Jeg elsker elsker elsker denne restaurant. Har været her omkring 20 gange, og bliver ved med at komme tilbage. Ejeren er bare verdens sødeste menneske, så åben og varm. Maden er helt helt fantastisk,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig dejlig oplevelse. Supernem bestilling via linket til den deal vi havde købt. Skulle betale et gebyr på 1,95 kr. - men helt ok ellers virker bookningen nok ikke hvis det er nul kroner. Upåkla... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde sådan en dejlig aften hos Mezz Madhus 💕 Maden var virkelig go og lækker, tilberednings tiden var perfekt , og det kom bare løbende, god vejledning da det var første gang for nogle af os,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte gennem Sweetdeal til 8 personer og er virkelig skuffet. Servicen var elendig – min bror og fætter blev mødt af et personale, der virkede direkte sure og uvenlige. Det ødelagde hele oplevel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Mezz bygger vi bro mellem den traditionelle cafémad og det mellemøstlige køkken. Vi benytter kun de bedste råvarer og tilbereder alt maden dagligt og bager vores eget brød. Derfor får altid får frisk mad med en smagsoplevelse af kvalitet og spændende ingredienser. Uanset om du er til at spise med bestik eller bruge brødet som gaffel, så garanterer vi en oplevelse, som ikke kun forkæler smagssansen.
Banegårdspladsen 10, 2750, Ballerup, Dania
Zach manglede kylling, men maks blev mæt. Tak for mad.
Det var noget af det bedste mad og betjening var helt i top. Kan klart anbefales og masser af forskelligt mad.
Virkelig god mad med massere af gode krydderier og god smag. Virkelig god service, medarbejderne var virkelig søde.
Jeg har tidligere fået deres pita flere gange, som jeg synes er god. I forbindelse med at jeg skulle have gæster, bestilte jeg derfor et udvalg af deres retter fra menukortet.
Desværre må jeg sige, at oplevelsen ikke levede op til mine forventninger. Forholdet mellem pris, kvalitet og portionsstørrelser hænger efter min mening ikke sammen - på trods af 20% rabat på online ordre. Flere af retterne fremstod forholdsvis enkle, men var alligevel prissat i den høje ende. For eksempel virkede en portion snittet spidskål både dyr og meget lille i størrelse. Det samme gjaldt tzatzikien, som jeg egentlig er i tvivl om, hvorvidt den var hjemmelavet. Den smagte udmærket, men levede ikke op til det, man kunne forvente til prisen.
Samlet set oplevede jeg, at maden mere mindede om fastfood end en restaurantoplevelse, hvilket ikke stemte overens med mine forventninger og prisen.
Tror stadig jeg vil komme for deres pita, men vil ikke bestille mad derfra til et selskab igen.
Vi var der i aften med vores to teenagesønner og jeg må sige, at vi alle fire var meget begejstrede. Det var så lækkert og servicen var helt i top. Vi kommer helt sikkert igen og vil med glæde anbefale det til andre.
Fantastisk mad og lige så gode jokes 🤣
Virkelig dejlig oplevelse og god stemning! Stor anbefaling herfra 😊
Ejeren er særdeles forfærdelig og yderst racistisk. Der bliver slikket godt og grundigt på de hvide kunder, så tungen er ved at falde af. Aldrig har jeg oplevet en så ubehøvlet chef/tjener/menneske, som samtidig også er ualmindelig ulækker overfor sine medarbejdere. Men maden var super lækker.

Odpowiedź od Mezz Madhus
Desværre var det ikke en god madoplevelse. Portionerne var meget små i forhold til prisen, som jeg oplevede som alt for høj. Maden blev serveret kold, og brødet virkede som en billig indkøbsvare – ikke noget, der matchede prisniveauet. Samlet set levede kvaliteten slet ikke op til det, man betaler for. Det bliver desværre ikke et sted, jeg besøger igen.

Odpowiedź od Mezz Madhus
Vi har besøgt denne restaurant flere gange før og har altid haft gode oplevelser, hvilket gør det endnu mere skuffende at opleve den behandling, vi fik denne gang. Ikke én eneste gang tidligere har vi oplevet så dårlig og uprofessionel service fra personalet.
Under selve besøget oplevede vi også, at tjeneren var uhøflig over for os, da vi gjorde opmærksom på, at portionsstørrelsen var den samme, uanset om vi bestilte én portion eller to. I stedet for at forklare situationen professionelt, reagerede han med en nedladende og ubehagelig attitude, hvilket gjorde oplevelsen meget ubehagelig. Som gæster forventer man at blive mødt med respekt, især når man stiller et helt rimeligt spørgsmål.
Inden vi bookede bordet, ringede jeg specifikt for at spørge, om det var muligt at bruge gavekort, og jeg fik tydeligt at vide, at det godt kunne lade sig gøre. Men da vi skulle betale, ændrede situationen sig fuldstændigt. Tjeneren, som derefter påstod at være ejeren og den samme person, jeg havde talt med i telefonen, sagde pludselig, at jeg ikke måtte bruge to gavekort sammen. Han påstod desuden, at dette fremgik af betingelserne for gavekortet. Dette er direkte forkert, da der ingen steder i betingelserne står noget om denne begrænsning. Det virkede som et forsøg på at få os til at betale mere, og hans opførsel var både uhøflig, nedladende og respektløs. Som betalende kunder gjorde vi naturligvis opmærksom på dette, men hans attitude blev kun værre. Denne opførsel er fuldstændig uacceptabel.
Derudover havde vi specifikt booket deres såkaldte “Ramadan booking”, hvilket i sig selv er forvirrende, da der tilsyneladende ikke er nogen reel forskel eller forståelse for formålet. Der blev ikke taget hensyn til tidspunktet for at bryde fasten, og det virkede uorganiseret og uigennemtænkt. Det rejser spørgsmålet om, hvorfor de overhovedet tilbyder en Ramadan booking, når det ikke håndteres korrekt.
Endelig endte vi med at betale 349 kr. pr. person, selvom prisen på deres hjemmeside tydeligt er lavere. Dette blev heller ikke forklaret ordentligt, og samlet set efterlod det os med en følelse af at være blevet vildledt.
Det er ekstremt skuffende at opleve en så markant forringelse i både service og professionalisme fra en restaurant, vi tidligere har haft tillid til. Vi kan desværre ikke anbefale stedet baseret på denne oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Dejlig mad,og stor rummelighed med vores 3 små børn.

