Piękne wykonanie quizu na chrzest :) super obsługa klienta, odpisują na mejle i informują o statusie przesyłki jeśli cokolwiek jest opóźnione - super polecam
Fajne, naprawdę fajne, mam nadzieję że się sprawdzi, na 100% będziemy dodawać tego czego nie ma w ofercie jak "mój pierwszy...." Obniżam jednak ocenę ponieważ odciski to jest jakiś koszmar. Nie chod... Zobacz więcej
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Piękne wykonanie quizu na chrzest
Polecam, szybko i bezproblemowo
Produkty są bardzo ładne, wydruki są wyraźnie tak jak na zdjęciach podglądowych, wysyłka również jest szybka. Na minus jest informacja wprowadzająca w błąd na stronie, mianowicie napisane jest ze odpowiadają na maile w godz 9:00-15:00, po napisaniu maila w zapytaniem dostałam odpowiedź dopiero po godzinie 18:00. Cała reszta przebiegła bardzo pozytywnie :)
Wierny klient
To już moje drugie zamówienie na tej stronie. Więc wierność klienta mówi sama za siebie. Piękny album z mnóstwem możliwości na rozpisanie wspomnień. Pięknie zapakowane
Przesyłka dotarła szybko, produkty pięknie zapakowane, bardzo dobrej jakości. Serdecznie polecam.
Zamawiałam już drugi raz i mogę bardzo…
Zamawiałam już drugi raz i mogę bardzo polecieć! Świetny album dziecka i zestaw do odciskania rączek i stópek. Dodatkowo ładnie zapakowane i miły liścik w pierwszej przesyłce :)
Zestaw beztuszowy
Trochę musiałam poczekać aż pojawi się beztuszowy zestaw do odcisków, ale.jak tylko dostałam informację, że jest od razu zamówiłam.
Realizacja bardzo szybka razem z wysyłką.
Odcisk wypłaszcza się w trakcie wysychania
Wrażenia z użytkowania glinki niestety negatywne. Masa jest dość twarda nawet po ugnieceniu, więc trzeba użyć stosunkowo dużo siły, żeby odcisnąć rączkę dziecka. Przy kilkumiesięcznym maluchu jest to trudne i niekomfortowe. Jednak największym minusem jest to, że jak już uda nam się uzyskać odpowiednio wyraźny odcisk, to po kilku godzinach schnięcia wypłaszcza się on i staje się niewyraźny. Ponadto glinka wysycha bardzo powoli. To miał być prezent dla dziadków, a póki co boję się, że w ostatniej chwili będę szukać czegoś innego.
Album i karty są super
Album i karty są super!
Jakość wykonania kart do albumu, jak i sam album, są rewelacyjne.
Oprócz zapisywania ważnych momentów i osiągnięć dziecka jest miejsce na zdjęcia, które to dokładniej obrazują.
Karty do zdjęc tak nam się spodobały, że kupiliśmy też dla znajomych.
Album przerósł moje oczekiwania
Album przerósł moje oczekiwania.
Przepiękne wykonanie z dbałością o szczegóły, świetny w dotyku, widać wysoką jakość materiałów. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zakup właśnie u Was.
Piękny album
Piękny album, super wykonanie . Zakupiony z outletu a wygląda jak nowy. Idealna pamiątka
perfect :) dziękuje i polecam
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona, wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Polecam serdecznie
Glinka jest lekka
Glinka jest lekka, słabo odbija - trzeba użyć bardzo dużo siły, żeby odbiło się cokolwiek. Do tej pory nie zaschła. Żałuję wydanych pieniędzy. Używałam wcześniej innej glinki i miałam zupełnie inne doświadczenie.

Miłość
Drzewko szczęścia było Naszym prezentem dla Pary Młodej.
Pomysł bardzo spodobał się gościom. Pięknie wykonane w formacie 50x70 bez problemu pomieściło odciski palców 200 gości. Tusze zdały zadanie. Polecam

Odpowiedź od Mini Misiu
Bardzo szybka realizacja jak również…
Bardzo szybka realizacja jak również wysyłka. Wiedziałam że to jest piękna pamiątka,ale na żywo jest jeszcze piękniejsza, dziękujemy serdecznie razem z bobasem za fantastyczną rzecz gdzie można zachować niezapomniane chwile i momenty ukryte w tym niezwykłym albumie ☺️🫶...

Piękny prezent
Zamówienie przyszło szybko i pięknie zapakowane.
Rodzice maluszka są zadowoleni z prezentu.

Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, kultura oraz pomoc w każdym aspekcie. Dziękuję za przemiłą obsługę.
Polecam w 100 %
Bożena