Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit! Erg blij mee.
Was een fantastisch cadeautje om te geven

Odpowiedź od Met liefde gemaakt door Gerlande
Wij maken handgemaakte babykleding voor kinderen in maat 50 t/m 110. Van newborn setjes, baby broekjes, overslag shirtjes, flared leggings, tot katoenen vlaggenlijntjes met naam & meer. Alles wordt met de hand en met veel zorg, aandacht en liefde in de mooiste en meest zachte stofjes gemaakt. Wij werken zo duurzaam mogelijk, daarom wordt alle kleding vanaf maat 68 pas gemaakt op het moment dat jij je bestelling plaatst. Het wordt dus speciaal voor jou gemaakt. Hoe leuk is dat!
Beekdal 20, 7561 AW, Deurningen, Holandia
Prachtige kwaliteit! Erg blij mee.
Was een fantastisch cadeautje om te geven

Odpowiedź od Met liefde gemaakt door Gerlande
Ik wilde graag een langere slinger bestellen dan op de site mogelijk was om aan te klikken. Met een mailtje was dit zo opgelost: ik kreeg een link waarmee ik mijn bestelling alsnog naar wens kon plaatsen! Snelle levering en je ziet dat het met grote zorg is gemaakt, heel mooi!

Odpowiedź od Met liefde gemaakt door Gerlande
Erg mooie leggings, vallen mooi smal en prachtige stofjes. Voor herhaling vatbaar!

Odpowiedź od Met liefde gemaakt door Gerlande
Leuke setjes uitgekozen via de site. Snelle levering en precies zoals verwacht. Krijg veel complimenten over de leuke kleding!

Odpowiedź od Met liefde gemaakt door Gerlande
Snelle levering en product precies zoals de site aangeeft. Blij mee!