Kan man ge minus*?. Då hade dem nog fått minus 17.. Fejk till 100% dyrt som attan.. Var får dem alla foton ifrån?. Hur kan denna sida och liknande vara ens lagliga?.. Alla dessa sidor måste bor... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Googlade på företagsnamnet och samma företag från Bulgarien står bakom en liknande sida, samma upplägg, behöver inte ens bli fullvärdig medlem och ladda upp bild, innan man får en massa sexistiska för... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
HITTA DIN CHATTPARTNER MED MINFLIRT.COM!
Dane kontaktowe
Bułgaria
- support@minflirt.com
- minflirt.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan man ge minus*?
Kan man ge minus*?. Då hade dem nog fått minus 17..
Fejk till 100% dyrt som attan..
Var får dem alla foton ifrån?.
Hur kan denna sida och liknande vara ens lagliga?..
Alla dessa sidor måste bort..
Synd för såna som i kärlekens namn, bli av med hus och hem.. så tragiskt 🥺
Hatar denna sida bara bluff
Jag tyckte om en kvinna där som inte ville träffas på andra sätt.Blev bara lurad på pengar.
Ett tips
Ett tips, prova att betala på sådana sidor genom en bankpartner så som Paypal till exempel om sådant erbjuds. Står det att ni direkt skall lägga in kontokort så är det varning VARNING 1….. varning nummer två… leta efter avregistrering, finns ingen sådan…. Är det en sida ni inte kommer åt ”vad som gäller” och kan läsa det innan registrering då är det VARNING 2… Varning nummer 3 är lämna aldrig, nej ALDRIG DIREKT UT KREDITKORTET på en sådan site. Skaffa ett debit-kort och ett kredit-kort. Trist att bankerna tog bort de där fiktiva kreditkort med fiktiva kortnummer man kunde skaffa sig förut med fiktiva nummer kopplat till ens riktiga kort. Så dra åt öronen när du måste registrera dig direkt och enda möjlighet att använda ditt kontokort på siten som enda betalmöjlighet där. Gör ni som jag skrivit och ser varningarna så kan ni sova gott om nätterna. En annan sak man kan göra med är att skaffa ett till bakkonto för över pengar till det och resonera som så att dessa pengar kan jag ”offra” ifall det är oseriöst. En sista sak är att dessa siter säljer med din epostadress till andra sådana siter, för din epost är högvaluta för dom.
Reggade aldrig nått konto där
Reggade aldrig nått konto där. Läste deras användarvillkor och det står ju klart och tydligt att de har fejkprofiler som skriver till dig, dessutom verkar de ta betalt per skickat ”mail”. Totalt oseriös skräptjänst. hoppas alla dessa skitsidor försvinner, det finns ju seriösa alternativ, tex bodycontact m.fl. som dessutom är gratis
Ta bort stämpeln kriminell.en återköps…
Ta bort stämpeln kriminell.en återköps garanti.Detta för att ni bluffar med personer som är fejk..
buuuu
jag kontaktade sajten eftersom de 2 damerna jag pratade med vägrade gå ut på skype eller messenger där man kan prata utan att känna man tittar på taxametern, man erkände att dessa 2 inte var riktiga, dvs inte möjliga att träffa IRL så den ärligheten tackar jag för
Ännu en fejk sida med en massa bots och…
Ännu en fejk sida med en massa bots och dyrt som f*n! Hann bara skriva typ fyra korta rader & så rök alla pengarna på en gång! Dags att fylla på igen! Jisses vad internet suger, bara skojare & tjuvar överallt. Finns det nåt eller nån i den
här världen som är "VERKLIGT" längre??? Hahaha f*n vad dåligt, suck!
Håll förväntningarna i schack
Ja - att bli översvämmad med meddelanden frän unga,vackra kvinnor på en gäng kan kännas för bra för att vara sant.Jag är också i-50 årsåldern,och ärligt talat,det är inte direkt normalt att 20-åringar kastar sig över en utan ens an ordentlig introducktion. Jag har half några samtal som verkade legitima,men du behöver definitivt hålla dina förvantningar i schack
Wow..
Wow... så många arga människor som blint litar på något på internet: D jag såg till att läsa det finstilta och har inte haft några överraskningar hittills. Sidan skulle definitivt kunna göra ett bättre jobb med att förklara saker i förväg, dock
Bluff och bedrägerier !!polis anmält…
Bluff och bedrägerier !!polisanmält pga användning av andras namn,bilder,
Lögn och förbannad bluff.
Lögn och förbannad bluff.
Det till och med står på startsidan att fiktiva (falska) personer finns med.
- Varför? Jo, av en enda anledning; Att lura folk på pengar och få dem att chatta med "personer" som inte ens finns. Det skulle vara kriminellt att driva ett bluff företag som detta.
WARNING!
WARNIG!
STAY AWAY!!! I second the report from March 10, Either fake poeple behind female accounts - They write proper Swedish though.. But I guess they get paid to talk dirty to men, so Logic can make money on this buying krediter thing. Oh! the fools men are are (including myself, embarrassingly). I guess they al have fun and laughs at us, as they get provision of all credits bought and the silly things we write... I also guess they are the ones, driving down the credits, so you have to buy more...
Läs villkoren det är mycket att läsa
Läs villkoren det är mycket att läsa. Dessa tjejer går ej att träffa på riktigt står där. Dom kommer undan med detta juridiskt och det är ditt ansvar att läsa villkoren innan du betalar
Akta dig för den artificiella…
Akta dig för den artificiella intelligensfällan
Jag skrev där någon vecka och blev…
Jag skrev där någon vecka och blev ruinerad. Utan att märka det så försvann 150 000:_ från mitt kontokort. Mitt liv är förstört
Ni drar pengar frånitt konto
Ni drar pengar frånitt konto. Fast jag har annulerat allting. Det är stöld.
Ni sköter det dåligt stämman
Ni sköter det dåligt stämmer
Inte överrensstämmer med vad man betalar hela tiden o bland får man 4 st för199 kronor
Har en som jag skriver varje dag
Har nu bet 20000 kr till er
Det är det som retar mig christer lindfors
En riktig scam!
Jag har aktivt undersökt svar och språkstil och detta är utan tvekan FAKE! Det går ut på att få dina pengar, inget annat. VARNING använd inte denna sida om du inte är ute efter att prata sex för dyra pengar!
Jag har bara positiva omdömen
Jag har bara positiva omdömen, har träffat många på ligga.com och jag känner mej snart utbränd all sex, har inte varit torr i halsen på länge.
Jag vet att många grabbar är väldigt taffliga när det gäller att få till sex med underbara kvinnor som inte vill annat än ha utlopp för sina sexuella lustar. Kvinnor har samma behov som vi män att få utlopp för sex.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.