Min Bästa Bok Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kä... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på bar... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kanske inte de allra bästa formuleringarna överallt, men ändå tillräckligt välgjorda för att kännas värdefulla. Känns lämpligast för yngre barn, men valde ändå att köpa två böcker i present till vår n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt
  2. Księgarnia

O Min Bästa Bok

Napisane przez firmę

Beställ online och få din personliga barnbok hemskickad

Tillsammans med duktiga författare och illustratörer skapar vi personliga böcker med barnet i huvudrollen. Den personliga informationen som hår- och hudfärg samt annan information från barnets vardag gör böckerna speciella och unika.

En unik presentidé till ett barn du håller kär

Med barnet i fokus berättas fantastiska och unika historier. Du hittar allt från meningsfulla händelser i barnets liv så som skolestart och dop till äventyr med havets djur, i dinosauriernas värld eller historier om sånt som kan vara svårt i vardagen, som till exempel sovrutiner och att sluta med nappen. Vi finns i kundservice alla vardagar och vi vill gärna hjälpa till med att hitta den rätta boken till just ditt barn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 138

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Lätt beställa och snabb leverans

Lätt beställa och snabb leverans, har inte överlämnat presenterna ännu men kan inte tro annat än att de blir uppskattade

5 maja 2025

Hej Annelie

Väldigt fina böcker

Väldigt fina böcker

1 maja 2025

Hej Linda

Tack för din recension ❤️

Vad jätteroligt att höra!

Jag önskar er många mysiga lässtunder.

Bra bok

Bra kvalitet

7 maja 2025

Hej Denise

Oceniono na 1 z 5

Dålig feedback och jag skrev direkt jag…

Dålig feedback och jag skrev direkt jag lagt ordern men fortfarande inte fått svar på det

19 kwietnia 2025

Hej Ewa

Tack för din recension. Vad tråkigt att höra att du fick en sådan upplevelse. Våra kunder betyder väldigt mycket för oss och i kundservice sitter vi alltid redo och svarar på alla mails som kommer in. Det ligger inget mail från dig som jag kan se och därför hoppas jag att du kan höra av dig igen så att vi kan få lov att hjälpa dig.

Det ska såklart vara en fin upplevelse att handla hos oss och det vill vi såklart hjälpa till med 💛 Välkommen att skriva till oss på info@minbastabok.se

Jag ser fram emot att höra från dig så att du kan få den hjälp du behöver med din order.

Lisa

Oceniono na 5 z 5

Boken blir så personlig när man…

Boken blir så personlig när man använder barnets namn och även mamma o pappas namn, även små barn kan relatera till sig själva i boken.

23 kwietnia 2025

Hej Anneth

Oceniono na 5 z 5

Det är en jättefin bok till mitt…

Det är en jättefin bok till mitt Fadderbarn.
Vi har läst den många gånger och han är fascinerad av att han är med i boken.

3 kwietnia 2025

Hej Andreas

Supernöjd!

Jättefin bok och snabb leverans! Rekommenderar verkligen 💫

10 kwietnia 2025

Hej Emma

Fin bok

Fin bok, kul idé att man kan ta med namn på både barn och förälder i boken

9 kwietnia 2025

Hej Annika

Snabbt och smidigt

Snabb och smidig beställning, snabb leverans och boken var jättefin! Prisvärt!

3 marca 2025

Hej

Oceniono na 5 z 5

Boken är tänkt som en personlig gåva…

Boken är tänkt som en personlig gåva till ett barndop under våren. En otroligt söt och tänkvärd saga och fina bilder. Trevligt att barnets namn och nära familj nämns vid namn.Jag är mycket nöjd med hela upplägget och kan varmt rekommendera denna bok. Obs det finns fler varianter att välja.

7 marca 2025

Hej Birgitta

Finaste böcker

Finaste böcker! Bra kvalitet.

14 marca 2025

Hej Tamara

Oceniono na 5 z 5

Jag är nöjd med böckerna

Jag är nöjd med böckerna . Bra bilder. Lätt läst text.

19 marca 2025

Hej Cona

Kanonfin bok och snabb leverans

Kanonfin bok och snabb leverans

12 marca 2025

Hej Jerry

Tack för din recension ❤️

Vad jätteroligt att höra!

Jag önskar er många mysiga lässtunder.

Oceniono na 5 z 5

Alla böcker jag har köpt av er har…

Alla böcker jag har köpt av er har blivit jätteuppskattade!! Jag har beställt tre stycken
nya böcker idag, men jag har inte fått svar från er
som bekräftar att jag kan köpa dom!??

15 marca 2025

Hej Jan-Erik

8 marca 2025

Hej Karin

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej