Min afsked Recenzje 356

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Vi blev behandlet med meget stor respekt og empati i forbindelse med min hustrus bisættelse. Catrine håndterede opgaven perfekt, og vi fik alle de oplysninger og den hjælp vi havde brug for. Jeg kan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Man ønsker aldrig at skulle anbefale en bedemand. Men når man står i en sårbar og sorgfuld situation med et tab af en nærtstående, så er det alpha omega, at man bliver guidet af empatiske og professi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hjertelig tak for Michaelas empatiske, nærværende og tillidsskabende måde at være på. Der blev taget hånd om næsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼 Min afsked tog mig i hånden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisættelse lige efter hans ånd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... Zobacz więcej

1. Przedsiębiorca pogrzebowy
  2. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Min afsked er en kæde af nærværende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, Hjørring og Nørresundby. Vi bestræber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfølgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Min afsked - Hele vejen

Napisane przez firmę

Vi er en kæde af nærværende, troværdige og kompetente bedemænd, som dækker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Generelt et usikkert og forvirende…

Generelt et usikkert og forvirende forløb

26 sierpnia 2024

Hej,

Jeg modtager meget gerne yderligere information, således jeg kan kigge ind i sagen.
Vil du sende det til js@minafsked.dk?

På forhånd tusind tak!

- Joakim, Direktør i Min afsked

Tak🙏

Jeg har været så heldig, at det blev bedemanden Michaela fra Min afsked som har hjulpet mig ved min mors død. Michaela har været en stor støtte og hendes arbejde har været udført med stor kompetance og indlevelse.

19 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dyr og dårlig oplevelse

Vi mistede vores datter kort før termin. Så vi var bestemt ikke forberedt. Min mor fandt derfor bedemand til os og synes min afsked lød godt. Desværre en dyr oplevelse for ikke særlig meget hjælp eller information.
Bededamen der kom viste ikke ret meget i forhold til de spørgsmål vi havde, viste ikke rigtigt nogen sympati over for os og vi skulle selv sende papirer ind til Danmark. Hun kom med nogle papirer, to kiste muligheder og satte kisten af ved hospitalet, resten stod vi selv for. Det hun gjorder, føler vi selv vi kunne have gjort. De tog nærmest hele begravelses hjælpen til sig selv!
Så ingen anbefaling her fra når det gælder babyer. Alle andre vi var i kontakt med hjalp meget mere, selv stenhuggeren gav os en særlig pris og behandling pga omstændighederne.

Vi kørte selv med kisten, fandt selv præst, kirke og sted så ved ikke hvad i påstår i stod for der?

21 maja 2024

Kære Helen,

Tak for din anmeldelse, som vi selvfølgelig tager alvorligt.
Jeg har også været i kontakt med din mor ad flere omgange.

Der er flere ting, jeg gerne lige vil kommentere på.

1. Jeg beklager selvfølgelig, at I ikke har følt, at vores sortiment indenfor børnekister var bredt nok. Det er ret begrænset, da der laves markant færre af disse. Det er dog noget vi hele tiden har øjnene åbne for.
2. Ift. vores arbejde, så sørgede vi også for al indberetning til myndigheder, ansøgning om begravelseshjælp, koordinering af højtidelighed, præst, tid og sted. Der er altså en del administrativt arbejde forbundet med det. Vi har således taget penge for al administrativt arbejde, selve kisten samt levering af denne.
3. Jeg modtog en mail fra din mor, som listede, hvad hun mente vi skulle tage for vores ydelser, men der er desværre flere ting i denne mail, som der ikke er taget højde for.
4. Ift. andre bedemænd i branchen vil I opleve at vores priser som minimum er konkurrencedygtige.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at I ikke føler jer godt behandlet. Det er vores intention at behandle alle til perfektion, da vi føler, at vi er til eksamen hver gang.

Vi har enormt mange som kontakter os, når det gælder børn, da et af vores specialer faktisk er børn og unge. Vores stifter har en lang karriere på børneafdelingen på sygehuset, så vi kender rigtig godt til hele området.

Såfremt der er yderligere, er I selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte mig enten på mail eller telefon.

DBH. Joakim, Min afsked
Mail: js@minafsked.dk
Tlf.: 73 70 66 20

Oceniono na 4 z 5

Joakim fra min afsked

Joakim fra min afsked, var så medfølende og besvarede alle vores spørgsmål på en forstående måde. Det var første gang vi stod for begravelse af vores kære. Der var meget at tage stilling til, midt i chok og sorg. Vi medgiver vores varmeste anbefalinger

22 lipca 2024

Varmt og behageligt samtale

Varmt og behageligt samtale om hele forløbet,det gjorde en så tryg når man ramt af magtesløshed. tak til Michaela

11 lipca 2024

Kære Netta,

Tusind tak for tilliden og den fine anmeldelse! Jeg sender roserne videre til Michaela :)

Alt det bedste

Hjælpsomme

Hjælpsomme, behagelige og hurtige.

15 lipca 2024

Kære Sibel,

Tak for tilliden og den flotte anmeldelse :) Alt godt til dig og dine.

Alt var perfekt

Jeg kan kun give Min Afsked mine bedste anbefalinger. De håndterede alt med ro, empati og stor kompetence, der gjorde det muligt for os pårørende at slappe af i fuld tillid til, at de havde alt under kontrol og at alt blev udført til perfektion. Tusind tak til Joakim og Oliver for det fantatiske arbejde!

9 lipca 2024

Kære Andrea,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for tilliden.

Alt det bedste til jer :)

Mange mange tak.

Joakim fra min afsked fik gjort min kones sidste ønske til virkelighed! Aldrig er jeg blevet behandlet så godt, i så svær en periode. Kun en kæmpe stor anbefaling herfra. Og mangler i en fantastisk solo sanger til enten begravelse eller bisættelse, kan jeg med ro i sindet anbefale Mathilde som min afsked sørgede for❤️ igen. Kæmpe anbefaling herfra. Tak for alt Joakim🙏

18 lipca 2024

Kære Tommy,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for tilliden :)

Sig til, hvis der er noget, vi ellers kan gøre for jer.

Alt det bedste

Joakim, Min afsked

Oceniono na 5 z 5

Mit i sorgen fik vi stor hjælp

Mit i sorgen fik vi stor hjælp af bedemanden. Det var enestående service fra en meget empatisk bedemand.

28 czerwca 2024

Kære Magnus,

Tak for din flotte anmeldelse og for tilliden!

Alt godt fremover

Bisættelse Fladstrand kirke Frederikshavn

1000 tak til Marianne Skov for en yderst professionel planlægning af min mors bisættelse. Du fik det hele til at gå op i en højere enhed trods mange bump på vejen. I får mine bedste anbefalinger.
Mange hilsner
Anette Grønlund.

13 lipca 2024

Kære Anette,

Tusind tak for din flotte flotte anmeldelse.

Alt godt fremover!

Oceniono na 5 z 5

Fra fødselsdag til dødsdag.

Da min moster døde, på hendes 75 års fødselsdag, blev det der skulle have været en festlig dag, pludselig vendt til en trist dag.
Joakim, der vanligt ikke selv holder møderne med de pårørende, kom og guidede os igennem ganske få timer efter, at vi havde kontaktet Minafsked.dk
Alt foregik stille og roligt og meget professionelt.

Selve bisættelses ceremonien gik også fuldstændigt efter bogen. Jeg må med skam erkende, at jeg først opdagede den kvindelige bedemand og hendes mandlige kollega, der var under oplæring, da vi stod ved rustvognen. De havde holdt den professionelle distance under hele seancen.

Efter bisættelsen har vi opfølgende været i kontakt med Joakim, der på bedste vis har sikret, at vores oplevelse var så god, som en sådan oplevelse nu kan være.

Vi kan kun give Minafsked.dk vores allerbedste anbefalinger og tak for at "holde os i hånden" i en sorgfuld tid. TAK

8 lutego 2024

Kære Irene,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at I føler jer godt behandlet :)

Alt det bedste fremover

Oceniono na 5 z 5

God støtte til at komme igennem alle…

God støtte til at komme igennem alle trin i bisættelsen. Michaela var god til at læse os som mennesker og de ønsker vi havde for bisættelsen.

26 czerwca 2024

Odpowiedź od Min afsked

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse! :) Alt det bedste. - Joakim, Min afsked

Oceniono na 5 z 5

Min afsked har været helt fantastiske i…

Min afsked har været helt fantastiske i forbindelse med min mors død og begravelse. Alt var som vi ønskede og vi vil helt klart anbefale Min afsked til alle. Tak til hele teamet.

4 lipca 2024

Kære Kim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for tilliden!

Oceniono na 1 z 5

En dårlig oplevelse oveni sorgen

Vi oplevede blandt andet, at der ikke var styr på;
- hvilket sygehus vores mor skulle hentes fra, selvom vi havde oplyst det min. to gange
- fik nej til at se hende inden bisættelsen
- bedemanden vidste ikke, at hun ikke havde givet vores mor tøj på - og tog derfor betaling
- vi blev ikke informeret om, at vi selv skulle aftale med kirkekontoret, hvor vores mor skal have gravsted
- blev ringet op kort tid efter bisættelsen for at aftale bisættelse af en anden - mens bedemanden kører væk med kisten med vores mor
- prisen på hjemmesiden er langt billigere end den, som står på vores faktura - og det er endnu ikke lykkes at få en ordentlig forklaring.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse oveni sorgen.

27 czerwca 2024

Kære Lise,

Der er flere punkter, som vi ikke helt kan nikke genkendende til og som vi rigtig gerne vil forklare. Vil du sende en mail til js@minafsked.dk? Så vil jeg meget gerne tage den videre dialog.

DBH. Joakim, Min afsked

Oceniono na 5 z 5

Else har været fantastisk og dybt…

Else har været fantastisk og dybt professionel. Her er man i trygge hænder!

26 czerwca 2024

Kære Emmelie,

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg sender roserne videre til Else.

Alt godt til dig og dine!
- Joakim, Min afsked

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej