Super service
Hurtigere levering end forventet, som gav mig en udfordring, med hvor varen skulle leveres.
- Dette blev dog rettet, super serice!
- Dette blev dog rettet, super serice!
Hold jer langt væk fra brusevægge fra Mikelo.dk
de springer for et godt ord,og du har splinter over hele badeværelset.
Har købt Mikelo højskab til badeværelset.
Måtte efterfølgende ud og købe vinkelkrog til at hænge skabet op med, da dette ikke var med i pakken.
Dette synes jeg er for dårligt, ikke mindst pga at vinkelkrogen de angiver der skal bruges, ikke er standardmål.
købte led spejl og efter 9 måneder faldt det pludselig ned fordi beslagene er limet på.
Sikke noget skrammel.
Købte spejl fra Mikelo. Dårlig lys så jeg måtte sætte sølv folie på væggen bare for at få lidt mere lys. Efter 7 måneder faldt spejlet ned. Heldigvis skete der ikke noget med håndvasken. Limen der holdt de 2 beslag på bagsiden kunne ikke holde mere. Nu ryger den ud, kvittering er væk. Godt ringere en ringe
Jeg har købt et spejl med led lys og ur i hos Jem & Fix fra firmaet Mikelo. Da jeg får det hængt op er lyset dårligere end den glødepære det afløste. Jeg kontakted så J&F to forskellige steder og fik bekræftet at det var meget dårligt lys, og de ikke forhandlede dem mere. Jeg fik oplyst leverandør og kontaktede så Mikelo. Det var så en partivare som de ikke fik igen, men jeg kunne aflevere varen igen, eller få den ombyttet. Nu havde jeg jo pillet det gamle ned og smidt ud, og var ikke interesseret i at skulle lave flere huller i fliser end nødvendigt, så det var ikke en god ide. Jeg henvendte mig igen, og fik så at vide at det ikke var meningen at spejlet/lyset, skulle bruges i spejlet. Det var til at lyse rummet op med. Det stod der så ikke lige noget om på emballagen, ved købet. Men jeg kunne jo så købe en lampe mere, til at lyse op så jeg kunne se at barbere mig, var beskeden.
Så jeg kan kun støtte op om dem der har skrevet om firmaet, at man nok skal finde en seriøs løsning, i stedet for restlageret fra discount produktioner.
Når man køber en vare må det forventes at der på emballagen står, at tingene ikke kan bruges til at lyse med selv om det er en lyskilde, og at der kræves yderligere tilkøb, for at få noget til at virke ordentligt.
Halifax bademiljø fra Mikelo. Dyr i forhold til kvalitet. Mangelfuld montagevedlejning. Meget "dingel" når møblet er hængt op. Kan ABSOLUT IKKE anbefales.
Kan under ingen omstændigheder anbefales.
Bililigt fra Bilka. Ja! Men fyldt med limrester afslag og manglende skruer hyldebæringer osv.
meget dårlige Badeværelsesmøbler Pisa 85 badmiljøfra Mikelo Som man kan købet i bilka varehuse kan ikke tåler fugtighed i badeværelse og håndvask er dårlige kvalitet.
som sagt Badeværelsesmøbler fra Mikelo dårlige kvalitet.
hold jer væk fra Badeværelsesmøbler fra denne firmaet Mikelo
MVH
A.M
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.