Odpowiedź od Mezz Madhus
Virkelig lækker og smagfuld mad, som overgik mine forventninger.
Deres ris, kafta og “mezz sauce” er noget jeg helt sikkert kommer igen efter

Odpowiedź od Mezz Madhus
Vi var fem personer og blandt de første gæster i restauranten. Alligevel blev vi ved ankomst mødt af en mandlig medarbejder, som pressede os til straks at bestille drikkevarer, angiveligt fordi der snart ville komme mange kunder. Det gav et uprofessionelt førstehåndsindtryk.
Vi bestilte ad libitum. Da maden blev serveret, manglede flere af de retter, vi havde bestilt. Vi måtte gøre opmærksom på manglerne og det skete begge gange vi bestilte retter.
Senere blev der serveret rejer ved vores bord - men efter 2-3 minutter kom samme medarbejder tilbage og fjernede retten igen, med begrundelsen at det var en fejl, men vi havde bestilt rejer, der var bare begrænsning på bestilling af rejer. Det er fuldstændig uacceptabelt at tage mad fra gæsternes bord igen. Når maden først er serveret, er det restaurantens ansvar - ikke gæstens problem.
Drikkevarerne levede heller ikke op til forventningerne. Vi bestilte fire lemonader og én hyldeblomst, som alle smagte meget kraftigt af sirup. Værre er det dog, at vi blev opkrævet 65 kr. for 50 cl, selvom prisen på restaurantens egen hjemmeside tydeligt fremgår som 59 kr. for 50 cl. Jeg har både kvittering og dokumentation for priserne online.
Første og sidste besøg!!

Odpowiedź od Mezz Madhus
Vores første besøg på Mezz, absolut ikke det sidste. Lækre og farverige, velsmagende retter som alle smagte fantastisk. Vi glæder os til at besøge jer igen;-)

God mad god service
Men altså 55 kr for danskvand og 35 for postevand er ligelovligt for dyrt

Odpowiedź od Mezz Madhus
Man får følelsen af at man er blevet kørt over!
Kort før nytår kørte Mezz deals tilbud til 199 kr.
Og nu, kort efter nytår, kører de nu igen deals tilbud til 150 kr. Jeg (og sikkert mange andre kunder) føler mig virkelig kørt over, at man har støttet op og købt en masse deals til 199 kr., hvorefter det sættes ned til 150 kr. Jeg er færdig med at købe deals til mezz.
Jeg er klar over, at det ikke er anderledes med andre tilbud og andre virksomheder, som gør det samme og det sikkert er efter bogen, men som kunde er det ikke den fedeste oplevelse!

Virkelig lækker mad!
En fantastisk service og super hyggelig betjening!

Odpowiedź od Mezz Madhus
Fantastisk middag på Mezz Madhus;-)
Og dejligt med ad libitum hvor vi kunne vælge det, vi havde mest lyst til.
Maden var utroligt lækker, stemningen i top og serveringen både professionel men også varm og meget imødekommende.
Vi følte os meget velkomne på Mezz Madhus.
Alt i alt en skøn middag. Og det bliver bestemt ikke sidste gang, vi kommer der.
Næste gang skal vi have vores familier med på Mezz Madhus.

Odpowiedź od Mezz Madhus
Vi købte en deal hos Mezz Madhus for fire personer, som blev markedsført som en 15 retters luksusmenu. Desværre levede oplevelsen slet ikke op til forventningerne.
Portionerne var ekstremt små. Der fulgte fire halve fladbrød med til fire personer, hvilket føltes meget nærigt. Flere af retterne var i praksis på størrelse med ca. én spiseske i længden, halv spiseske i bredden og kun omkring 1,5 cm i dybden. Kartoffelretten var så lille, at den knap rakte til to personer.
Det virkede også misvisende, at de tæller chili, mayo og creme fraiche som selvstændige “retter”. Det bidrog til, at menuen på papiret lød mere imponerende, end den reelt var.
Smagsmæssigt var oplevelsen middelmådig hele vejen igennem. De 8 falafler var tørre, de 8 små kødboller ligeledes tørre, og risen var kedelig og uden karakter. Der var ganske enkelt for lidt mad, og kvaliteten matchede ikke betegnelsen “luksus”.
Det positive var, at maden var pænt og ordentligt pakket ind, og der var fin vejledning med. Portionerne af hummus og tzatziki var også udmærkede.
Samlet set vil jeg ikke anbefale Mezz Madhus til catering, især ikke hvis man er et større selskab eller har god appetit – uanset hvor mange deals man køber. Oplevelsen var ikke pengene værd.

Odpowiedź od Mezz Madhus
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.