Bra varor som levererades snabbt på utsatt tid! Stort utbud och det framgår väldigt bra vilken typ av fisk det är och var den fångats. Styckfrysta bitar som kan läggas direkt i frysen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Perfekt lagom många sorter i jul-lådan som både räckt till alla och passade allas smaker. Årets nya sill gick snabbt slut. Roligt med nya smaker på sillen varje år. Dessutom får vi med ett mysigt pas... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra leverans. En sak bara. Köpte bläckfisk 1 kilo. De låg packade i 500 gr påsar. Det är en ganska stor hårdfrusen klump att tina för ett ensamhushåll. Jag får äta bläckfisk flera dagar i rad! Blir li... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Högklassiga och välsmakande varor som levererades i tid och skänkte julglädje i vårt välpyntade hem. Extra plus för den kallrökta laxen som smälte i munnen. Jullådan från Miljöfiskbilen kommer vi att... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dostarczanie produktów spożywczych
- Sklep z przynętą
- Sklep spożywczy dla smakoszy
- Sklep spożywczy
- Jedzenie z dostawą do domu
- Targ spożywczy
Informacje o Miljöfiskbilen
Napisane przez firmę
Din leverantör av vildfångad fisk och skaldjur direkt till din dörr.
Vårt mål på
Miljöfiskbilen
har alltid varit att leverera den bästa fisken till dig, men också för miljön. Vi försöker alltid leverera fisk från hållbara bestånd och helst från miljöcertifierade producenter.
Vi jobbar kontinuerligt för att leverera den bästa fisken till våra konsumenter på ett enkelt och smidigt sätt.
Vi vet att ni kunder är det viktigaste för oss, och att vi inte finns utan er. Vi är stolta över våra produkter och har därför en av branschens bästa nöjd kundgarantier. Om du inte är nöjd hör av dig till oss.
Dane kontaktowe
Vårby allé 53, 14330, Vårby, Szwecja
- 08-68 40 91 00
- kundservice@miljofiskbilen.se
- miljofiskbilen.se
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hög kvalitet på produkter.
Snabb leverans av bra varor
Leveransen blev på utlovad tid
Vi är supernöjda med allt !
Vi är supernöjda med allt !
Snabb leverans, bra förpackade och såå god fisk !
Monica
Samma höga standard på både produkter…
Samma höga standard på både produkter och leverans som man vant sig vid. Denna gång ingenting utöver det som skulle ge den femte stjärnan.
Vi är mycket nöjda med torsken
Vi är mycket nöjda med torsken, fina bitar och bra storlek.
Toppenkvalité på Rödtungan.
Beställde ”Påsklåda” inför påsken👍😁…
Beställde ”Påsklåda” inför påsken👍😁 Fantastiskt god rökt- och dubbelrökt lax bl a🤩
och 3 supergoda såser till! En smakupplevelse🐥 Mycket nöjd🥰
Lena
Bekvämt!
Så bekvämt att få hem fisken till dörren ... det gillar vi... + att fisken är så fin...

Odpowiedź od Miljöfiskbilen
Mycket bra räkor. Snabb leverans.
Tydlig information om era varor och erbjudande.
Snabb leverans på utsatt tid.
Mkt bra räkor, (det var det vi köpte).
MvhMargsreta 🤗👍

Trogen kund i två år
Trogen kund i två år. Lika nöjd varje beställning. Som att få saluhallens fisk hem till dörren.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.