Oceniono na 5 z 5

Utrolig god og meget læring på kort tid. Man får pizza og sodavand til hver teoritime som gør det lidt nemmere at komme gennem dagen

Oceniono na 5 z 5

KÆMPE anbefaling! Jeg valgte mhdrive hos Kira og det er jeg både stolt og glad over. Hyggelige teori-timer med de andre elever og Kira selv. Dejligt med et kørekort på kort tid. Fik anbefalet mhdrive... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Mulighed for kørekort i hånden på 4 uger på vores LYNHOLD, hvis alt er klar ved start og hvis ikke der er behov for ekstra kørelektioner. Begge prøver skal bestås i første hug og så afhænger det af ventetider på køreprøver hos Færdselsstyrelsen! Køreskole på Djursland med de sjoveste kørelærere, de fedeste biler, motorcykler og lækre lokaler - Det må gerne være sjovt når man lærer at køre bil og motorcykel :-) Hos os er de fleste af kørelektionerne med start og stop i Rønde, så du skal bruge så lidt tid som muligt på transport til og fra dine ugentlige kørelektioner. (Hvis du går i skole et andet sted, så finder vi en løsning) Alt teori og de fleste banetider ligger udenfor normal skoletid, da vi har fokus på at mindske fravær. Hos os får du lidt at spise til hver teori og vi har fri sodavand, kaffe og the så du har de bedste forudsætninger for at lære :-) Vi har egne førstehjælpsinstruktører så vi er sikre på, at du er klædt ordentligt på til at blive sluppet løs i trafikken :-) Husk at vi både har biler med automatgear og manuel gear og tilbyder både Særlig Køreundervisning og Generhverv på meget fleksible vilkår så du hurtigt kommer tilbage i trafikken. Vi glæder os til at se dig!

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Først Ladies-holdet

Jeg var på først Ladies-holdet, og vi bestod alle både teori og køreprøve i første forsøg. Undervisningen var både sjov og lærerig med god plads til spørgsmål. Kira og Martin var virkelig støttende og lyttede til vores individuelle behov og bekymringer. Jeg følte mig godt guidet hele vejen. De får mine bedste anbefalinger.

15 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun anbefale Mh drive

Jeg kan kun anbefale Mh drive, da Kira er god til at lære fra sig imens der er plads til humor. Hun er altid frisk og klar til at hjælpe, følte mig godt tilpas, der var styr på tingene

14 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kørelærer med fantastisk undervisning.

Jeg valgte mhdrive efter et års pause med kørekortet. Med 1 måned til at min teoriprøve var ugyldig, var det vanskeligt og stressende at vende tilbage til kørekortet. Men min kørelærer Kira var tålmodig og forstod mine problemer bedre end jeg gjorde selv. Hun var realistisk og hård men fair. Hun udpejer de ting man skal arbejde på, på en forstående og overskuelig måde.

Efter 3 uger skulle jeg til køreprøve idag. Med alle Kiras ord i hovedet satte jeg igang med prøven. Jeg kom tilbage 20 minutter efter med et kørekort. Det er hvad man kalder god service!!

´Jeg kan ikke anbefale denne køreskole mere, selv hvis du kommer fra Aarhus området siden af Letbanen kører direkte derover.

5 stjerner!

18 marca 2026

En dejlig oplevelse

Jeg havde nogle mega hyggelige køre- og teoritimer. Kira er en rigtig god kørelærer og jeg er rigtig glad for at jeg valgte mhdrive. Hvis du vil have en god oplevelse med at tage kørekort så kan jeg virkelig anbefale mhdrive.

6 marca 2026

KÆMPE anbefaling!

KÆMPE anbefaling!
Jeg valgte mhdrive hos Kira og det er jeg både stolt og glad over. Hyggelige teori-timer med de andre elever og Kira selv. Dejligt med et kørekort på kort tid. Fik anbefalet mhdrive og nu anbefaler jeg det til alle der søger efter et godt sted at tage kørekort

3 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling til MHDrive!

Kæmpe anbefaling til MHDrive og min kørelærer Kira! Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det skyldes i høj grad Kiras måde at undervise på. Hun er rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare, så man føler sig tryg hele vejen. Fantastisk forløb – tusind tak!

8 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Kira og MH-drive. Med altid god energi både i teorilokalet, men også på køreturene.
Jeg kan helt klart anbefalde det, hvis man hurtig vil få sig en kørekort og samtidig have det sjovt.

20 stycznia 2026

Varm anbefaling!

Super god oplevelse med Kira. Undervisningen er både sjov og effektiv, og man føler sig tryg og godt forberedt. Hun er hurtig til at booke prøver og rigtig god til at håndtere nervøsitet. Kan varmt anbefales!

28 grudnia 2025

Helt igennem fantastisk køreskole

Absolut fantastisk! Så glad for jeg valgte Mhdrive hos Kira. Undervisningen og køretimerne fungerede så godt. Så hurtig som hun er med at jeg har fået et kørekort, undgik jeg også alt for meget fravær i skolen! Hun er super dygtig til at finde teoriprøve samt køreprøver derfor er det klart også en kæmpe anbefaling herfra!

12 grudnia 2025

Et fantastisk kørekort forløb

Jeg er kommet igennem forløbet på under 5 uger.
Jeg har oplevet alle teori timerne med Kira som hyggelige, sjove og meget lærende.
Kira sørger for at du trygt og hurtigt står med dit kørekort i hånden.

11 grudnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej