Oceniono na 5 z 5

Carsten er en af de mest kompetente og behagelige behandlere, man kan finde. En virkelig øm achillesene blev fikset med kun to behandlinger. De bedste anbefalinger herfra.

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang har Carsten hjulpet mig, han er bl.a. hjulpet mig med ryggen, lænden og nu bækkenbrud hvor mange af mine muskler er blevet overbelastede af genoptræning, har du prøvet andre behandler som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med vanvittige smerter i lænden og især skinnebenet henvendte jeg mig til Carsten på telefon. Da han lød kompetent og mente at han kunne hjælpe mig med smerterne kørte jeg op til ham sam... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

“Min behandler” mestrer den sjældne kunst at tænke holistisk, i sin behandler teknik. Her bliver du mødt med nærvær og unik professionalisme - du bliver ikke spist af med 10 øvelser du med fordel kan... Zobacz więcej

1. Fizjoterapeuta
  2. Salon masażu stóp
  3. Masażysta
  4. Klinika fizjoterapii
  5. Terapeuta – masaż sportowy

Napisane przez firmę

Fysioterapi, massage, manipulation, cupping er bare nogle af de behandlingsformer som jeg tilbyder. Behandlingerne udføres professionelt og med stor respekt for at løse dit problem. I samarbejde med dig løses problemet hurtigt og effektivt så kun få behandlinger behøves. Med manuel behandling og relevante øvelser er du hurtigt på benene igen. Dit problem eller dine smerter vil være fokus for min behandling. Mine 20 års erfaring har givet mig en god indsigt i hvordan kroppen fungere og hvorfor smerter opstår. Det ses ofte, at smerten lyver hvilket vil sige, at den ikke nødvendigvis kommer fra eller er opstået der, hvor du mærker smerterne. Vigtigt at have fokus på helhedsbilledet og finde årsagen og ikke kun symptomet. Hovedpine, nedsunken forfod, nakkespændinger, skuldersmerter, knæproblemer, smerter i lysken, lændesmerter, hælspore/fascilitis plantaris, smerter ydersiden af hoften, iskias smerter, trækninger ud i armene, kæbesmerter, klumpfornemmelse i halsen, achillessene smerter, smerter omkring hælen, smerter under tæerne. Ja intet er for stort og intet for småt, så fortæl hvad jeg kan hjælpe dig med. Danmarks bedste manuelle fysioterapeut. 4,9 på Trustpilot 5,0 på Google 5,0 på Facebook Mvh. Carsten Abildtrup Ranum Min-behandler

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg har gennem tiden besøgt mange…

Jeg har gennem tiden besøgt mange behandlere, men ingen så effektive som Carsten.
Jeg kører gerne fra Kbh til Greve for at blive behandlet - for behandlingerne har en kæmpe effekt.
Kan kun anbefales

30 listopada 2020

Odpowiedź od Min Behandler

Hej Andreas. Tak for de flotte ord - glæder mig at jeg kan gøre en forskel.

Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefale "Min Behandler"

Jeg er meget tilfreds med de smertelindringsbehandlinger, som jeg modtager.

Carsten er saglig og faglig god.

Det kan klart anbefales, at blive behandlet her.... 👍🏻

24 listopada 2020

Hej Hr. Nielsen.
Mange tak for de rosende ord - altid dejligt at min behandling giver det ønskede resultat og at man går glad ud af døren.

Min-behandler

Min mand, min mor og jeg er glade og meget tilfredse kunder hos Carsten.
Min mand spiller igen fodbold efter mange års pause og nyt knæ, men døjer ind imellem med store smerter i det raske knæ. Efter få behandlinger hos Carsten, er han klar til bold igen.

Min gamle mor, fik for et par år siden sin anden nye hofte. Hun træner og går meget for at holde sig igang og smerterne væk, men i forbindelse med corona og nedlukningen, blev det næsten uudholdeligt for hende og hun måtte tage mange piller dagligt.
3 behandlinger senere, er hun smertefri og vil fortsætte med sine behandlinger.
Selv har jeg i mange år ledt med lys og lygte efter en behandler, der kunne komme tilbunds i mine spændinger og snorrende hænder og fødder.
Det lykkedes med Carsten, samtidig med at han fik mig send til min læge, da han mistænkte at jeg havde nervebetændelse. Dette viste sig desværre at være rigtigt.
Han har formået at få min krop til at virke igen, og herfra kan vi kun anbefale ham på det varmeste.

22 listopada 2020

Odpowiedź od Min Behandler

Hej Charlotte, Michael og Helle.
Mange tak for jeres historier og de flotte ord.
Det er fedt når jeg kan gøre noget som forbedre folks hverdag til det bedre.
Jeg takker ligeledes for jeres store hjælp med at udbrede kendskabet til min eksistens og kunnen.

Oceniono na 5 z 5

Både jeg og min mand har været til… t

Både jeg og min mand har været til behandling hos Carsten, og vi har været særdeles tilfredse. Man føler virkelig, at den behandling man får hjælper og at “man får noget for pengene”. Han sørger for behandling alt imellem en halv time og en time, alt afhængig af hvad man kommer med, og det er fantastisk. Han tager også ordentlig fat og det gør lidt ondt, men efterfølgende er det det hele værd. Min mand var hos ham med problemer i nakke, skuldre og hovedpine. Han har ikke døjet med det siden. Så 👏🏻👏🏻👏🏻Varmeste anbefaling herfra

18 listopada 2020

Odpowiedź od Min Behandler

Mange tak for de flotte ord.
For mig er det vigtigt, at behandlingen udføres effektivt og med respekt for nødvendigheden og for dem som besøger min klinik.
Det er fantastisk at vide at det er den effekt I har oplevet og det varmer at I har det godt og derfor lige nu ikke har brug for min hjælp.
Hvis (forhåbentlig ikke) I igen får brug min hjælp så står jeg klar.
Mvh Carsten Abildtrup Ranum

Oceniono na 5 z 5

Carsten er nærmest verdensmester i at…

Carsten er nærmest verdensmester i at helbrede fiberskader - du er klar igen på ingen tid - desuden er han i øvrig super god til alle muskelskader og muskel problemer.

17 listopada 2020

Hej Per.
Tak for de flotte ord - håber andre finder vejen forbi og oplever det samme som du har gjort.
Vi ses til stævner i fremtiden.

Mirakelmand fiksede læggen på 24 timer

1,5 måned før mit første maratonløb fik jeg en slem forstrækning i min ene læg under løbetræning. Carsten var meget overbevist om, at kunne få mig ud at løbe igen 24 timer efter jeg kom humpende ind til hans klinik. Smerten både før og under behandlingen husker jeg også, MEN Carsten fik ret - jeg var ude at løbe igen et døgn efter og gennemførte mit maraton uden skader 😄

15 listopada 2020

Hej Frank.
Ja det var et hårdt første møde, men som du beskriver dejligt effektiv og fedt at du fik gennemført løbet med al den træning som lå forud.
Mvh Carsten

Succesfuld behandling af fiberskade

Jeg har fået flere succesfulde behandlinger af idrætsskader hos Carsten. Til VM i Badminton for veteraner fik jeg en fiberskade i første kamp. Carsten gav mig akut behandling og fik mig på banen igen, med opfølgning dagen efter. Det gav to kampe mere - og en god oplevelse, jeg ikke vil glemme. Du kan regne med hurtig og effektfuld behandling hos Carsten.

14 listopada 2020

Hej Søren.
Ja det gik som jeg forventede, men husker med et smil på læben din skepsis da du forlod briksen efter behandlingen. Så bare ekstra fedt at se dit smil da du vendte tilbage dagen efter klar til igen at indtage banen for fuld tryk.

Oceniono na 5 z 5

Det gør ondt men godt 😊😊

13 listopada 2020

Hej Alice.
Ja det er desværre det som følger med behandlingerne hos mig - lidt smerte på briksen men med god effekt når man forlader den.
Glæder mig at jeg kan hjælpe.

Helt fantastisk behandling

Helt fantastisk behandling. Carsten fik trykket mine nedsunkne forfødder på plads og aflastet inflammatoriske sener i fødder og hofte. Jeg kunne kun gå 200 m da det var værst, men kan nu gå lange ture på 5-7 km.

13 listopada 2020

Odpowiedź od Min Behandler

Der findes ikke nogen bedre følelse for mig end, at mine behandlinger virkelig flytter noget her og nu. Så det er bare fantastisk at du har fået mulighed for igen at gå de ture som du brænder for.
Carsten

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej