Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på bar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kanske inte de allra bästa formuleringarna överallt, men ändå tillräckligt välgjorda för att kännas värdefulla. Känns lämpligast för yngre barn, men valde ändå att köpa två böcker i present till vår n... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Skejby Nordlandsvej 311, 8200, Aarhus N, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Superfin bok, och inte första gången vi beställer. Dock tråkigt med en svag vit linje runt om hela boken. Påverkar inte funktionen men såklart lite tråkigt.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Väldigt fin bok! Mycket roligt att kunna få in våra namn! Ser proffsig ut.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
En bra och rolig bok. Barnen älskar att dom kan känna igen sig i karaktärerna ❤️.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
En mysig bok med utmärkt visuellt intryck för en liten läsare.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Snabb leverans, fina böcker. Har beställt vid flera olika tillfällen och alltid varit lika nöjd.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Min dotter på 6 år blev så himla glad för sin bok. Perfekt och läsa när man behöver lite hjälp med känslorna inte alltid lätt att hantera sina känslor. Rekommenderar verkligen denna fina bok med så fint budskap.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Mycket fina böcker! Roligt för barnen när de känner sej delaktiga i berättelsen.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Jättefin bok med ett träffsäkert innehåll till barnbarnet. Kommer bli en uppskattad present, det är jag säker på!

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kärlek. Kommer definitivt beställa fler framöver.
Hade dock önskat att en hade kunnat skräddarsy karaktären liiite mer. Förslagsvis ögonfärg eller lite fler ansiktsdrag.

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Väldigt fin och välgjord bok som jag beställt här! Väldigt nöjd!😍

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Det blev en uppskattad födelsedagspresent 🤗Det ska bli jättekul och läsa den för vårat barnbarn Svea.Snabb leverans 👍Väldigt fin gjord.Svea besöker bondgården .

Odpowiedź od Min Bästa Bok
I have ordered 4 books by now, one for my baby and niece when they were born, the other ones as presents... people were absolutely fascinated 🥹… I would definitely order more!!

Odpowiedź od Min Bästa Bok
Bra bilder och lagom berättelse för mindre barn