Oceniono na 5 z 5

Utrolig god kundeservice og hurtig levering! Jeg bestilte et dåbsbånd med broderet navn og dato. Da vi var lidt sent ude ift. dåbsdagen, kontaktede jeg Mikkla for at høre, om det kunne lade sig gøre.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er simpelthen så glad for mit køb! Sengetøjet er virkelig flot og kvaliteten er super god. Det personlige digt blev så fint lavet, og det betyder virkelig meget, at man kan lave noget så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God kundeservice og betjening kendetegner Mikkla da vi skal købe kæphest . Alle spring bliver sat op så der kan vurderes om det er den rigtige hest der er indkøbt. Så får den fint hestepas med �... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Let og hurtig bestilling. Købte kasse til dåbskjole. Den var fint pakket ind og vedlagt hyggelig hilsen. Var også vild med klistermærker på fragt papkasser, der fortalt at den var genbrugt ❤️

Reakcja na opinię

1. Sklep z podarunkami
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt
  3. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.

4,8

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

0 stjerner herfra

Jeg kan desværre overhovedet ikke anbefale Mikkla og da slet ikke deres kundeservice, som ikke kan hjælpe, når man virkelig har brug for det.

Jeg havde bestilt en bog med personligt tryk, men fortryder lige efter, da jeg ser at den nok ikke ville kunne nå frem i tide.
Jeg vælger at skrive til kundeservice med det samme for at annullere ordren og bestiller et andet produkt et andet sted, som kan nå og levere. Jeg bestilte en søndag (selvfølgelig uden for åbningstid), og vil hive fat i dem igen om mandagen. Tidligt mandag morgen får jeg besked om, at de ikke kan annullere min ordre, da den længe er sendt til tryk og faktisk lige i samme øjeblik, som jeg har bestilt den.

Jeg har fuld forståelse for, at man ikke kan fortryde et specialfremstillet produkt, men hvis man ved en fejl havde lavet en tastefejl, så skal man altså også være opmærksom på, at dette IKKE vil kunne rettes og at man må betale fuld pris, for noget som måske er stavet forkert, fordi de trykker i samme øjeblik, som man bestiller. Kundeservice kan du heller ikke få fat i, selvom de siger, at de har telefontid fra mandag til søndag i tidsrummet 12-16.

Vær derfor utrolig nøje og helt sikre før I køber noget ved Mikkla. Kundeservice er der ingen service at hente. :-)

19 maja 2025

Kære Michella,

Vi er kede af, at du har haft en skuffende oplevelse – men vi vil gerne præcisere forløbet og vores vilkår.

Din ordre blev afgivet på en personlig bog, som automatisk sættes i produktion kort tid efter bestilling. Derfor var det desværre ikke muligt at annullere ordren, da vi modtog din henvendelse – produktionen var da allerede i gang. Det fremgår tydeligt i vores handelsbetingelser, at der ikke er fortrydelsesret på personlige produkter, netop fordi de ikke kan bruges af andre.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis planerne ændrer sig, men det er kundens ansvar at sikre, at alt er korrekt og ønsket, før ordren godkendes. Det gælder også i forhold til eventuelle tastefejl.

Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt som muligt og senest næstkommende hverdag. Der har været en teknisk fejl i vores telefonsvarer, som har givet indtryk af weekendåbning – den er nu blevet rettet.

Vi sender din bog som aftalt – det er vi forpligtet til, både juridisk og i henhold til vores forretningsproces. Hvis du vælger ikke at bruge den eller smide den ud, som du skriver, er det selvfølgelig dit valg, men det ændrer ikke på, at bogen er specialfremstillet til dig og derfor faktureres som bestilt.

Vi håber, at du på sigt vil se, at vi har handlet i overensstemmelse med både lovgivning og vores oplyste betingelser – og at vi tager din feedback til os i forhold til at tydeliggøre åbningstider og processer endnu mere fremadrettet.

Team Mikkla

Oceniono na 5 z 5

Hurtig betjening og virkelig flot arbejde!

Vi fik lavet broderi på vores datters egne bamse/sutteklud og det er simpelthen blevet så fint på dem alle trods forskellige materialer.
Vi sendte blot bamserne til firmaets adresse og kort tid efter var pakken allerede på vej retur til os igen. Virkelig god og hurtig service.
Vil med garanti anbefale Mikkla til andre!

19 kwietnia 2025

Kære Malene
Tak for din varme anbefaling – og fordi du lod os sætte broderi på noget så personligt som jeres egne bamser. Vi er så glade for, at du blev tilfreds.
Alt det bedste,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig, pålidelig og dygtig webshop

Har tidligere købt nusseklude med navn fra Mikkla. Købte nu endnu en gang 3x nusseklude med navn til lillesøster og de er bare blevet lige som de skulle - både første gang og denne gang 🤩

30 kwietnia 2025

Kære Meeta
Tusind tak for at vende tilbage til os – og for de varme ord. Vi elsker at lave personlige gaver, og det glæder os, at de faldt i god jord hos jer.
Kærlig hilsen,

5 store stjerner ⭐️

5 store stjerner ⭐️
Det har været en super god oplevelse at købe fra Mikkla. På trods af jeg bestilte en bamse som skulle have broderet navn på, var det super hurtig levering - og den var så fint indpakket. Anbefales!

9 kwietnia 2025

Kære Melissa
Tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det godt at høre, at både levering og indpakning levede op til forventningerne. Vi håber bamsen blev en særlig gave.

Kæmpe anbefaling

Sindssyg hurtig levring og fantastisk kundeservice- har handlet der flere gang og det vil jeg forsætte med hvis der kommer flere lækre jellycat bamse jeg har få broderet 😍👏🏼

1 kwietnia 2025

Kære Trine
Vi bliver så glade af dine ord! Hvor er det dejligt, at du vender tilbage til os – og vi lover at finde flere lækre Jellycat bamser, der kan få broderet navn.
Tak for tilliden!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, bestilte onsdag og fik leveret fredag. En personlig gave med tryk, så havde ikke regnet med at den ville nå at komme så hurtigt.. Jeg er meget tilfreds med handlen, og det var modtager også.

28 marca 2025

Kære Claudia
Tusind tak! Det er så skønt at høre, at du og gavemodtageren blev glade – og dejligt, at det hele nåede frem så hurtigt.

God kundeservice

Er yderst tilfreds, god kundeservice, blev ringet op, da de havde lavet en fejl, og ikke kunne levere den ene vare, men vi fandt en løsning, og jeg fik noget lignende. Jeg er godt tilfreds.

28 marca 2025

Kære Lisbeth
Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på din forståelse og dit samarbejde – og vi er glade for, at vi fandt en god løsning sammen.
Bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Det er første gang jeg har købt noget…

Det er første gang jeg har købt noget hos jer , men det er ikke sidste gang , produktet er i orden og hurtig levering tak for det 🌞

22 lutego 2025

Kære Anne-Grethe
Tusind tak – det glæder os rigtig meget at høre! Dejligt at alt levede op til dine forventninger, og du er altid velkommen hos os igen.

God service og info.

God service og info.
Virkelig god varer

25 marca 2025

Kære Karina
Tak for dine pæne ord. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både service og kvalitet – det er præcis dét, vi gerne vil levere.
De bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Smuk bog som jeg glæder mig til at…

Smuk bog som jeg glæder mig til at forære mit barnebarn

17 marca 2025

Kære Sonja
Tusind tak for anmeldelsen – hvor er det dejligt at høre, at du glæder dig til at give bogen videre. Vi håber, den bringer stor glæde hos dit barnebarn.

Oceniono na 5 z 5

Den mest eminente service man kan forestille sig…

Den mest eminente service man kan forestille sig🥰 havde bestilt noget der ikke passede sammen, så de ringede mig op for at gøre opmærksom på dette og kom med forslag til noget andet. Simpelthen fantastisk så min datter kan åbne sin gave hvor det hele passer sammen🙏🏻❤️

13 marca 2025

Kære Jeanette
Hvor er det en fantastisk anmeldelse – tusind tak! Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde en løsning, så gaven passede perfekt. Det betyder meget, at du deler den oplevelse – den slags kontakt med kunder er netop det, der gør vores arbejde meningsfuldt.
Betinna og teamet fra Mikkla

Positiv tone

Positiv tone, og hurtig ekspedition.

18 marca 2025

Kære Bodil
Tusind tak for dine pæne ord. Vi sætter stor pris på din ros – både til tonen og den hurtige levering.

Fin service 🤗

2 marca 2025

Kære Irene
Tak for stjernerne og den søde kommentar – vi er glade for, at du føler dig godt behandlet.
De varmeste hilsner,

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition
Ganske rimelige priser
Personlig hilsen

27 lutego 2025

Kære Mariane
Tak for dine ord og fordi du lagde mærke til både farten og vores personlige hilsen. Det er så hyggeligt for os at pakke med omtanke – og skønt at høre, når det bliver værdsat.

Super

Professionel behandling af bestilling online

16 lutego 2025

Kære Grete
Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever os som professionelle – vi gør os umage for, at det hele skal være trygt og nemt at handle hos os.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, både ved tlf samtale og over mail 😊 Hurtig levering, og fint produkt. Fik ovenikøbet et personligt skrevet postkort, med sammen med pakken
Kan varmt anbefale, at handle hos Mikkla

27 listopada 2024

Kære Anette
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at fremhæve både vores kundeservice og personlige hilsen i pakken. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem – det er lige præcis dét, vi stræber efter. Tak fordi du vil anbefale os videre!
De bedste hilsner,
Betinna fra Mikkla

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej