Utrolig god kundeservice og hurtig levering! Jeg bestilte et dåbsbånd med broderet navn og dato. Da vi var lidt sent ude ift. dåbsdagen, kontaktede jeg Mikkla for at høre, om det kunne lade sig gøre.... Zobacz więcej
Jeg er simpelthen så glad for mit køb! Sengetøjet er virkelig flot og kvaliteten er super god. Det personlige digt blev så fint lavet, og det betyder virkelig meget, at man kan lave noget så... Zobacz więcej
God kundeservice og betjening kendetegner Mikkla da vi skal købe kæphest . Alle spring bliver sat op så der kan vurderes om det er den rigtige hest der er indkøbt. Så får den fint hestepas med �... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Let og hurtig bestilling. Købte kasse til dåbskjole. Den var fint pakket ind og vedlagt hyggelig hilsen. Var også vild med klistermærker på fragt papkasser, der fortalt at den var genbrugt ❤️
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.
Roustvej 119, 6800, Varde, Dania
Fik hurtigt mit indkøb.
Pænt og godt produkt.
Kan anbefales

Odpowiedź od Mikkla
Fin hjemmeside og nemt at finde ud af…
Fin hjemmeside og nemt at finde ud af bestillingen. Tilfreds med varen.

Alt gik godt
Alt gik godt, fra bestilling til modtagelse, uden problemer.
Hurtigt og effektivt.

Alt i orden
Alt i orden , og så anvender de brugte æsker til at sende i, perfekt med genbrug for papspild

Julekalendere til børnebørnene
Vi lægger vægt på, at julekalendere til børn ikke skal være med billig og dårlig chokolade. I havde ikke helt de kartonkalendere, som var bestilt. Men vi klarede det meget fint i telefonen.
I har også tidligere hjulpet os flot, men nu bliver flok-ken af små børnebørn langsomt mindre, så vores be-hov klinger nok lidt af fremover.

Nissebreve
Efter lidt startvanskeligheder med nogle nissebreve som jeg ikke kunne tilgå, fik jeg den rette guide til hvordan jeg skulle tilgå dem. Efter det fungerede det hele igen. Hurtig betjening og hurtig levering. Søde til at hjælpe, når teknikken driller.

Kan anbefales!! :-)
Hurtig betjening, knaldhamrende god kundeservice. I det hele taget en rigtig god oplevelse :-)

En fantastisk købs oplevelse
En fantastisk købs oplevelse, produktet er smukt og virkelig lækkert.
Man får hurtigt sine vare.
Kan kun anbefale Mikkla 🤗

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, også selv om der skal broderes navn på. Og altid dejligt at modtage en pakke med en lille personlig hilsen🥰

Odpowiedź od Mikkla
En superdejlig oplevelse at handle med…
En superdejlig oplevelse at handle med jer, hvor I har overskud til at lægge en hjertevarm hilsen ved ❤️

Hurtig og fin forsendelse
Jeg bestilte en bamse med navn til en gave og noterede hvornår den skulle bruges. Der kom i dag en fin bamse med navn og meget hurtigere end forventet. Anbefales 👌🏻

Odpowiedź od Mikkla
Dejligt sted at handle med
Dejligt sted at handle med. Der er kvalitet for alle pengene og hurtig ekspedit.😊

Odpowiedź od Mikkla
Jeg synes det var omstændigt at…
Jeg synes det var omstændigt at bestille og kunne ikke bruge min rabatkode
Ellers var alt okay

Problemfrit køb
Problemfrit køb, leveret som forventet, endda i genbrugt emballage - lige som jeg gerne vil have det 😊

Bamse med dato
Endnu en bamse med dato - navn + et bette hjerte det gjorde vedkommende bare til perfektion. Min søster var så glad for det :p

Den fineste butik
Den fineste butik, hurtig levering og SÅ søde personale og kundebehandling. Absolut ikke sidste gang vi handler her😍

Odpowiedź od Mikkla
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.