Na de verbouwing keuken zelf de achterwand geplaatst. De zelfklevende hexagon tegels zaten binnen no time op de muur. Enorme kleefkracht dus vast is ook echt vast. Best een uitdaging maar het eind res... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We waren al een tijdje opzoek naar een leuke tegel, liefst één die makkelijk zelf te plaatsen was en niet te duur was en snel geleverd kon worden! Zo zijn we bij jullie uitgekomen, uit het ruime aanbo... Zobacz więcej
Bij de eerste levering waren door de transportfirma de goederen beschadigd. Na foto’s te bezorgen per mail met uitleg werd er een nieuwe levering voorzien vanuit de klantendienst. De klantendienst rea... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super snel geleverd en ontzettend mooi.
Doorzettingsvermogen nodig...
Op de filmpjes leek het heel eenvoudig en snel geklaard. In de praktijk bleek dat tegen te vallen. In eerste instantie had ik het daarom al opgegeven. Tweede poging ging veel beter en nu (bijna) aan het eind van mijn project, heb ik een nog prachtigere keuken(muur). Hartelijk dank, Miller Jacobs!
Visgraat niet praktisch
Calculator op site helaas niet heel accuraat, zelf goed narekenen. Gelukkig nazending snel verzonden.
Wel irritant is als je iets in je mandje hebt liggen maar niet afgerekend dat je bijna elk uur een SMS of mail krijgt dat je bestelling niet is afgerond.
Bij kleine oppervlakte of iets met veel hoeken is de visgraat moeilijk op maat te maken.
Wel mooie uitstraling.
Erg mooie tegels
Erg mooie tegels! Het aanbrengen is even wennen, maar dan heb je ook wat!
Snelle bezorging
Prachtige wandtegels gekocht
Prachtige wandtegels gekocht. De doos openmaken voelde alsof je een cadeautje uitpakt zo netjes zit het ingepakt.
Super fijne en snelle service!
Super fijne en snelle service!
Had binnen een paar dagen mijn sample al binnen, ze geven updates over de bestelling dus dat is ook heel fijn
It is a wonderfull product on my wall
It is a wonderfull product on my wall! Delivery was very quick! I am very satisfied about my beautifull wall!
Zwart - Hexagon 3D - Elijah
Afgelopen week de tegels "Zwart - Hexagon 3D - Elijah" bij deze webshop gekocht. Uitermate tevreden over de kwaliteit, netjes verpakt per stuk aangeleverd. Wij hebben ze gebruikt voor de achterwand van onze nieuwe keuken. Duidelijk mail met diverse instructies hoe te snijden en op maat maken voor stopcontacten enz. Adviseer wel een rolmes van bijv de Gamma te gebruiken. Werkt sneller en makkelijker dan een figuurzaag. Zorg wel voor een stevige ondergrond om je tafel te beschermen tegen krassen.
Aanrader zowel product als bedrijf
Snelle verzending en fijne klantenservice. Wandpanelen besteld voor in de keuken, ze zijn mooi, van goede kwaliteit en makkelijk plaatsbaar.
Prachtige chique tegelmatjes
Prachtige chique tegelmatjes, in t echt nog mooier als op de site. We gaan onze schouw er mooi mee oppimpen! Snelle levering, de dag na bestelling werden ze al thuisbezorgd, superfijn!
Zeer snelle levering en super tevreden…
Zeer snelle levering en super tevreden van de kwaliteit foto's volgen nog groetjes
Snelle levering en goede…
Snelle levering en goede klantbehandeling. En niet onbelangrijk, een heel mooi product!
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Doświadczenie Trustpilot