Milru Kids Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Milru Kids is een Nederlands merk dat duurzame en stijlvolle producten ontwikkelt voor kinderen. Wij geloven dat dagelijkse momenten, zoals eten, drinken en onderweg zijn, makkelijker én leuker mogen zijn voor gezinnen. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige RVS drinkflessen, food jars en bento lunchboxen met unieke, zelf ontworpen prints. Elk product wordt ontwikkeld met aandacht voor kwaliteit, gebruiksgemak en een tijdloos ontwerp. Daarbij kiezen we bewust voor veilige materialen die vrij zijn van BPA en andere schadelijke stoffen. Bij Milru combineren we functionaliteit met een speelse uitstraling. Onze producten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik op school, tijdens uitstapjes, op vakantie of gewoon thuis aan tafel. Door te kiezen voor herbruikbare producten willen we gezinnen helpen om duurzamere keuzes te maken zonder in te leveren op gemak of uitstraling. Als klein familiebedrijf vinden we persoonlijk contact belangrijk. We luisteren naar de ervaringen van onze klanten en gebruiken deze feedback om onze producten en service voortdurend te verbeteren. Klanttevredenheid staat daarbij centraal. Onze missie is om duurzame kinderproducten te ontwikkelen die lang meegaan, praktisch zijn in gebruik en zorgen voor een glimlach bij zowel kinderen als ouders. Milru Kids – Designed for little lives. ✨

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden super snelle levering en goede kwaliteit

Ik plaats niet makkelijk snel een review alleen dit verdiend zeker 10 sterren zo erg tevreden geen lekkende bekers meer me kind heeft altijd gekoeld fatsoenlijk drinken zo mooi en handig !!
Bedankt voor de snelle verzending ook ben erg tevreden en super blij met mijn aankoop😍

18 sierpnia 2026

Top top top top!

Top top top top!! Kinderen zijn er dol op. Zelfs ik maak er gebruik van. Service top en levering was super snel. Adviseer dit voor iedereen

15 maja 2026

Milru fles

Vanaf dat mijn zoontje geboren is gebruiken wij de drinkfles van Milru. Ik hoef me met de producten van Milru geen zorgen de maken of het water wel heel de dag warm blijft, het is geweldig! Voor onszelf nemen we koud water mee in de fles, wat ook heel de dag lekker koud blijft.

28 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Heel erg tevreden met de producten van…

Heel erg tevreden met de producten van Milru! Voor mijn zoontje gebruiken we de broodtrommel dagelijks voor school heel handig met verschillende vakjes waardoor we zoete en zoute etenswaren in kunnen verdelen en voor beide kinderen gebruiken we de rvs drinkbekers ze drinken er met plezier mee. ❤️

27 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Milru is part of the family here

Milru is part of the family here! We zijn inmiddels compleet met alle items in huis en met ieder product ontzettend blij in gebruik (mijn 3 kids in het bijzonder). We hoeven nergens meer over na te denken, warm blijft warm en koud blijft heerlijk lang koud! Kinderen kunnen er zonder enige moeite mee overweg. Top kwaliteit, echt een aanrader!

12 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Wij zijn echt superblij met de Milru…

Wij zijn echt superblij met de Milru Kids broodtrommel! Vanaf het moment dat we hem binnen kregen waren we enthousiast. De kwaliteit is heel mooi, hij voelt stevig aan en het design is nog leuker dan verwacht. Onze kleine vindt hem geweldig en neemt hem met veel plezier mee naar school. Het is een praktische, mooie en duurzame broodtrommel waar we elke dag blij mee zijn. Echt een aanrader voor andere ouders!

24 czerwca 2026

Heel tevreden met Milru kids

Ik ben inmiddels ongeveer een jaar bekend met Milru Kids en ik ben ontzettend tevreden. De producten zijn van mooie kwaliteit, gaan lang mee en zien er ook nog eens erg leuk uit. Wat ik vooral waardeer is de aandacht voor detail en het feit dat de producten goed aansluiten bij de behoeften van kinderen én ouders.

24 czerwca 2025

Geweldige producten

Geweldige producten, ben enorm fan van dit merk en de verschillende producten die ze aanbieden. Gebruik nu al een tijdje de bento broodtrommel voor de kleine en hij is er gek op!

24 czerwca 2026

sceptisch over de flessen

Ik was sceptisch over de flessen (bang dat het ging lekken) maar ondanks het hardhandige gebruik van mijn kleuters nog nooit een lekkage gehad, na de zomer ga ik de broodtrommels halen! En oh ja, met deze warme dagen ook zeker een lifesaver, je drinken blijft zoooo lang koud!!

4 lutego 2026

Doet wat het belooft

Ik ben blij dat ik de fles, voorraadpot en de broodtrommel heb aangeschaft! Producten zijn fijn in gebruik en doet wat het belooft. Snelle levering en communicatie!

1 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej