Det dyreste rengøringsfirma i Danmark
Det dyreste rengøringsfirma i Danmark.
Eller langsomste.
Vi flyttede fra en lejlighed i starten af 2026 hvor Miljørent blev sat til at lave rengøringen efter fraflytningssynet. Til dette blev det (helt retfærdigt) opgjort at noget skulle rengøres.
Vi får en faktura som en 2-3 gange så dyr som forventet. Da vi først kontakter Miljørent er der stille indtil vi rykker et par gange for svar.
Da vi endelig får svar kan de ikke give os en timeopgørelse. I den første mail står der ordret
“Jeg vil gerne lave en specifikation til dig, men en sådanne opgørelse er en lille smule svær at lave i det at jeg ikke selv har været i lejligheden og da det er meget længe siden, har mine assistenter og svært ved at huske den specifikke lejlighed da de rengør mange lejligheder i løbet af en måned.”
Det finder vi naturligvis utilfredsstillende og efter 2,5 uge kommer der så en opgørelse.
Den opgørelse viser så, at Miljørent har brugt 1 time på at tørre én stikkontakt af. Hvilket blot er én af mange punkter på flytterapporten som er helt væk fra skiven.
Det står meget klart i flytterapporten, hvilken kontakt samt et billede, så det er ikke til at misforstå.
Om så det var alle kontakter i lejligheden ville det aldrig tage i nærheden af en time.
Efter opgørelsen fortæller vi Miljørent at der må være lavet en fejl for det kan ikke passe. Her henviser vi hvert enkelt punkt til flytterapporten og stiller spørgsmål, men herefter er totalt stilhed fra Miljørents side hvilket vi må tolke som, at de godt kan se hvor skørt det er.
Rengøringens kvalitet kan jeg ikke sige noget om, men hastigheden er usandsynlig langsomt - og derved bliver det utrolig dyrt.