Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... Zobacz więcej
Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kä... Zobacz więcej
En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på bar... Zobacz więcej
Kanske inte de allra bästa formuleringarna överallt, men ändå tillräckligt välgjorda för att kännas värdefulla. Känns lämpligast för yngre barn, men valde ändå att köpa två böcker i present till vår n... Zobacz więcej
Skejby Nordlandsvej 311, 8200, Aarhus N, Dania
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Lätt beställa och snabb leverans, har inte överlämnat presenterna ännu men kan inte tro annat än att de blir uppskattade

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Dålig feedback och jag skrev direkt jag lagt ordern men fortfarande inte fått svar på det

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Boken blir så personlig när man använder barnets namn och även mamma o pappas namn, även små barn kan relatera till sig själva i boken.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Det är en jättefin bok till mitt Fadderbarn.
Vi har läst den många gånger och han är fascinerad av att han är med i boken.

Jättefin bok och snabb leverans! Rekommenderar verkligen 💫

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Fin bok, kul idé att man kan ta med namn på både barn och förälder i boken

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Snabb och smidig beställning, snabb leverans och boken var jättefin! Prisvärt!

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Uppfyllde förväntningarna samt snabb leverans.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Boken är tänkt som en personlig gåva till ett barndop under våren. En otroligt söt och tänkvärd saga och fina bilder. Trevligt att barnets namn och nära familj nämns vid namn.Jag är mycket nöjd med hela upplägget och kan varmt rekommendera denna bok. Obs det finns fler varianter att välja.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Mina barnbarn tyckte det var roligt att läsa om barn med samma namn

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Jag är nöjd med böckerna . Bra bilder. Lätt läst text.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Alla böcker jag har köpt av er har blivit jätteuppskattade!! Jag har beställt tre stycken
nya böcker idag, men jag har inte fått svar från er
som bekräftar att jag kan köpa dom!??