Ik had hier een crosmotor gekocht en…
Ik had hier een crosmotor gekocht en naar paar rondjes rijden waren allebei de banden lek dit bedrijf is het slechtste bedrijf ooit.
Zeer slechte kwaliteit binnenbanden gelijk kapot na 10 minuten rijden om precies te zijn man reageert niet meer slecht bedrijf
Als je een crosser koopt verwacht je minstens dat je hier reserveonderdelen kan bestellen. Niets is minder waar. Je wordt telkens afgescheept met een smoes of er staan er genoeg op google. Service is hier dus niet aan de orde. De lage aankoopprijs verbergt het gebrek aan service.
Als je een bromfiets verkoopt dan zorg je dat hij volledig gemonteerd is en moet je kunnen aantonen dat de bromfiets ook wel rijdt.bij deze was het vlug vlug en ik stond daar met een gedemonteerde bromfiets die niet rijklaar was. Bijgevolg, hij startte ook niet. Het is raar om te zeggen maar veel Nederlanders die in België verkopen zijn sjacheraars en deze was geen uitzondering.
Aankoop generator
Geleverd met bougiekap gebroken
Verschillende mails gestuurd, en geen reactie
Verdiend geen enkele ster
Er is geen dienst na verkoop
Koop hier helemaal niks!
Je besteld, betaald, ontvangt niks,
En als je er naar belt, lacht hij je gewoon uit, en beweert dat je liegt...
Daarna neemt hij gewoon de telefoon niet meer op!!
Ik kan fluiten naar mijn geld
Een gewaarschuwd mens telt voor 2,
Dus KOOP-HIER-NIKS-AUB !!!!!!!!
Mijn kleindochter kocht van al haar centjes een quad bij deze firma, na een paar keer te hebben gereden ging de ketting stuk, gebeld voor een nieuwe ketting,,,ja dat kan was het antwoord, eerst een bedrag over maken van € 26,95. dat is op 5 september 2024 betaald. Nooit een ketting ontvangen, wel veel beloftes door miniracers gedaan, na een aantal keren bellen wordt er niet meer opgenomen, veel smoesjes en iedere keer iets anders, hij beloofd terug te bellen maar weet volgens mij niet meer in welke eeuw hij dat zal doen !!
Met deze mensen moet je echt niet in zee gaan, ze verkopen graag een hoop rotzooi en als er iets mee is laten ze je ermee zitten !!
Een schande !! dit bedrijf, een klein kind koopt iets van al haar gespaard geld en heeft dan niets !!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.