Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Van eigen foto diamond painting besteld, kreeg keurig binnen 1 dag een proefdruk met uitleg hoe scherper de foto hoe mooier de painting. Na goedkeuring binnen 3 dagen alles werkelijk subliem verpak... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Heb een eigen foto opgestuurd. Goeie kwaliteit. De foto is duidelijk omgezet naar de diamond painting. Ook de harde ondergrond is van goede kwaliteit. Helaas is kleur 162 geleverd ipv 152. Deze kleure... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jullie zijn en blijven me favoriet

Jullie zijn en blijven me favoriet. Gewoon goede service denken met je mee en altijd vriendelijk. Bij contact via de mail reageren ze heel snel. Genoeg steentjes en canvas is helemaal top. Toevallig net weer een nieuwe besteld. Kan niet wachten tot hij binnen komt

30 grudnia 2025

aanrader

nadat je een diamond painting van eigen foto besteld hebt krijg je een voorbeeld om te kijken of dit aan je wensen voldoet zo niet dan kan je deze eventueel in overleg wijzigen na akkoord en verzending komt je bestelling keurig
verpakt bij je aan en kun je aan de slag met het maken van je eigen kunstwerk.
Ik zelf heb er al 6 gedaan en ga nog wel verder mede door de uitstekende service.
Ga zo door.
Ze hebben trouwens ook een hele leuke site waar je een painting kan uitkiezen.

15 grudnia 2025

Beginneling

Ik ben een beginner er kwam er al gauw achter dat ik steentjes te kort kwam ( canvas niet hier gekocht) Nu besteld op deze site, na een paar dagen liggen ze klaar in de bus, ik ben er blij mee!

21 czerwca 2025

Dit is pas service!

Zeer vlotte en correcte levering van een grote diamond painting op vrijdag 13/09. Bij controle van de levering blijkt 1 kleur van de 39 kleuren te ontbreken. Mailtje gestuurd. Op zondagnamiddag (!) krijg ik vraag of het ontbrekend zakje blokjes ook op oorspronkelijk leveringsadres of ander adres mag gestuurd worden. Dinsdag zat het ontbrekend zakje al in de brievenbus (in België). Chapeau!

13 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik heb de daimond painting met eigen foto

Ik heb de daimond painting met onze huwelijksfoto goed ontvangen ik ben er al aan bezig ziet er heel mooi uit en ik had 1 kleurtje tekort en in 2 dagen tijd had ik al het kleurtje in de bus ik raad het aan iedereen aan om bij jullie daimond paintins te kopen een zeer goede en mooie kwaliteit.
Grts,
Marleen Demets uit Oostende

6 czerwca 2024

Fantastisch advies

Ik weet zelf niets van diamond painting maar zocht een mooi cadeau voor een lieve vriendin. Kreeg heel uitgebreid advies en door de fotos kon ik goed inschatten welk beeld ik uiteindelijk wilde geven. Ze is er ontzettend blij mee! Dank voor de geweldige service.

18 maja 2024

Eigen foto diamond painting

Eigen foto diamond painting besteld, erg leuk hoe mindful hobby's dit samenstelt! Alleen 2x een erg gekreukt canvas toegezonden gekregen, maar de klantenservice heeft dit heel netjes opgelost en nieuwe canvassen toegestuurd totdat het goed was. Daardoor wat vertraging opgelopen (was een kadootje), maar alsnog erg blij met het resultaat en de goede service!

22 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en goede service.

Losse steentjes gekocht voor mijn moeder. Ze kan niet meer borduren dus nu maakt ze ipv geborduurde kerstkaartjes kaartjes met diamond painting waarbij elke kruissteek 1 steentje is.ze gebruikt hiervoor de voorgelijmde blokjespapier. Het was een leuke verrassing om een pakket uit te mogen zoeken. Nogmaals bedankt hiervoor, er wordt al aan gewerkt. Goede service en snelle levering. Als jullie ook nog de blokjespapier zouden kunnen leveren hoeven we helemaal niet meer op zoek bij de conculega.

28 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Zeer goede aftersales en professioneel bedrijf

Voor een verjaardag heb ik een diamond painting van een eigen foto besteld. Ik kreeg al snel het voorbeeld per mail toegestuurd. Helaas duurde het bezorgen langer dan beloofd. Het contact met de helpdesk verliep zeer prettig (meerdere opties mogelijk) en er is een erg goede oplossing gevonden. Zeer tevreden over het product maar nog meer te spreken over de after sales! Zeer professioneel bedrijf.

23 października 2023

Topbedrijf met goede service

Topbedrijf met goede service: zwart/wit foto was echt niet mooi dus een mail gestuurd en binnen vier dagen kreeg ik geheel kosteloos dezelfde foto maar dan in kleur: kijk...daar wordt je toch blij van !!!

21 września 2023

Klasse service

De Diamond paintings met eigen afbeelding werden net zorg samengesteld. Al er van een bepaalde kleur te kort was (het blijft natuurlijk mensenwerk) worden er ook snel nieuwe nagele erd. Topklasse

1 sierpnia 2023

Fijne ervaring!

Ik heb voor de 2 de keer bij jullie een daymond painting bestelt omdat ik bij de eerst al een vertrouwd gevoel had en die erg naar mijn zin was ( is) en dat is bij deze ook weer uitgekomen zelf de extra steentjes voor de kleur wit er gratis bij gekregen, het over en weer mailen is zo gebeurd en tussen bestellen en binnen krijgen zit nog geen week.
Met andere woorden een heel fijn contact en prima service dus een echte aanrader

9 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Direct opgepakt en goed opgelost

Ik had een review geplaatst over slecht leesbare tekens daar heb ik gelijk een mail op gekregen van hun.en het is gelijk voor mij goed opgelost ik kan niet anders dan mijn complimenten daar voor geven .Door deze ervaring zal ik zeker weer bij jullie bestellen .

4 maja 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej