Zobacz, co mówią recenzenci
Hetzelfde hotel met een gelijke vlucht op een andere website voor een goedkopere prijs. Daar doe je het als repeater van dit hotel voor.
Vorig jaar een reis geboekt bij Mimosa, waarbij wij ervan uitgingen dat dit onder ANVR en SGR voorwaarden was. Tijdens onze vakantie in Bali bleek de reisoperator FTI failliet te zijn. Wij hebben ter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Makkelijk en duidelijk boekingsproces , de app is overzichtelijk en duidelijk met allemaal extra wat je op je vakantiebestemming kan doen . Verder supersnelle reactie als je een mail stuurt of hem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Wakacje na nartach
- Biuro podróży
- Ubezpieczenia podróżne
Napisane przez firmę
MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!
Geen administratie kosten!
Bij ons betaal je geen administratie kosten

Dane kontaktowe
Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam, Holandia
- 085 13 09 236
- info@mimosareizen.nl
- mimosareizen.nl
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Reizen zonder issues en goede service
Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik belde en kreeg gelijk hulp en mailbevestiging ook na 18.00. Breed aanbod en goede prijzen. Ook stoelkeuze kan al gelijk gezien worden.
Hetzelfde hotel met een gelijke vlucht…
Daar doe je het als repeater van dit hotel voor.
Zeer positieve ervaring met…
Zeer positieve ervaring met Mimosareizen,duidelijke website,snel antwoord op vragen.
Fijne site en makkelijk te boeken.
Snelheid van boekingsproces ging heel erg vlot.
Snel de reispapieren binnen.
Tot nu toe alles positief.👍🏻
2 keer teleurgesteld
Nu voor de 2de maal een locatie geboekte denkt voor een leuke prijs.
1 ste keer Kos hotel geboekt, blijkt verhuisd te zijn bij aankomst.Nu geen zwembad en slechte kamers!!
Dit jaar prachtig 5 sterren via site geboekt, bij navraag over slaapkamer blijkt er een fout in het systeem te zitten!!!! mijn fout? Dacht het niet!ik kreeg een andere optie maar heel slecht!Deze boeking heeft me een dag ergernis en werk bezorgd.Nooit meer!Uiteindelijk vlucht behouden locatie geannuleerd door hun.Ik had het anders opgelost.

Duidelijke site
Duidelijke site, prijs vakantie is ook goed en mijn aanbetaling was in eerste instantie niet gelukt waardoor ik s'avonds hiervoor nog werd opgebeld, de volgende dag is alles inorde gekomen.

Makkelijk en duidelijk boekingsproces
Verder supersnelle reactie als je een mail stuurt of hem belt .
Tot nu toe TOP!!
Michel

Odpowiedź od MimosaReizen
Goede website en leuke aanbieding
Goede website zeer duidelijk en hele leuke aanbieding ten opzichte van andere website

Prima website
Boeken ging makkelijk het uitzoeken ook,meteen bevestiging,prima geregeld!

snel en goedkoop
het is makelijk boeken en je betaal niet de hoofd prijs

Supersnelle service
Zaterdagavond om 22.00 uur mail gestuurd voor boeken van een reis voor 2 personen met aparte kamers.
Om 22.30 uur was alles geregeld.
Supersnelle reactie.
Bedankt team Mimosa

boeking
Ik heb Woensdagavond een reis geboekt naar Turkije. Toen ik mijn factuur kreeg zag ik dat ik gemist had van kamertype. Ik had een kamer zonder balkon geboekt en wou een kamer met balkon. Ik heb Donderdagmorgen direct gebeld om dit recht te zetten. Ik had een vriendelijke man aan de telefoon. Dit kon alleen gewijzigd worden door een nieuw dossier aan te maken. Dit zou 80 euro pp kosten + nog es de kosten voor de kamer. Het verschil in kamertype kwam op 14 euro pp. Dan heeft die persoon nog es gebeld dat ik dan 100 moest betalen om te veranderen van kamertype. Dit is een verschil van 70 euro. Ik heb dan maar gezegd dat ik het wel zou vragen in het hotel. Het is de 1ste keer dat ik boek met mimosa en ben wel ontgoocheld. Ik begrijp dat het mijn fout is dat ik verkeerd heb geboekt maar dacht dat ze dit wel konden rechtzetten.
Prima webshop!
Telefonisch bereikbaar en meteen een medewerker in plaats van een robot. Scherpe prijzen en prima keuze’s. Wellicht niet zoveel als andere aanbieders, maar wat er aangeboden wordt is goed.
Tot nu toe helemaal top!
Overzichtelijke site en boekingsproces. Na de boeking had ik nog wat vragen en ik kreeg heel snel vinden mail antwoord in het weekend. De app is ook handig voor het overzicht en geeft tips over je vakantiebestemming. Tot nu toe helemaal top!
Heel mooi hotel ,de ligging perfect.
Heel mooi hotel ,de ligging perfect.
Mooie bufetten en proper ,
Gans de dag ambiance met live muziek.
Echt een aanrader .
Voor de 3e keer bij MimosaReizen…
Voor de 3e keer bij MimosaReizen geboekt. Goede en fijne website. Snelle reactie als je contact opneemt. Informatie die je na het boeken ontvangt is er duidelijk en geen overbodige informatie.
Voelt allemaal erg prettig.
Onwetend en regelrecht dom personeel die niets van reizen weet!
Wat een slechte organisatie als je contact met ze opneemt. Wilde mijn PNR code voor mijn vlucht, om alvast een stoel te boeken bij Qatar Airways. Kreeg te horen dat dit niet mogelijk was bij een pakketreis, ik zou een stoel toegewezen krijgen bij het inchecken op Schiphol. Enige overtuiging van mijn kant dat het toch anders werkt bij airlines werd niet geaccepteerd. De regels van een pakketreis bij Mimosa liggen vast werd mij verteld en verder viel er niet over te praten en vooraf wat dan ook voor stoel boeken was uitgesloten. Gelijk daarna met Qatar Airwais gebeld en binnen 10 minuten alles geregeld en ik on deze reis gelijk in mijn Qatar overzicht terugzien. Kan elke stoel boeken die ik maar wil!
Tot op heden prima ervaring
Tot op heden prima ervaring, snel en soepel geboekt, even contact gezocht en dat ging makkelijk en zonder wachttijd en met een echt persoon. Fijn
Al vaker geboekt via Mimosa
Al vaker geboekt via Mimosa. De site is duidelijk en overzichtelijk. En als je achteraf nog contact nodig hebt zijn ze goed bereikbaar en reageren snel.

Prima boekingsproces
Prima boekingsproces, duidelijke communicatie en beschrijving. App tevens makkelijk in gebruik.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.