tuotteen. Asiakaspalvelu erittäin huonoa. Kysymyksiin ei vastattu ja palauttamisesta tehtiin erittäin vaikeaa. Myöskään palautuskuluista ei kommunikoida selvästi. Olen käynyt yrityksen kanssa 15 sähköpostin viestiketjun, eikä asiaani ole vieläkään vastattu. En suosittele kenellekkään.

30 stycznia 2025
Oceniono na 3 z 5

Tilaukseni tuli perille ja tuote oli toivottu

Tilaukseni tuli perille ja tuote oli toivottu lahja. Ainoa ikävä asia oli kun tilausta tehdessäni ei ilmennyt tilauksen tulemisen kestävän yli 5päivää. Tuote myöhästyi joulusta ja he saivat sen vasta uudenvuoden lahjaksi. Tilanne tietoja tuotteen saapumisesta tuli kyllä ja kun oottelin saapuvan niin silloin se oli vasta laivassa.

30 grudnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej