Banner for Militaria.pl

Militaria.pl Recenzje 6381

4,8

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 4 448 recenzji, recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci konsekwentnie chwalą szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, które są szczegółowo opisane i zgodne z rzeczywistością, co ułatwia wybór. Wielu użytkowników docenia błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę, często otrzymując przesyłki już następnego dnia, nawet w weekendy. Obsługa jest oceniana jako sprawna i profesjonalna, a towar zawsze dociera oryginalnie zapakowany i dobrze zabezpieczony. Jednakże, niektórzy klienci zgłaszali problemy z opóźnieniami w dostawie, pomimo obietnic szybkiej wysyłki, a także otrzymywali produkty, które wydawały się być zwrotami lub miały wady fabryczne. Pojawiły się również pojedyncze przypadki trudności z wymianą towaru, gdzie klienci musieli ponosić dodatkowe koszty przesyłki.

O czym najczęściej mówią ludzie

Product

Klienci konsekwentnie zgłaszają pozytywne doświadczenia z produktami, podkreślając szeroki wybór, dobrą... Zobacz więcej

Delivery service

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z usługą dostawy, podkreślając jej szybkość i sprawność. Klienci... Zobacz więcej

Quality

Recenzenci wyrażają zadowolenie z jakości produktów, często określając je jako bardzo dobre, świetne lub na... Zobacz więcej

Order

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty zamówień, wskazując na szybką realizację i sprawny proces zakupu.... Zobacz więcej

Service

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat usługi, podkreślając szybką i sprawną obsługę oraz... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

To mój pierwszy zakup w Militaria.pl- i powoli szykuję się do kolejnego.Za recenzję niech staną te slowa-zdążyłem już wystrzelać moim mauserem kilka dziur w ścianie,przebijając po drodze cztery warstw... Zobacz więcej

Odnoszę wrażenie, że firma Militaria.pl pracuje całą dobę (przesyłki wysyłane są z niej nawet po północy) - ubrania opłacone około godziny dwudziestej były w paczkomacie przed piętnastą następnego dni... Zobacz więcej

Militaria.pl zawsze oferuje produkty o najwyższej jakości. Zamówiony towar jest oryginalnie zapakowany (nie po zwrotach od innych klientów). Towar zakupiony przed 23:00, jest do odbioru w paczkomacie... Zobacz więcej

Militaria.pl oferują szeroki wybór produktów różnych producentów o najwyższej jakości. Każdy produkt jest rzetelne opisany, wiele przetestowanych w użytkowaniu co często ułatwia wybór. Szeroki zakres... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z militariami
  2. Na miejscu 1. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z artykułami do gry w airsoft
  3. Na miejscu 1. wśród 8 najlepszych firm w kategorii Sklep hobbystyczny
  4. Na miejscu 4. wśród 9 najlepszych firm w kategorii Sklep z odzieżą męską
  5. Na miejscu 1. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu

Bądź gotowy. Zawsze!

4,8

Doskonała

6 tys. recenzji

Bardzo miła i pomocna obsługa

Bardzo miła i pomocna obsługa, łatwość poruszania się po stronie www, ekspresowa dostawa oraz dobra jakość produktów wraz z ich ceną.

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za ocenę. Miło nam wiedzieć, że zakupy przebiegły sprawnie i bez komplikacji.

Czas dostawy

Czas dostawy, duży wybór asortymentu.

13 czerwca 2026

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie. Zapraszamy ponownie.

Mam bardzo dobra opinie poniewaz…

Mam bardzo dobra opinie poniewaz kupilem produkt w atrakcyjnej cenie w promocji. Dziekuje

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za miłe słowa i najwyższą ocenę. To dla nas ważna informacja zwrotna.

Perfekcyjna obsługa klienta

Perfekcyjna obsługa klienta na najwyższym poziomie. Szeroki asortyment. Bardzo szybka realizacja zamówień. Co za czym idzie, równie szybka dostawa zamówionych rzeczy.

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i wysoką ocenę. Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a całość doświadczenia spełniła Twoje oczekiwania.

produkt dostarczony szybko

produkt dostarczony szybko, na drugi dzień od zamówienia. Ostatnio zamówiene skarpety trekkingowe jak na tą cenę mega wygodne, stopa się nie poci. Na tyle dobry produkt, że zamówiłem dodatkowe dwie pary

Odpowiedź od Militaria.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek. Miło wiedzieć, że zakupy spełniły Twoje oczekiwania.

Kontakt

Kontakt, czas…

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i najwyższą ocenę. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.

Sprawna realizacja zamówienia

Sprawna realizacja zamówienia - dotarło do mnie naprawdę szybko. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem.

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że całe doświadczenie zakupowe spełniło Twoje oczekiwania. Dokładamy starań, aby każdy etap – od zamówienia po dostawę – przebiegał sprawnie i bezproblemowo.

Jest super polecam wszystkim

Jest super polecam wszystkim . Wszystko jest doskonałej jakosci

15 czerwca 2026

Bardzo szybka realizacja zamówienia

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Konkurencyjne ceny. Dobra jakość towaru.

Odpowiedź od Militaria.pl

Szybka realizacja zamówienia i miła…

Szybka realizacja zamówienia i miła obsługa

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszy nas, że wszystko przebiegło zgodnie z planem i zostało przez Ciebie dobrze ocenione.

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za wystawienie oceny oraz podzielenie się swoją opinią!
Cieszymy się, że zakupy spełniły Twoje oczekiwania — zarówno pod względem obsługi, jak i realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że kolejne doświadczenia będą równie pozytywne!

Szybkość dostawy

Szybkość dostawy

15 czerwca 2026

Ogromny wybór

Ogromny wybór, przystępne ceny, fajne produkty. Polecam

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za zaufanie oraz tak pozytywną ocenę. Cieszymy się, że zakupy przebiegły zgodnie z oczekiwaniami. Staramy się, aby każdy klient mógł liczyć na sprawną realizację oraz wsparcie na każdym etapie.

Bardzo polubiłem ten sklep

Bardzo polubiłem ten sklep! Znam ich od lat ale dopiero teraz odkryłem jak fajny jest ich asortyment odzieży! Bardzo dobre jakościowo koszulki, bluzy, bielizna.
A realizacja jest zawsze w zawrotnym tempie, paczka zawsze jest następnego dnia u mnie 😀

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za wystawienie oceny oraz podzielenie się swoją opinią!

Super sprzęt jak za takie pieniądze

Super sprzęt jak za takie pieniądze. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Polecam 🙂

12 czerwca 2026

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek. Cieszymy się, że cały proces zakupu został dobrze oceniony.

Transakcja przeszła wzorowo

Transakcja przeszła wzorowo. Produkty sprzedawane sa bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolony z zakupów na Militaria.pl

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę i pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane szybko, a obsługa pozostawała na wysokim poziomie.

Polecam sklep Militaria

Polecam sklep Militaria! Zamówiony produkt dokładnie zgodny z opisem, przesyłka dotarła w ciągu 2 dni.

19 czerwca 2026

Odpowiedź od Militaria.pl

Dziękujemy za tak dobrą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić satysfakcjonujące doświadczenie zakupowe i sprawną realizację zamówienia.