Topproducten aan topprijzen.
Een heel uitgebreid gamma met een oplossing voor elk dak. U kan vertrouwen hebben in hun uitgebreide technische kennis.
𝗨 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗱𝗮𝗸 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨 ? 𝘖𝘧 𝗴𝗲𝘃𝗲𝗹𝗯𝗲𝗸𝗹𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴? 🎯𝗕𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝟮𝟰𝘂 𝘣𝘦𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘶 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿𝘁𝗲. 𝑈 𝑘𝑎𝑛 𝑏𝑖𝑗 𝑜𝑛𝑠 𝑡𝑒𝑟𝑒𝑐ℎ𝑡 𝑣𝑜𝑜𝑟: ✅ 𝗗𝗮𝗸𝗽𝗮𝗻𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗲𝗹𝗲𝗻 ✅ 𝗗𝗮𝗸𝗴𝗼𝗼𝘁𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻 ✅ 𝗦𝘁𝗮𝗮𝗹𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘶𝘸 𝘥𝘢𝘬 ✅ 𝗦𝗮𝗻��𝘄𝗶𝗰𝗵𝗽𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘶𝘸 𝘥𝘢𝘬 ✅ ... Onze dakbedekkingsproducten onderscheiden zich door kwaliteit, duurzaamheid, betaalbaarheid & efficiëntie. 𝗕𝗲𝗱𝗲𝗸 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗱𝗮𝗸 𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗹𝗼𝗼𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗷𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗠𝗲𝘁𝗶𝗴𝗹𝗮. https://metigla.be/nl/
Rue Le Marais, 6A, 4530, Villers-le-Bouillet, Belgia
Topproducten aan topprijzen.
Uitstekende producten, goede prijs en stipte levering!
We ordered clic panels for our garden shed. The end result was what we wanted. Quick and easy to assemble. It was delivered on time and very well packaged. We will certainly see you again for a new project of ours. Thanks to Metigla
Professionele hulp, stipte levering en goede kwaliteit
Onlangs deze producten gebruikt voor de afvoer van onze bakgoot. Eenvoudig te installeren en dankzij de zwarte afwerking past dit perfect bij onze balustrade en onze raamprofielen. Aanrader!
Overlaatst goten, regenwaterafvoeren en windveren met bevestigingsmaterialen besteld. Uitmuntende opvolging van mijn bestelling! Ik was niet thuis op het moment van levering en iemand van Metigla contacteerde mij om te vragen waar alles gelegd mocht worden. Achteraf hebben ze nog zonder probleem een ander type goothaken geleverd, zonder meerkost. Kwaliteit van materiaal én dienstverlening. Correcte prijs.
Belles qualites de materiaux et bon suivi du travail.
Des beaux matériaux avec une livraison correcte.
Excellent rapport qualité prix, équipe commerciale très proactive
Zéér professionele hulp meedenkend en correcte prijzen. Een echte aanrader!
Platte dakbedekking met click profiel aangeschaft. Gezorgd voor goed transport in een moeilijke situatie. Goede uitleg en technische ondersteuning gehad. Materiaal was goed te verwerken tot een prima resultaat. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Professionele en correcte dienstverlening. Kwalitatieve dakgoten met mooie lakafwerking. Duidelijke documentatie en scherpe prijszetting.
Retailpanels Tournai
Correcte prijs/kwaliteit verhouding.
Snel contact en hulpvaardig!
Ik zou er onmiddellijk terug bestellen
Elke keer dat een vriend of klant me
vraagt welke dakbedekkingsleverancier
hij moet kiezen, raad ik Metigla altjid aan.