Ihana valikoima kaikkea kivaa, täältä löytää sellaista mitä ei ihan joka paikasta löydä, myös vintagea todella paljon. Kätevä toimitus kotiin asti. Palautuksesta on ohjeet netissä ja välillä on tullut... Zobacz więcej
Valikoima on laaja sekä laadukasta. Tuotteiden suomennokset eivät ole ehkä hyvää suomen kieltä, mutta jotkut niistä saivat hauskan käännöksen takia hymyn huulille :) Nopea toimitus ja tilaus oli... Zobacz więcej
Ennen tilausta taustatutkin Miinton pikaisesti löytämättä mitään negatiivista. Lisäksi kysyin asiakaspalveluchatista mahdollisia uuden asiakkaan etuja. Asiakaspalvelu oli erittäin nopeaa ja ystävällis... Zobacz więcej
Tilaus onnistui helposti. Jouduin kuitenkin kyselmään tuotteen perään, koska en saanut vahvistusta lähetyksestä. Asiakaspalvelu kuitenkin selvitti asian nopeasti ja tuote saapui sovittuna aikana. Itse... Zobacz więcej
Kaikki tuli nopeasti perille ja hyvin…
Kaikki tuli nopeasti perille ja hyvin pakattuna! Olen tyytyväinen, tilaan lisää!
Edullisia ostoksia nopeasti
Haluttu tuote löytyi sopivaan hintaan ja toimitus oli todella nopea. Tulen varmasti myös jatkossa käyttämään Miintoa.
Nopea toimitus👍
Kaikki toimi juuri niinkuin luvattiin
Kaikki toimi juuri niinkuin luvattiin. Paketti tuli nopeasti perille ja tuote oli juuri se jonka halusin.
Sain väärä tuote!
Minulle tuli väärä tuote enkä jaksaa palauttaa tai vaihtaa,en osta täältä enää ikinä…
Nopea toimitus,oli kyl väärä väri mut…
Nopea toimitus,oli kyl väärä väri mut muuden kaikki ok.
I had a nice and helpful…
I had a nice and helpful customerservice! Really helped me! Easy,Quickly And Friendly!
Nopea toimitus.
Tuote tuli erittäin nopeasti ja oli…
Tuote tuli erittäin nopeasti ja oli pakattuna laadukkaasti. Mukaan todella tyylikäs miinto kuori kuisteilla ja lippulapuille
Löytyi edullinen tuote ja seuraavana…
Löytyi edullinen tuote ja seuraavana päivänä sai hakea postista. Älyttömän nopeaa palvelua. Kiitos.

Kotiinkuljetus hyvä juttu
Kotiinkuljetus hyvä juttu. Kengät ihanat ja pehmeät.
Numero kannattaa ottaa yksi numero suurempi.👍

Ihan hyvä kokemus
Ihan hyvä kokemus. Nopea toimitus, tuotteen palautuminen oli hitaampaa ja tuotteen takaisinmaksu sen myötä.
Tyytyväinen kaikkeen
Tyytyväinen kaikkeen, toimitus vähän kesti mutta muuten oikein hyvä.

Odpowiedź od Miinto Suomi
I appreciate the speed of delivery
I appreciate the speed of delivery. and how you can send a discount code when you can't meet a customer's order. thank you for everything

Odpowiedź od Miinto Suomi
The team was so helpful and the shop is absolutely dope
The team was so helpful, they even sent an email to follow up

Odpowiedź od Miinto Suomi
Toimitus oli nopea ja sujuva
Toimitus oli nopea ja sujuva. Palautusprosessia en pysty arvioimaan, koska pidin tuotteen.
Melko nopea toimitus ja toimituksen eri…
Melko nopea toimitus ja toimituksen eri vaiheista hyvä info koko ajan.