Zobacz, co mówią recenzenci
Het duurde even voordat de bestelling geleverd werd. Was niet op voorraad en voor het ongemak kreeg ik Extra korting bij volgende order. 3 dagen later werd er deel geleverd en paar dagen later de laa... Zobacz więcej
Heel fijn geholpen met het uitzoeken en daarnaast snelle reactie. Had de verkeerde maat gekozen na 2 dagen meteen nieuwe binnen. Fijne producten ! Ben er heel blij mee 😊.
Klantenservice reageert snel. Mijn taille komt in de trouwjurk door de faja goed tot z'n recht. Ook alle vetjes op de bovenrug verdwijnen door de faja. Dit doordat de faja tot de bhband ko... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Zajęcia z kształtowania ciała
- Producent bielizny
- Sklep z bielizną ozdobną
- Sklep z odzieżą ciążową
- Sklep z odzieżą sportową
Napisane przez firmę
Dames opgelet! Ben je helemaal klaar met die muffin tops en love handles die in de weg zitten van jouw #bodygoals? Zoek dan niet verder dan MilayaPantera.com waist trainers! Onze trainers zijn als een BFF die je niet veroordeelt als je dat extra stuk pizza eet, maar er wel voor zorgt dat je er geweldig uitziet in je favoriete jurk. We hebben maten en vormen voor iedereen, zodat je met vertrouwen je rondingen kunt laten zien. En met onze uitzonderlijke klantenservice, expert advies, snelle en gratis verzending, eenvoudige retournering en veilige betalingsopties, zul je je afvragen hoe je ooit zonder ons hebt geleefd. Shop nu en zeg vaarwel tegen muffin tops en hallo tegen een heel nieuw niveau van fierce!
Dane kontaktowe
oostzanerdijk 141, 1035EX, Amsterdam, Holandia
- info@milayapantera.com
- milayapantera.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede kwaliteit
Eerst had ik een te grote maat, het retourneren ging vrij makkelijk en later de juiste maat bestelt. Goede kwaliteit
Kwalitatief
Producten van goede kwaliteit biedt fijne rug steun en snatched my waist. 8/8
Het duurde even voordat de bestelling…
Extra korting bij volgende order. 3 dagen later werd er deel geleverd en paar dagen later de laatste deel. Vind mooi gebaar en alles was toch binnen 10 dagen geleverd. Goede service
Potentie werd teleurstelling werd bestelling
Wat begon als een fijn contact, liep uit op radiostilte via hun communicatiekanalen. Op hun website zag ik dat een artikel nog op voorraad was, echter deze stond op uitverkocht op bol.com. Gevraagd of dit bijgewerkt kon worden, zodat ik deze toch daar kon halen. Dit kon, als ik de serienummers van de producten kon doorgeven zouden zij ervoor zorgen dat het werd bijgewerkt. Zou echter wel een werkdag duren voordat het zichtbaar was. Prima! Nu, drie weken later en meerdere gestuurde update verzoeken, wacht ik nog steeds en krijg geen reactie meer op mijn berichten.
UPDATE 27/1
Op mijn verzonden e-mail heb ik een reactie ontvangen met een alternatieve oplossing waardoor ik een bestelling kon plaatsen op bol.com.
Incredible product
This is my third purchase and i most say the quality is good, the delivery is super fast and the product works like magic, i have no regret at all.

ik wacht nog steeds op
ik wacht nog steeds op, Faja Postoperatief - Blackberry - M / Black. Ik kan dus over niets oordelen

Wespentaille. Platte buik. Dikke bil
Klantenservice reageert snel.
Mijn taille komt in de trouwjurk door de faja goed tot z'n recht. Ook alle vetjes op de bovenrug verdwijnen door de faja. Dit doordat de faja tot de bhband komt. Big back who?!!
Lovehandels worden platgedrukt en je bil krijgt een lift. Perfect! Ik kan erin dansen en bewegen en een paar uur aanhouden. Omdat de faja op je maag eindigt kan je slechts kleine hoeveelheden eten.
Je zit en loopt wel erg rechtop door de faja. Prima. Ik heb wel 2 maten kleiner genomen dan mijn reguliere maat. Zo zit het goed strak.
Ik zou het niet snel onder een zomerjurkje dragen. Dit omdat her toch een hang en sluitwerk is. Ondanks de plasrits onderaan.
Maar voor mijn trouwjurk of avondjurk is het zeker de moeite waard.
Goeie kwaliteit
Top service
Fijn product
Fijn product, vlotte levering. Enige wat ik mis is dat hij niet aansnoerbaar is.
Zeer tevreden met mijn aankoop
Zeer tevreden met mijn aankoop. Zal zeker aanraden aan mijn vriendinnen.
Thanks Mila’s pantera.🙏

Odpowiedź od Milaya Pantera
De levering kon niet plaatsvinden
De levering kon niet plaatsvinden: het bedrag werd terug gestuurd en de bestelling wordt toch geleverd.

Odpowiedź od Milaya Pantera
Alles word snel en intact geleverd.
Alles word snel en intact geleverd.
Misschien dat ik 1 maat te veel gedragen heb en daardoor wat uit gerekt heb, maar ik heb zeker het idee dat er een groot verschil zit tussen de maten van de producten.

Odpowiedź od Milaya Pantera
It was fast and clear from ordering to…
It was fast and clear from ordering to delivery, great service!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.