Mindcontroller Anders Aakjær Lassen Recenzje 199

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Festligt indslag ved min mands 70 års fødselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestående af vores voksne børn og børnebørn - blev vi alle tryllebundet Jeg nød som mormor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Anders underholdt til min 70 års fødselsdag. På forhånd havde han lovet at blæse gæsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hånd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrådte til min 50 års fødseldagsfest. Alle gæster blev “blown away”: “Uvirkeligt??... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tænk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sørge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det første til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... Zobacz więcej

1. Usługa rozrywek firmowych
  2. Iluzjonista

Napisane przez firmę

Psykologisk underholdning i højt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Han tager fusen på ALLE!

Vi havde Anders ude til et firmaarrangement, hvor han totalt tog fusen på alle mand. Bagefter var der mange teorier, men ingen kunne lure hvordan han fik os til at gøre og sige præcist som han ønskede.

24 września 2025

Fantastisk show

Fantastisk show, god stemning, godt humør. Anders er altid klar til alle slags mennesker og anledninger. Vi mødte Anders (optrædende) til en privat fejring i familien første gang. Hans show var super godt og vi bookede ham derfor til vores firma sommerfest og han skuffede ikke 🥳 vores medarbejdere har lang tid efter snakket om showet og stadig helt besluttet om de selv valgte alle svarende 😂🤩🤩🤩👏🏻👏🏻👏🏻

Oceniono na 5 z 5

Hvordan F..... gør han det!!!!

Har oplevet Anders to gange, og begge gange var vildt underholdende. Han kommer med et engagement og vader ind i folk med træsko på. Man kan kun blive glad i låget.
Spørgsmål? ja, hvordan f..... gør han det!!!! :)

8 września 2025

30-års fødselsdag

Havde fornøjelsen af Anders Lassen i forbindelse med min fødselsdag, hvor han tryllebandt, manipulerede og overraskede hele selskabet. Det var stærkt medvirkende til at sætte rammerne for en uforglemmelig fest. Sender mine største og varmeste anbefalinger!

30 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi havde Mindcontroller Anders Lassen…

Vi havde Mindcontroller Anders Lassen ude til at kickstarte vores sommerfest med et show for 50 medarbejdere – og det var en fuldtræffer! Anders formåede at inddrage alle, skabe forundring og give os en oplevelse, vi sent glemmer.

Det var den perfekte måde at starte festen på, for bagefter havde vi alle et fælles samtaleemne og en oplevelse, der bandt hele gruppen sammen.

En utrolig dygtig, professionel og nærværende entertainer, som vi varmt kan anbefale til enhver virksomhed, der vil give deres medarbejdere noget særligt.

Super oplevelse

Nu har jeg haft fornøjelsen af Anders to gange, og det har været en fest begge gange.
Man kan flere timer høre folk gå og tale om hvordan i alverden han gør det.
Utrolig behagelig og virkelig stort entertainer gen.

Oceniono na 5 z 5

Super godt og vildt underholdende

Super godt og vildt underholdende. Vi havde Anders ude til sommerfesten på mit arbejde, alle var meget begejstrede og sad bagefter med en følelse af ikke at fatte hvordan det de lige havde set kunne lade sig gøre. Kæmpe anbefaling.

22 sierpnia 2025

Super fed icebreaker!

Super fed icebreaker!

Anders leverede et kanon godt show til vores event, hvor publikum var meget engagerede og glade for oplevelsen efterfølgende. Det var en god icebreaker til et event, hvor folk ikke kendte hinanden så godt.

29 sierpnia 2025

En kæmpe stor oplevelse

En kæmpe stor oplevelse. Der virkelig løftede stemningen. Anders var ikke blot imponerende dygtig, han var også behagelig og sjov under sit show. Jeg vil anbefale ham til alle slags arrangementer. Ikke sidste gang jeg ser Anders!

30 sierpnia 2025

Utrolig dygtig

Anders er unik til det han laver. Og samtidig med twist af humor, som bare gør oplevelsen til noget helt specielt.
Så skal du bruge underholdning til din næste fest eller firmaarengement, så gør 100% brug af Anders.

27 sierpnia 2025

Så gjorde Anders det igen 🤗

Så gjorde Anders det igen - duperede alt og alle til vores store fest. Børn og voksne blev indraget i han super show hvor han finder frem til folks tanker. Lottotal mv. som alle sagde Whau et show men hvordan gør han det 🤔 ja det er jo det, der er hele hans show værdigt. Tak Anders

23 sierpnia 2025

Stor oplevelse

Jeg har efterhånden oplevet Anders et par gange til diverse arrangementer, og han overrasker mig hver eneste gang. Han har en perfekt timing og leverer et super underholdende og mystisk show igen og igen. Det skal opleves.

16 sierpnia 2025

Anders Lassen bryllupsfestens surprise

Anders Lassen var blevet booket som en overraskelse til vores bryllup, hold nu op en oplevelse, alle gæster var dybt optaget og elskede det! Vi som brudepar var også helt vilde med Anders, en kæmpe oplevelse! Der er blevet talt om showet fra rigtig mange gæster efterfølgende, han gjorder virkelig et indtryk på selskabet!

28 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi havde Anders ude at underholde i…

Vi havde Anders ude at underholde i forbindelse med en firmafest. Anders er utrolig dygtig til at underholde. Han formåede med sin tilstedeværelse og imponerende evner, at fastholde alle tilstedeværendes opmærksom. Står du og mangler et festligt indslag, som bliver resten af aftenens samtale emne, så tøv ikke med at kontakte Anders!

13 czerwca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej