1. Projekty architektoniczno-budowlane opracowane profesjonalnie w sposób czytelny i kompletny. 2. Dostawa projektów po ich zamówieniu szybka i terminowa. 3. Wykonawcy robót budowlanych budynków opa... Zobacz więcej
Ogólnie wszystko ok, jednakże zmuszony jestem do obniżenia jednej gwiazdki ze względu na to, że musiałem dopominać się o odpowiedź mailową 5 razy telefonicznie na przestrzeni prawie dwóch tygodni, pom... Zobacz więcej
Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalnej obsługi. Szybkości odpowiedzi na techniczne pytania i kultury komunikacji. Gratuluję. To jest dla mnie bardzo dobre doświadczenie. Zamierzam skorzystać z P... Zobacz więcej
Projekty, które przygotowane zostały przez pracownię MG Projekt charakteryzują się nowoczesną stylistyką, funkcjonalnością oraz dbałością o szczegóły. Dokumentacja przygotowana bardzo profesjonalnie.... Zobacz więcej
Pracownia MG Projekt została założona w 1998 roku. Od tego czasu zajmuje się projektowaniem domów na potrzeby budownictwa jednorodzinnego. W ofercie biura projektów MGProjekt znajdują się gotowe projekty małych domów, domy parterowe, piętrowe i z poddaszem użytkowym, projekty rezydencji, plany domków letniskowych. Cała oferta gotowych projektów domów dostępna jest na stronie internetowej biura projektów: www.mgprojekt.com.pl
Uczniowska 13, 03-112, Warszawa, Polska
- +48226766683
- mgprojekt@mgprojekt.com.pl
- mgprojekt.com.pl
Zakup i zwrot prawie bezproblemowy
Zakup bez problemowy
Zwrot prawie bez problemowy.
Zakupiłem nośnik elektroniczny i przy zwrocie okazało się, że nie podlega on zwrotowi.
Nie był on zaplombowany i zgodnie z przepisami takie działania sa nie dozwolone
Doskonaly projekt
Doskonaly projekt, bardzo funkcjonalny z drobnymi przerobkami.
Bardzo mila i szybka realizacja

szybki kontakt na czacie
szybki kontakt na czacie, natychmiastowa odpowiedź na pytania, zapewne jeszcze skorzystam

Bardzo pomocni pracownicy chatu
Kolejne wątpliwości i kolejne pytania rozwiane w mgnieniu oka. Zawsze miło i pomocnie, a to dopiero początek współpracy. Nie ma problemu nawet z trudnymi pytaniami.

Odpowiedź od MG Projekt Projekty Domów
Wszystko jest w porządku ale po 3…
Wszystko jest w porządku ale po 3 tygodniach wciąż nie otrzymałem wszystkich obiecanych przy zamówieniu gratisów, nie ma też żadnej informacji ze strony MG Projekt o opóźnieniach w dostawie.

Format i skala rysunków.
Dziękując za możliwość wyrażenia opinii na temat Waszych opracowań uprzejmie informuję, że kłopotliwy jest format rysunków , który zapewne wynika ze skali . Rysunki drą się w czasie przeglądania , są kłopotliwe do kserowania do pracy na budowie. Jednocześnie bardzo wysoko oceniam wszystkie parametry techniczne projektów, współpracę , informację oraz czas realizacji zamówień. Może warto byłoby w opisie podawać również pow. zabudowaną , to jest razem z tarasami , schodkami i t.p. Chciałabym dodać, że choć moje zamówienia nie są duże, co w części wynika z własnych poszukiwań potencjalnych klientów, to jestem z Wami od początku mojej firmy: Pracownia Usług Projektowych MATHIA , to jest od 1992 r. ( na marginesie, kiedy powstał MG Projekt ) .
Z poważaniem Joanna Mathia Wiśniewska .

Odpowiedź od MG Projekt Projekty Domów
Polecam ! Na czacie Pani odpowiedziała na moje wszystkie pytania i jestem bardzo zadowolony z szybkiego kontaktu. Super :)

Odpowiedź od MG Projekt Projekty Domów
Projekt bardzo fajny jednak długo…
Projekt bardzo fajny jednak długo musiałem na niego czekać (około 2 tygodnie)

Odpowiedź od MG Projekt Projekty Domów
Bardzo szybka i konkretna odpowiedź
Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Z pewnością skontaktuję się w przypadku dalszych ewentualnych pytań.

Zamówiony projekt powtarzalny…
Zamówiony projekt powtarzalny otrzymałem w uzgodnionym terminie wg załączonej specyfikacji.
Wszystko…
Wszystko super,projekt,kontakt,wysyłka.Gorąco polecam jest to firma przez duże F.
Bardzo szybka i rzeczowa pomoc :)

Odpowiedź od MG Projekt Projekty Domów
Szybka, miła i konkretna odpowiedź.