Minblyant Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Min bror er skolelærer, så han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sætning "Oskar er min yndlingslærer", som han kunne låne ud til eleverne når de glemte deres :-) Sætningen var for l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kvalitetsprodukter som man kun kan være glad for. Vi oplevede meget svind i skolen før vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fulds... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første oplevelse julegave: fejl i navn og jeg kontaktede Susan - de var så hurtige med anden levering så den var ude dagen efter nemlig den 24/12 ♥️ Har lige bestilt igen 3 pakker alle med forskel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet hos dem og har fået købt 32 blyanter. Super hurtigt service, hurtigt fragt samt sindsygt godt tryk på blyanterne. Trykket matcher det på billedet. Blyanter er faktisk de bedste jeg h... Zobacz więcej

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

135 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Kundeservice - eller mangel på samme!

Jeg bestilte mandag d 12/1 en ordre med farveblyanter med navn. På hjemmesiden gøres der opmærksom på at der er 2-3 dages produktionstid. Da jeg ikke har hørt noget om fredagen skrives der en mail (dette da de råd hjemmesiden beskrives, at hvis det er en ‘haster’ så kan den fremskyndes. Intet svar på denne mail, trods at der skrives at det er en gave.
Mandag forsøger jeg at ringe. Kommer ikke igennem. Får en mail samme dag om, at nu går man igang med ordren. Altså en uge efter bestilling!
Gaven skulle gives torsdag d 22/1. Ankommer dog først fredag 23/1.

Produktet er som forventet, men grundet kundeservice - eller mangel på samme - handler jeg ikke på denne hjemmeside igen. Vil heller ikke anbefale andre siden.

12 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ingen service og ingen kontakt

Jeg har lavet en ordre på nogle blyanter. Denne ordre ønskede jeg leveret inden for 5 hverdage. Dette blev skrevet i mail til firma efter opfordring fra dem af.
Har ikke hørt tilbage og har ikke modtaget blyanter endnu.
Jeg har nu ønsket at annullerer ordren og dette har jeg heller ikke hørt tilbage på.
Jeg ha det ikke her igen og vil ikke anbefale det til andre.

Har heller ikke kunne komme i kontakt med firma gennem telefon.

12 stycznia 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Jeg skulle bruge en håndfuld blyanter med navn og et penalhus til en gave. Jeg have et par spørgsmål til min ordre og fik hurtig rådgivning. Gaven var en succes.

23 maja 2025

God og hurtig service

God og hurtig service. Mine piger er glade for at have navn på deres ting i skolen og at man selv kan vælge farven både på blyant og navn er bare et kæmpe plus.

13 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

De kan hjælpe ved fejlprint

Sætningen var for lang så jeg kom i kontakt med Julie der forklarede mig mulighederne og alternativerne der var tilgængelige.

Blyanterne kom hurtigt, men de ankom fredag den 20. december i et forkert antal og med navnet stavet forkert.
Dette skrev jeg til Julie, og hun hastede printede dem og fik dem afleveret personligt den 23. december om aftenen. Tusind tak, top service

23 grudnia 2024

Supert produkt

Jeg har flere gange bestilt navneblyanter til mine børnebørn og de vækker altid stor begejstring. Altid hurtig levering. Kan kun varmt anbefale Minblyant.

6 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Gode produkter og god service

Rigtig fint udvalg af (farve)blyanter - og et kæmpe hit for skolebørn, at de fås med navn på til penalhuset. Fantastisk at man derudover også kan bestille andre nødvendigheder til personalhuset i samme webshop. Utrolig venlig og god service.

8 sierpnia 2024

Upåklageligt 🙏🏻✨ en hjemmeside der gør sig umage 🥰

Nem hjemmeside at bestille på, lækre varer og super mulighed for at gøre det personligt med tryk ☀️
Jeg har ikke fået varerne endnu, men jeg bestilte dem natten til i dag, og selvom jeg fik en sød fin mail om at det godt kunne tage nogle dage for bestillingen at blive lavet, da jeg bestilte med personligt tryk på blyanterne, så har jeg lige fået besked om at de er afsendt! Det er saftsuseme hurtig ekspedit! Så er resten op til postmanden 😆

Tak!

16 czerwca 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej