Ihana valikoima kaikkea kivaa, täältä löytää sellaista mitä ei ihan joka paikasta löydä, myös vintagea todella paljon. Kätevä toimitus kotiin asti. Palautuksesta on ohjeet netissä ja välillä on tullut... Zobacz więcej
Valikoima on laaja sekä laadukasta. Tuotteiden suomennokset eivät ole ehkä hyvää suomen kieltä, mutta jotkut niistä saivat hauskan käännöksen takia hymyn huulille :) Nopea toimitus ja tilaus oli... Zobacz więcej
Ennen tilausta taustatutkin Miinton pikaisesti löytämättä mitään negatiivista. Lisäksi kysyin asiakaspalveluchatista mahdollisia uuden asiakkaan etuja. Asiakaspalvelu oli erittäin nopeaa ja ystävällis... Zobacz więcej
Tilaus onnistui helposti. Jouduin kuitenkin kyselmään tuotteen perään, koska en saanut vahvistusta lähetyksestä. Asiakaspalvelu kuitenkin selvitti asian nopeasti ja tuote saapui sovittuna aikana. Itse... Zobacz więcej
Ongelmia toimituksessa
Tilaamani tuote ei ole vieläkään tullut perille ja lähetyksestä alkaa olla jo 1,5 vk aikaa😕

Odpowiedź od Miinto Suomi
Tilaamani tuotteet saapuivat nopeasti…
Tilaamani tuotteet saapuivat nopeasti perille ja pystyin kokoajan seuraamaan, missä pakettini menee.

Nopea toimitus!
Uskomattoman nopea toimitus! Tuote kuvauksen mukainen. Voin suositella.+++

Supernopea toimitus
Tilaus lähti todella nopeasti matkaan maksun jälkeen ja saapui erittäin hyvin pakattuna perille nopeasti ☺️

ATTENTION FRAUD!!!!
ATTENTION FRAUD!!!!
This company is dubious! I ordered boots that were sent to me from Italy. Without labels!!!!!
I only tried them on at home and sent them back because they are too tight for me. The retailer claims I wore them and I now - after it was checked by so called Dispute Center - have to keep the boots. ANYONE could have worn these boots in the shop in Italy. MIINTO gives no assurances. Do not buy here under any circumstances.
I will consider legal action.

Odpowiedź od Miinto Suomi
Lähetys myöhästynyt lupaavasta ajasta…
Lähetys myöhästynyt tulee 7-10päivän kuluessa.Lähetys seissyt paikallaan 3päivää eikä ole luvutettu eteenpäin lähetettäväksi vieläkään.
Asiakaspalvelu oli hyvää.

Odpowiedź od Miinto Suomi
Ihana laukku nopea toimitus helppoa kun…
Ihana laukku nopea toimitus helppoa kun heinänteko kiitos!

Erittäin nopea toimitus
Erittäin nopea toimitus! Ostoksen tekoon näin ensikertalaisena sain parhaan mahdollisen avun. Kiitos!!!

Odpowiedź od Miinto Suomi
Very good customer service and fast…
Very good customer service and fast delivery. Nice gift for new customers👍

Toimitus
Toimitus kestää kauemmin kuin 1-5 päivää. Itsellä kestänyt jo yli 10 päivää eikä paketti ole liikkunutkaan.

Odpowiedź od Miinto Suomi
Pakettini saapui parissa päivässä…
Pakettini saapui parissa päivässä kotiovelle. Ikäväkyllä tuote ei ollut oikeaa kokoa, mutta palautus onnistui todella näppärästi. 5/5

Odpowiedź od Miinto Suomi
Palvelu toimi niin kuin pitikin ja…
Palvelu toimi niin kuin pitikin ja nooeasti.

Odpowiedź od Miinto Suomi
Kaikki toimi, kuten pitääkin.
Tuote oli oikea, toimitus nopea. Ei mitään ongelmia.

Odpowiedź od Miinto Suomi
Still waiting for my shipment
Lost My shipment but I got my refund with really good communication with the customer service.

Farfetch 2.0
Farfetchin kaltainen luotettava verkkokauppa/välittäjä. Aitoa kamaa suht. nopealla toimituksella. Hintataso hiukan korkeampi kuin Farfetchissä. Tuote tuli pussissa eikä paketissa UPS:n kotiintoimituksella ilman postikuluja.