MG Projekt Projekty Domów Recenzje 171

4,6

1. Projekty architektoniczno-budowlane opracowane profesjonalnie w sposób czytelny i kompletny. 2. Dostawa projektów po ich zamówieniu szybka i terminowa. 3. Wykonawcy robót budowlanych budynków opa... Zobacz więcej

Ogólnie wszystko ok, jednakże zmuszony jestem do obniżenia jednej gwiazdki ze względu na to, że musiałem dopominać się o odpowiedź mailową 5 razy telefonicznie na przestrzeni prawie dwóch tygodni, pom... Zobacz więcej

Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalnej obsługi. Szybkości odpowiedzi na techniczne pytania i kultury komunikacji. Gratuluję. To jest dla mnie bardzo dobre doświadczenie. Zamierzam skorzystać z P... Zobacz więcej

1. Architekt

Pracownia MG Projekt została założona w 1998 roku. Od tego czasu zajmuje się projektowaniem domów na potrzeby budownictwa jednorodzinnego. W ofercie biura projektów MGProjekt znajdują się gotowe projekty małych domów, domy parterowe, piętrowe i z poddaszem użytkowym, projekty rezydencji, plany domków letniskowych. Cała oferta gotowych projektów domów dostępna jest na stronie internetowej biura projektów: www.mgprojekt.com.pl

4,6

Doskonała

polecam

Bardzo dobre projekty.
Bardzo dobrze opracowana dokumentacja.
Grzegorz Ziemiński- projektant adaptujący oraz kierownik budowy.

1 maja 2020

Mam zastrzeżenia do współpracy po…

Mam zastrzeżenia do współpracy po zakupie projektu. Dla mnie jako zwykłego laika który planuje pierwszą budowę było jasne ( w moim mniemaniu) , że firma która zaprojektowała dom i ma go w swoim systemie komputerowy, wszelkie nieduże poprawki jest w stanie wykonać bez problemu. Jak powiedziałem pracownikowi , że Ja rozumiem iż muszę za to dopłacić to usłyszałem termin może 2 miesiące. Pozdrawiam Kris

30 kwietnia 2020
Logo MG Projekt Projekty Domów

Odpowiedź od MG Projekt Projekty Domów

Dzień dobry.
Dziękujemy, że zdecydował się Pan na projekt domu z naszej pracowni, jesteśmy przekonani, że będzie Pan zadowolony ze swojego nowego domu.
Tak, właśnie sprawdziliśmy to ponownie i najmocniej przepraszamy, pracownik się pomylił - w tym momencie termin wprowadzenia zmian to 13 tygodni, przed Panem jest jeszcze 19 innych Klientów, którzy wcześniej zdecydowali się na wprowadzenie zmian do projektu.
W każdym razie nie jest Pan zobligowany do wprowadzenia zmian w naszej pracowni, ponieważ do każdego projektu dołączamy bezpłatnie dokument "Zgoda na zmiany", dzięki któremu modyfikacje może wprowadzić każdy architekt w Polsce.
Pozdrawiamy serdecznie i przypominamy, że wspieramy Inwestorów na wszystkich etapach budowy domu, gdyby miał Pan jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt, na pewno pomożemy :)
Miłego dnia

Opinia o MG Projekt

Projekty, które przygotowane zostały przez pracownię MG Projekt charakteryzują się nowoczesną stylistyką, funkcjonalnością oraz dbałością o szczegóły. Dokumentacja przygotowana bardzo profesjonalnie. Jako nieliczne z biur projektowych wysyła tak szczegółową dokumentację, pogrupowaną w działy. Sprawia to, że bardzo łatwo można zaadaptować wybrany projekt do wymagań Inwestora, a przy okazji Wykonawcy także wiedzą co mają zrobić. Kontakt z Klientem super, sprawnie i szybko. Polecam.

27 kwietnia 2020

Warto polecać projekty autorstwa MGProjekt Pracowni Architektonicznej

2. Dostawa projektów po ich zamówieniu szybka i terminowa.
3. Wykonawcy robót budowlanych budynków opartych na tych projektach wyrażają pozytywne opinie na temat proponowanych rozwiązań konstrukcyjno-materiałowych oraz czytelności ich przedstawiania.

26 kwietnia 2020

Witam !

Witam !
Projekt jest na czwórkę , inaczej bym wymiarował rzuty i niektóre przekroje , brakuje wymiarów niby wynikają one z obliczeń
jako łańcuchy wymiarowe jednakże szukanie ich sprawia sporo kłopotów ( rzut fundamentów słupy S-3 i między osiami D i J ) niektóre wymiary powtarzają się niepotrzebnie zmniejszając ogólną przejrzystość . Brakuje rzutów i przekrojów : słupów, podciągów oraz wymiarów na oddzielnych rysunkach technicznych co ułatwiło by wykonawcy ich realizację niby są w konstrukcjach ale jest to minimalizm a nie rysunki szczegółowe a takie powinny być . Ponadto nie otrzymałem tablicy informacyjnej budowlanej a była w cenie projektu za to dostałem jakieś foldery reklamowe producentów elementów budowlano- konstrukcyjnych powinna być opcja zaznacz czy jest to ci potrzebne.

25 kwietnia 2020

Polecam!

Szybka i sprawna realizacja, projekty wykonane z należytą starannością, dostosowane do obowiązujących przepisów oraz ich planowanych zmian w przyszłości.

24 kwietnia 2020

Fajna chata

Ładna architektura funkcjonalności i elegancj w wewnątrz nie brakuje
Fajne rozwiązania dla 4 osobowej rodzinki
Pozdrawiamy MG Projekt

23 kwietnia 2020

Do tej pory nie otrzymałem tablicy…

Do tej pory nie otrzymałem tablicy budowy. Już to zgłaszałem. Przepraszano mnie i zapewniono, że "już koleżanka się sprawą zajmuje". To było jakieś 3 miesiące temu albo nawet więcej. Długo się koleżanka zajmuje.

23 kwietnia 2020
Logo MG Projekt Projekty Domów

Odpowiedź od MG Projekt Projekty Domów

Dzień dobry.
Najmocniej przepraszamy za tą sytuację, sprawa wygląda tak, że tablice budowy wysyłamy nie my, a producent z Cieszyna. W związku z koronawirusem musiał ograniczyć produkcję i stąd to opóźnienie. W każdym razie tablicę budowy na pewno Pan otrzyma, prosimy o chwilę cierpliwości.
Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz dziękujemy, że zdecydował się Pan na projekt domu z MGProjekt. Prosimy pamiętać, że wspieramy Inwestorów na wszystkich etapach budowy, jesteśmy przekonani, że będzie Pan zadowolony ze swojego nowego domu. Miłego dnia :)